שאלה ובקשת עזרה

שאלה ובקשת עזרה

שלום לחברי הפורום יש לי פאלם zire 71 שלא השתשתי בו זמן רב או יותר נכון קרוב לשנתיים.. פעם האחרונה שהדלקתי אותו והוא העיברית נעלמה . עכשיו אני מעונינית לתת אותו מתנה לבעלי ולסכרן לו את זה אם המחשב בעבודה . הינה שאלותי ( וסליחה מראש על הבורות) - היכן וכיצד אוכל להתקין עיברים בפלאם הזה? וכיצד אוכל להתקין לו את זה במשרד שלו - האם בכלל אני צריכה להתקין לו את התוכנה במחשב שלו ( ואת העיברית?) תודה על העזרה

Ariyeh1

New member
כמה תשובות

לגבי העברית-לא מסרת אחזו עברית אבל בכל מקרה עברית של כלנית יש לרכוש מחדש בחברת טופ טכנולוגיות או לחליפין להתקשר להראל 03-7681500 ולרכוש את העברית שלהם (רצוי ומומלץ להזדהות כלקוח כלנית לשעבר יכול להיות שתקבלו הנחה במחיר העברית). בכל מקרה כדי שתוכלי להתקין את העברית יש לסנכרן את המכשיר ולכן יש להתקין על המחשב אליו רוצים לסנכרן את תוכנת Palm Desktop מתוך תקליטור ההתקנה המגיע עם המכשיר או להוריד מהאתר קובץ התקנה ולהתקין אותו. (מהאתר יש להוריד את הגרסה באנגלית).

ז"א

שאם אני רוצה לעשות את זה בהפתעה , אז קודם לרכוש את העיברית ואז את הכל להתקין על המחשב שלו?

udifpalm

New member
עברית

את צריכה לרכוש עברית רק אם לא העתקת את קוד הרישום של העברית המקורית וזו היתה עברית של כלנית. אם אין לך עותק של קוד הרישום ואת צריכה לקנות עברית חדשה, את יכולה לקנות עברית במבצע ישירות מ-penreader בהנחה של 50% (שימי לב לשרשור שנעוץ בדף הראשון של הפורום). המבצעים מסוג זה בד"כ מוגבלים בזמן ונמשכים בין שבוע לשבועיים. לא ידוע לי תאריך ספציפי לסיומו של המבצע הנוכחי (מדי כמה חודשים יש מבצע כזה). סה"כ "התענוג" יעלה כ- $30 לאחר ההנחה.

למעלה