שאלה וגם בקשה

שאלה וגם בקשה

קראתי מקודם על אכזבה מאופן בחירת המשפחות... לדעתי העניין נובע מכך שברמת הכנסה מסויימת אין לתוכנית יכולת להציע התייעלות , או אי אפשר יותר מדי לעזור. חבל שזה הרושם. באופן ממוצע כמה זוגות בתחילת הדרך קונים בית עם 2000 משכנתא וחיים בלי מינוס , זו כלשעצמה משאלת הלב להרבה משפחות. אשמח להמליץ לארח משפ' שיותר קרובים לסטטיסטיקה משפחות שיש להן בעיות אמיתיות ואין הרבה הוצאות .אלא באמת כיצד מתקקימת משפחה+1 מ 8500 ש"ח בחודש? שזה בהחלט שכר סביר. בלי שום קשר זה בהחלט היה נחמד לראות את המשפחה מתכוננת ללידה עם כל הטיפים של הצוות המקצועי ויש תמיד מה ללמוד. הבקשה שלי האם אפשר להרשם כמשפחה ומה הקריטריונים ולמי פונים? שבוע נפלא אורן וטל

snowhite1064

New member
או לחילופין את מתקיימת משפחה עם 3

ילדים קטנים בהכנסה של 8000 ש"ח? זה לא מדע בדיוני. זו מציאות. אגב, גם כאשר אנחנו היינו זוג צעיר בלי ילדים יכולנו לחסוך 3000 ש"ח לחודש (אגב, בעקבות המיתון והפסד עבודה שלי נאלצנו קצת "לאכול" מהחסכונות האלה)

lironhappy

New member
תגובה לריקוד מהבטן של טל

שלום רב ניתן להסתדר מהכנסות שציינת עם ילד אחד צריך פשוט לחיות ע"פ תקציב משפחתי כול הוצאה לירשום וכך לא תיכנסו למינוס אני עברתי פגישה אחת מתוך שלוש של סדנא שמעבירה פורם נשים בשיתוף עם בנק אוצר החייל , הם נתנו דף הוצאות ודיסק שניתן לרשום את כול הוצאות של אותו חודש והוא נותן לך את היתרה עוד לפני שזה ירד מהבנק. אם תעשי חישוב: משכנתה 2000 שקל ארנונה 350 חצי מחודשים טלפון 225 חצי מחודשים גז 35 חצי סוללרי 100 אינטרנט100 סופר 1800 דלק 600 ביטוח 400 לחודש כפול 10 חודשים בגדים 500 סך הוצאות 6200 שקל בערך לפני גן אם יש או ביזבוזים תנסי לי יש 2 ילדים עם הכנסה דומה וזה עובד בהצלחה

למעלה