שאלה והמלצה...

בתקווהש

New member
שאלה והמלצה...../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

אפילו קישטתי ללא כל קשר את נושא ההודעה...נו טוב... אז ככה: שאלה: האם יש כאן נשים מאיזור רמת גן שמעוניינות לצאת להליכות משותפות? המלצה: בימי החורף הקרים (או סתם בשבתות...) אני לוקחת את בני בן ה10 חודשים למקום הנקרא "קוביות". זה נמצא ליד ההחלקרח שהיה ברמת גן... ולידו היה קפולסקי... אז עכשיו זה קוביות. זה ג'ימבורי נחמד המחולק לגילאים. בשבת כשהוא קם לי בחמש וחצי ואני משתגעת איתו בבית אני הולכת לשם והנה פתאום יש לו עניין. והנה אני מגיעה לנקודה... הכל שם מזרונים, את כבר ממילא שוכבת ליד הילד... אז למה לא לשלב התעמלות?! אני עושה שם הכל (גם אין הרבה אנשים בתשע בבוקר כך שזה לא פדיחה) כפיפות בטן, שכיבות שמיכה (את כל ה-4...) וכל מה שאפשר. גם הילד נהנה וגם אני מוצאת עוד זמן בחיים העמוסים האלה להתעמל! זהו טחנתי. יום טוב לכולכן!

חן123

New member
איזה יופי של רעיון

והאמת? כל הכבוד לך, אני בטח לא הייתי עושה את זה...

אתי אתי

New member
מדליק ../images/Emo45.gif

צריך לנצל כל הזדמנות, הזמן שלנו כבר לא ממש בידינו...
כל הכבוד

בתקווהש

New member
עוד שאלה והמלצה...../images/Emo187.gif../images/Emo82.gif|בלון

כמובן עם הקישוטים המפורסמים... שאלה: האם מישהי מכירה דאטנית דרך מכבי ברמת גן?... המלצה: אז ככה, אחרי שבמשך שנים מול העבודה שלי היה רק בורגראנץ ופיצה... פתחו ארומה! יש להם את הסלט נתחי עוף על עגבניה גמבה וחסה, מכירות? איך זה בתור ארוחת צהריים, נפלא לא?

בתקווהש

New member
לא יצא הבלון אז הנה: ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כן,אני אובססיבית בתשע בבוקר.

חן123

New member
../images/Emo45.gif אני אוהבת את ארומה

והסלט נשמע לי הרבה הרבה יותר טוב מבורגרנץ' או פיצה...

or 333

New member
שלום לך

קודם כל מאד שמחתי לקרוא שאת שומרת ושהצלחת להפנים משפט שמנחה אותי לאורך כל הדרך אני לא יודעת אם קראת את מה שרשמתי בעבר אבל בקצרה לפני המון שנים שקלתי קרוב ל-100 קילו רזיתי כמעט ארבעים ושמרתי עד שנכנסתי להריון עד להריון שמרתי והקפדתי בדיאטה עצמה לא נגעתי בשטויות אבל כששמרתי הרשתי לעצמי פעמיים בשבוע מה שבא לי כשהזמנתי סלט מארומה לקחתי בחשבון שהוא מגיע עם לחם הסלט שלהם מאד משביע ואני באופן אישי ממליצה על הסלט אבל בלי הלחם

בתקווהש

New member
ידעתי שיש קטצ'...אבל בכל זאת...../images/Emo4.gif

מה אם... עד הצהריים אני לא ממש רעבה ושותה קפה ואוכלת איזה חטיף אנרג'י כי ממש בא לי מתוק בבוקר... בצהריים נגיד וקניתי את הסלט הזה... אני אוכלת אותו עם הלחם הכפרי ומכרסמת ממנו את החסות והגמבה וכך נשארת לי כמות מכובדת להמשך היום...של העוף והעגבניות והגזר...כלומר לסביבות שש שבע שאז אני נהיית שוב רעבה ובזה סיימתי את כל העניין (אולי תפוח פה ושם)... נגיד זה מה שאכלתי אתמול והיה לי נהדר עם זה ובכל זאת לא נראה לי שעברתי את כמות הקלוריות היומית המותרת לא?....

בתקווהש

New member
מה?! רק עכשיו קלטתי את מה שרשמת לי!

ירדת 40 קילו?! כל הכבוד לך מעריצה אותך ב ט י ר ו ף!

or 333

New member
כן כן

הורדתי כמעט 40 קילו אבל חשוב שתדעי שזה לקח הרבה זמן בהתחלה הורדתי חלק ואז נעצרתי ושנה וחצי לא הצלחתי להמשיך אחרי שנה וחצי הורדתי את השאר ושמרתי במשך הרבה שנים עד ההריון חשוב לציין שבפעם השנייה שהמשכתי להוריד עשיתי שינוי נפשי משמעותי בחיי וכך הצלחתי לשמור ולהכנס לדרך חיים הרבה יותר טובה מה שכן אני יכולה לתת לך עוד טיפ קטן שלי עזר מאד בעבר ועוזר מאד גם היום אז ככה: זו מדיטציה תדמייני לעצמך שאת עומדת אם איך שאת נראית היום ומלפנייך וש מין בועות עשן שאת צריכה לקפץ לרוץ ולהתאמץ כל בועה כזו היא כמה קלוגרמים פחות ובסוף בסוף את עומדת רזה ויפה כמו שרק תרצי להיות תמיד תדמייני איך תראי בסוף וכמה שתתאמצי להגיע לשם בדמיון ככה תגיעי במציאות, את חייבת לדמיין את עצמך רזה ויפה כדי להגיע לזה את חייבת להאמין לא ב100 אחוז במליון אחוז שחשיבתית את כבר שם וכל שנשאר הוא להיות שם פיזית. בהצלחה מקווה שזה יעזור לך בדיוק כמו שזה עזר לי

למעלה