שאלה והערה-הארה

SummerSpirit

New member
שאלה והערה-הארה

השאלה: אני רוצה להיות צלמת וידאו בצבא ומישהי (אהם אהם) אמרה לי שבינואר יש מיונים ורק לפני שבוע בערך שלחתי את הפקס וינואר זה עוד מעט ואולי אני אפספס את המיונים ויתקעו אותי להיות פקידה בקריות ולא רוצה! אהה... זה נכון הקטע של המיונים? ומתי אני אומרת להם שאני רוצה להיות צלמת? הערה-הארה: ניסיתי לחפש את הפורום הזה בפורומים אבל אין וגם ניסיתי להכניס אותי למועדפים והוא לא מופיע ברשימה- וכי מדוע?

Dawson girl

New member
טוב אז ככה

אני אגיד לך מה שחברה של אחת שגויסה לגלי צה''ל (בגיוס רגיל) אמרה לי: יש שני סבבי מיונים לאשכול דוברות ומידע- אחד בינואר, השני באפריל. החברה שלה התחילה את תהליך המיון באפריל. אני גם דאגתי לזה כי הגשתי בקשה בתחילת נובמבר ואני בספק רב אם הבקשה שלי תטופל עד אז.. אז יותר סביר שישלחו אותי למיוני אפריל... ואת אומרת את זה בהגשת הטפסים. שואלים אותך איזה שני תפקידים את רוצה, את אומרת דבר ראשון צלמת צבאית (כמו שאני עשיתי, רק עם עיתונאית צבאית). זו רק ההתחלה כמובן, אבל שיהיה ברור מה את רוצה מההתחלה...

מעיין©

New member
היי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
בימים הקרובים הפורום יופיע ברשימות, הוא פשוט חדש עדיין. אני התנדבתי במחזור האחרון (לפני חודש) ואני צלמת צבאית , לא עברתי שום קורס. בועדת מתנדבים אמרתי שאני רוצה להשתלב ביחידת הסרטה ושיבצו אותי ביחידת ההסרטה של פיקוד העורף. ישנם צלמים צבאיים שלא עברו קורס ולמדו תוך כדי עבודה- זה אפשרי
ככה שהגיוני מאוד שישבצו אותך ביחידת הסרטה מסוימת בלי קורס- ושאם ממש תתעקשי ותרגישי שאת רוצה תוכלי בהמשך לצאת לקורס. מתי את צריכה להגיד להם
כמה שיותר מוקדם זה תמיד מומלץ

tty2

New member
אין מה להוסיף על הדברים חוץ מ...

א. גם אני הכרתי מתנדב שבכלל שובץ לתפקיד של פקיד דואר, והגיש ט' 55 (העברה) ושובץ לבקשתו במדור הסרטה בבה"ד 10 (בה"ד-חר"פ) כצלם גם הוא לא עבר שום קורס ולא הייתה לו הכשרה מוקדמת.

צלם בבה"ד חר"פ../images/Emo35.gif

נדלקו לי העיינים|מאהב|
מה הוא מצלם, את קדצניקים דוקרים אחד את השני
:-* סתם... אני סתם מקנאה.. (כבר רוצה להיות שם...
)

tty2

New member
../images/Emo3.gif

צלם בבה"ד חר"פ מלווה את מגוון הקורסים הנערכים בחר"פ החל ממסדר הגיוס של קורס חובשים ועד למסדר הסיום של רופאים צבאיים. המיקום של הצלם דווקא בבה"ד הוא מכיון ששם עיקר הפעילות אבל אותו מדור מלווה גם את בחירי חר"פ במגוון המשימות שלהם החל מפגישות עם אישים חשובים וכלה בצילום המבצעי הסיוע המפוארים של חר"פ.

אויש... איזה מפגר אני

הייתי בטוח שכתבת שאת צלמת צבאית של דובר צה"ל.. בקריאה שניה גיליתי שבמוח שלי החלפתי את פיקוד העורף בדובר צה"ל:) עמך הסליחה מקוה להפגש בכל זאת(; עמי

מעייני!!!! מזל טוב על פתיחת הפורום!

וכל הכבוד על המאבק! אם עוד נשארו לך כוחות בואי נלך להאבק על מתנ"ס משתפרק אי שם בגליל
הלוואי שהפורום הזה יפרח לפחות כמו הגרעין שלנו! אוהבתותך נדבר.... ד.א גילגול מתגייס מחר ובקשר לחתימה שלך... כחולה ברשת.... כחולה יש רק במקום אחד ובדך אחת! חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה על כל העדיים!

../images/Emo26.gif

קודם כל חשוב שתדעי שכתבתי את זה עוד לפני שקראתי את התגובות של אחרים להודעה ולכן, קבלי התנצלותי עם נאלצת לקרוא גם בהודעתי דברים שכבר למדת מהודעות קודמות... ולעניינינו, אספר לך מקרה דומה שקרה לי: את המידע על המיונים לאשכול רפואה (שעברתי
חחח מתלהבת שכמוני
) קיבלתי בדרך אגב מחברה שלי שקיבלה זימון אליהם ומאחר ובדיוק התמיינה והתקבלה לתפקיד אחר לא טרחה אפילו לפתוח את הזימון ולכן, המידע היחיד שיכלה לתת לי הוא שיש מיונים כאלה בקרוב ואז מתוקף היותי מכורה ל
נכנסתי לפורום מתגייסים ושאלתי אם מישהי קיבלה זימון למיונים לאשכול רפואה, אם כן מתי הם
ואז ברגע שידעתי בדיוק באיזה יום ובאיזו שעה המיונים- מידע שאי אפשר להתווכח עם אמיתותו-התקשרתי לחברותינו במדור פרט תל השומר ו"הודעתי" להם שיש מיונים ביום זה וזה בשעה כזו או אחרת ואני אהיה שם
ואז כל מה שנותר להם לעשות זה להשיג לי אישור להיות שם (דרך מדור קד"צ, שיום אחרי התקשרה אלי מישהי משם ופיקססה לי זימון למיונים). את כל זה עשיתי בשבוע אחד. את הזימון ממש היה לי ביד רק יום לפני (כשכולם מסביב אמרו לי: "מה.. אם עד היום לא שלחו לך זימון, מה הסיכויים שלך להיות שם מחר..
תהיי ריאלית
" ואני הייתי ריאלית, הייתי שם, ועברתי
אז אני מציעה לך להכנס לפורום מתגייסים ולשאול אותם בכללי אם מישהי קיבלה מיונים לצילום בינואר
מתי בדיוק המיונים
ואז עם המידע ביד את מתקשרת למי שאת מדברת איתה בלשכ"ג ו'מבקשת יפה' לקבל זימון למיונים הקרובים שהם ביום____ ה___ בינואר ולכן, את מבקשת שיאשרו לך בשבועות הקרובים את בקשתך להתנדבות כי כמו שאבא שלי אומר: "את לא רוצה להפסיד את ההזדמנות (במקרה שלך להיות במיונים הקרובים) בגלל בירוקרטיה איטית ומייגעת
" -אין לי מושג לגבי עניין הפורום הנסתר שלנו... גם אני תהיתי בדבר..-:-*

בחיל חינוך

מחפשים צלמים/ות ליחידת ההסרטה, אני שולח לך במסרים את הטלפון של קצין חינון בפיקוד דרום (זה אחי הבכור) עמי

TRANSFER

New member
מה, כמה, למה, איפה, מתי, איך?

בפיקוד דרום דרושים צלמים? גם אני רוצה..
[אני משרת בפד"ם] אשמח לשמוע קצת הסבר על התפקיד. איפה הם מצלמים? לאיזה חיל זה שייך?

למעלה