שאלה והתייעצות

shir300

New member
שאלה והתייעצות

היום העברתי חוג תיאטרון בובות בגן בקיטנה. בחוגים האלו המטרה היא שהילדים יצרו בובה ויפעילו אותה לפי הנחיה שלי. לכן אני יוצרת איתם בובות פשוטות. הפעם בובות משקיות נייר. יצרתי גם סיפור קטן כגירוי עם שתי בובות שקית של גברת ואדום ואח"כ כל ילד בחר דמות של גברת או אדון ויצר אותה ושיחק איתה. בחלק מהגנים הילדים מאוד נהנו התלהבו, נכנסו לתפקידים ונהנו. יצירת הבובה היתה כיפית עבורם. אבל בחלק מהגנים הגננות התלוננו שההצגה לא היתה מספיק מושקעת, שהם ציפו למשהו אחר. מבחינתי הסיפור בהתחלה הוא לא העיקר וניסיתי להסביר את זה, אבל כנראה שתיאום הציפיות מראש לא היה ברור. הבט נוסף הוא המחיר. גביתי 150 ש"ח על כל הפעילות, שזה מחיר של חוג ולא של הצגה ובעקבותיה הפעלה. נראה לי שהצגה מושקעת מחירה יותר גבוה. אז לא ברור לי איך הם ציפו להצגה במחיר הזה... אשמח לשמוע מניסיונכם לגבי הנושא. קצת מטריד אותי ולא נעים לי... תודה שיר

גליתוי

New member
../images/Emo13.gifהיי שיר

אני באמת חושבת שממש כמו שאמרת את, פעילות כזו מצריכה תיאום ציפיות. לקראת הפעילות צריך להבהיר בדיוק עם איזה חומרים מתכוונים לעבוד ועל כך שההצגה היא הדגמה בלבד כדי ליצור גירוי. אני עבדתי כך הקיץ ואפילו שלחתי במייל לחלק מהקייטנות דוגמא של מה הולך להיות וזה באמת עזר. חוצמזה אני בטוחה שזה עבד לך נהדר והילדים היו מרוצים בדרך כלל הבעיה היא עם המבוגרים ולא עם הילדים. אני עשיתי סדנאות של בניית בובות מזבל וכל הילדים השתתפו בשמחה. במידה ויש קליינטים קשים אני מציעה חומרים שעושים יותר רושם. הקיץ העברתי סדנא לבניית בובות ספוג זה היה קשה אבל מאוד מהנה והתוצאה מרשימה. אין צורך להיות מוטרדת, אני כבר למדתי על בשרי שההתנסויות הקשות יותר הן המלמדות יותר... גלית

shir300

New member
תודה גליתוש

הם באמת ציפו להצגה ואז אפשר להבין את האכזבה. הם גם דיברו על כך שלהורים יש ציפיות למשהו מאוד מרשים ושההורים לא יהיו מרוצים. בקיטנות אחרות הילדים מאוד נהנו וכל היום הסתובבו עם הבובות שעשינו, ואפילו ילדים שבד"כ לא משתפים פעולה. אבל אז היה ברור שזו סדנה מעשית. עשית בובות ספוג על ילדים? באיזה גיל? איך את עושה איתם בובות מגרוטאות? אשמח להחליף רעיונות לקראת השנה הבאה.. וחוץ מזה תמיד נחמד לדבר איתך, אז אם יש לך את הטל. שלי את מוזמנת להתקשר ואם לא אשלח לך במסר. שוב תודה שיר

למעלה