שאלה והתלבטות

זיו27

New member
שאלה והתלבטות

שבת שלום לכולם הייתי אתמול בבוקר בקוסמוס, יש להם שם מחלקת מחשבים, חשמל ואלקטרוניקה. אני קונה משם דיי הרבה ובאמת שלא היו לי בעיות עם אף מוצר חשמלי שקניתי מהם. הם מוכרים שם כמה סוגים של נגני MP3 , כמובן במחירים שונים. יש להם שם נגן עם זיכרון 256 , רדיו מובנה בתוך המכשיר ועוד פונקציות שאני לא זוכר. שאלתי את המוכר לגבי התוצרת, אמר שזו תוצרת גרמניה. המחיר : 260 ש"ח. מה אתם חושבים שווה לקנות ? האם מכשיר במחיר כזה זול, בטוח יתקלקל מהר ? מי קבע שדווקא במחירים מאוד גבוהים המכשיר יהיה טוב יותר ? נ.ב : המוכר אמר שיש לו אחד כזה והוא נוסע איתו לכל מיני מקומות, לא התקלקל לו וגם לא לעוד לקוחות שקנו. אבל לכו תדעו .... בקיצור צריך את עצתכם. כי כל נושא המחירים מאוד מבלבל.

bitonano

New member
דעתי...

"מה אתם חושבים שווה לקנות ?" לדעתי לא! "האם מכשיר במחיר כזה זול, בטוח יתקלקל מהר ?" יש מצב וסיכוי שזה יקרה. "מי קבע שדווקא במחירים מאוד גבוהים המכשיר יהיה טוב יותר ?" this is life. "נ.ב : המוכר אמר שיש לו אחד כזה והוא נוסע איתו לכל מיני מקומות, לא התקלקל לו וגם לא לעוד לקוחות שקנו. אבל לכו תדעו .... בקיצור צריך את עצתכם. כי כל נושא המחירים מאוד מבלבל." מוכרים אומרים דברים... לא תמיד הם נכונים.

salinasg

New member
לא לא ולא

שוב.. אותה שאלה... מה אתה רוצה שהמכשיר יעשה? אתה קונה סתם כי זה זול? סתם כי פעם בשנה בא לך לשמוע קצת מוזיקה? או שאתה קונה בשביל איכות? בשביל לקבל סאונד נקי, בגלל שאתה אוהב לשמוע מוזיקה כל יום? אני רציתי נגן איכותי אז קניתי אייריבר H10 ב-1450 שקל. מי קבע שנגן שעולה 260 שקל יהיה זבל? נראה לך שכולם כאן קנו נגן ב-1000 שקל או יותר סתם? נראה לך הגיוני שהבדל של 1000 שקל במחיר הוא סתם? חוצמזה הנגנים האלה האלה הם לרוב נגנים לא איכותים, שנוטים להשבר מהר, ששומעים בהם..איך נומר..חרא! וזהו בערך. מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

weird dust

New member
אבל בסוף יצא יותר בלאגן ../images/Emo6.gif

לא נורא
העיקר שהנקודה הובהרה.

matke

New member
בעעע אני לא היחיד שער?

אל תוכלו פיתה עם זעתר לפני השינה
*בחילה*

t o m z

New member
לגבי מחיר סביר ונמוך יחסית לאיכות

אני ממליץ על מחסני חשמל... חברי ואני קנינו משם נגן של ג'יגה במחיר מציאה באיכות מעולה בהתחשב בנגנים החראות שמוכרים במחירים דומים באינטרנט ובחנויות לא מוכרות. לכבי קוסמוס אני לא יודע. אבל תציץ במחסני חשמל, יש שם נגנים בנפח שאת מחפש אבל תסתכל הנפח הרחב יותר המחירים ממש שווים.

bitonano

New member
מתוך כל הנגנים הזולים...

תקחו את סאנדיסק, הכי אמינים מהם...

זיו27

New member
אוקיי הבנתי את הנקודה לגבי

הנגנים. תודה על העצה. ואם אני אחליט ללכת בכל זאת על נגנים זולים , באילו רשתות ניתן לרכוש את הנגנים של חברת סאנדיסק ?

למעלה