שאלה ויזה

alon11173

New member
שאלה ויזה

היי, גם אותכם זה מעצבן עניין הויזה לארה"ב? זה ממש מעצבן כי הם אמורים להיות המדינה הכי ידידותית לנו לא?
אז איך זה שאפילו לטייל שם אנחנו כצעירים לא יכולים?

h a j b i

New member
יש לזה שתי סיבות עיקריות

אחת רשמית והשנייה פחות.
הרשמית זה כל אנשי העגלות למיניהם, מוצרי ים המלח וזבל אחר. בקיצור, האריתראים של האמריקאים.

השנייה זה הסיכון הביטחוני הנובע מערביי ישראל, דרישת הוויזה מאפשרת בקרה נוחה יותר בעניין.

הוצאת הוויזה לא הייתה כזו נוראה, קצת ביורוקרטיה באתר, ללכת לצלם תמונות בגודל המתאים ועוד 45 דקות שביליתי בשגרירות. סה"כ פחות מהזמן הממוצע שתבלה בשדה התעופה בדרך לטיול עצמו.

h a j b i

New member
יש עוד הרבה מדינות בעולם

אם הסף שלהם לעשות בעיות זה 25, אז את הטיול הספציפי לארה"ב דוחים לגיל הזה.
אני מכיר אישית כמה וכמה אנשים שנסעו לארה"ב ל "טיול" אבל במטרה להשתקע שם אז אולי יש דברים בגו.

ניסית להוציא ויזה וסורבת?
אם כן יש עוד דרכים, למשל, אם אתה אתה מתכנן ללמוד. אחרי שאתה נרשם ללימודים ומשלם סכום יפה, אתה יכול לתזמן את הטיול כמה חודשים לפני ולהביא אישור על הלימודים, ככה אתה מראה שיש לך למה לחזור. אותו דבר אם יש לך עבודה שאתה עובד בה זמן מה ואתה יכול להביא אישור שביקשת חופשה ארוכה ואת מתכנן לחזור.

oromer

New member
מנהל
יש הרבה צעירים

שבאים לעבוד בעגלות. הם לא רוצים ישראלים שיעבדו אצלם. ביקשת בקשה וסורבת? אם לא אני מציעה לך: א. הם רוצים לראות שיש לך למה לחזור: עבודה, לימודים. תביא אישורים על עבודה, לימודים שנרשמת.
בנוסף תגיע מוכן לרעיון. תגיד איפה אתה מתכוון לבקר. ממש תכין מסלול. אאל"ט עדיף לא להיות יותר מידי זמן במקום אחד. שיבינו שאתה רציני בקטע של טיול.
זה לא שישראלים לא רצויים באופן כללי. הם פשוט רוצים לוודא שלא ישתקעו שם.
בהצלחה

Any991

New member
אז

דוחים את זה לגיל 25. זה קשור לאינטרסים של המדינה בעיקר בטחוניים בשם כללי. לא נורא

88סול

New member
לא הבנתי משהו..

מה קורה לאנשים בני 26+ להם עושים פחות בעיות בגלל הגיל? או שאין הבדל?

alon11173

New member
אני לא בטוח שלא עושים בעיות..

אץ צריכה להראות קשר לארץ כמו עבודה או לימודים קיצר מסובך ובירוקרטי

h a j b i

New member
דווקא מאוד פשוט

כשמגיעים לראיון בשגרירות פשוט מביאים את המסמכים הרלוונטים. זה יכול להיות מכתב מהמעסיק, אישור הרשמה ללימודים, חוזה שכירות וכו.
אם החשש שלך ממש גדול, יש חברות שמתמחות בליווי בתהליך, זה יעלה אמנם קצת כסף אבל יכול לעזור.

ארה"ב היא מדינה מאוד מבוקשת ולכן יכולה להרשות לעצמה להקשות בכניסה אליה. הלוואי עלינו שהיינו מקפידים כמוהם, אולי אז דרום ת"א, ערד ואילת (ואולי עוד מקומות) לא היו נראים כפי שהם נראים היום.

alon11173

New member
אני בונה על זה שאני יוציא דרכון אירופאי

ואז יפתרו כל הבעיות

h a j b i

New member
זה אחלה פתרון

אבל התהליך לדרכון אירופאי דורש הרבה יותר ביוקרטיה.

spaysi8

New member
זה לא פותר הרבה,

אתה מקבל כולה אשרת שהייה של 3 חודשים לארה"ב אם יש לך דרכון אירופאי

h a j b i

New member
למה לא פותר?

אם הבחור באמת רוצה לטייל לדבריו ולא לעבוד, 3 חודשים זה די והותר (וסביר להניח שאפשר לבקש שן להאריך).

למעלה