שאלה וייעוץ

• פותח הנושא limud
  • פורסם בתאריך

limud

New member
שאלה וייעוץ

אני מטפלת אנרגטית ואני חולקת אתהקליניקה עם עוד שותפה, והאנרגיות שלה ממש לא מתאימות לי,ואני מרגישה שהיא חוסמת אותי, וכשאפרד מהסכם השותפות עימה, אפרח ואתפתח. האם תחושותיי נכונות? האם יקרה מצב שהיא תקח את הקליניקה לבדה ותשחרר אותי מהעול הכבד הזה? תודה ומחכה לתשובתך נעה

שלום רב

זה יתכן שהאנרגיות של שותפתך חוסמות אותך, אי אפשר לשלול בצורה מוחלטת את האפשרות הזו, אבל סביר יותר להניח שהחסימה היא אצלך, ושותפתך היא בבחינת אליבי ותו לא. בפסיכולוגיה יש מונח שנקרא "מחשבה מתווכת" שהיא למעשה ממלאת את החלל שבין העצמי לתחושה. ובדרך כלל היא מוטעת. הטלת האשמה על שותפתך היא דוגמה למחשבה מעין זו. כתבת "האם יקרה מצב שהיא תקח את הקליניקה לבדה, ותשחרר אותי מהעול הכבד הזה" מהו העול הזה? זה עול של מחוייבות ומיסוד והתמסרות, ואולי הוא מבטא גם חוסר אמונה בעצמך, האם הוא קשור לשותפה? זוהי שאלה שעליך לשאול את עצמך, במשפט האחרון לא התייחסת כלל לאנרגיות השליליות שלה, ואולי הוא זה שמייצג את הבעייה האמיתית. יעקב.

maysabel

New member
מה הפרצוף האהוב הזה?../images/Emo69.gif

רק רציתי לשאול האם את שחטפת את הבחור החדש(המטען החיובי) שהיה מוכן "למלא" אותנו ב"אנרגיות חיוביות"? שמעת משהו? אופו הוא נעלם? אופו????

אני?

אני הייתי בכלל עם חזוס למה לי לחטוף אותו כשיש לי משלי כבר? חחחחחחחחח

maysabel

New member
Jesus Cristo

Vixi Maria,Pai nosso no céu me guarde dela מקווה שגם לחזוס מטען חיבוי עם "יש" בה' הידיעה.. את חייבת לי חח

maysabel

New member
נראה שבאמת אין מה להוסיף על דברי יעקב

אבל..: מה זה לשחרר אותך?שהיא תשחרר אותך?ואיפה את בדיוק? הכל מתחיל ממך ונגמר בך. יותר קל לראות בשותפה כחוסמת אותך וכמכשול בדרך שלך לפרוח ולהתפתח. הגנה מצוינת מלהביט בדברים אצלך.. כשתתחילי להביט פנימה -מה אצלך חוסם אותך או אז תוכלי לראות ולפתוח חסימות שבך ושהן בטוח לא ממנה. אדם שמודע לעצמו ושמביט פנימה ולוקח אחריות זה האדם שיכול להביא עצמו לשינוי וצמיחה וזה גם האדם שלא זקוק להיפטר מכלום ומאף אחד כי אנרגיות של אחרים לא יוכלו להשפיע עליו ולא על דרכו ובעיקר צמיחתו..הוא יקרין ולא יספוג,יתמלא ולא יכניס.. הייתי מרחיקה לכת ומפנה אותך לשאול עצמך במטפלת אנרגטית-כשאת חשה כך ועוד שואלת אותנו(אחרים) אם התחושות שלך נכונות- כאן מפנה אותך לשאול עצמך אילו אנרגיות ומה בדיוק את מעבירה למטופלייך.. שנה טובה ושל מודעות מאחלת לך באהבה

למעלה