שאלה ויעוץ לגבי תרנגולות

• פותח הנושא yishi
  • פורסם בתאריך

yishi

New member
שאלה ויעוץ לגבי תרנגולות

היי לכולם לעונג ולכבוד לי להיצתרף לפורום. יש לי כמה שאלות ומאוד אשמח לקבל תשובות ויעוץ מבעלי ניסיון בדבר מאחר ואני דיי חדש בתחום גידול תרנגולות תודה מראש לכל המשיבים.שאלה 1 : איך גורמים לתרנגולת לידגור .שאלה 2 :מהיא כמות האוכל הרצויה לתת ביום לתרנגולות אגב חלקם גם משוטטות בחצר .שאלה3 :קיבלתי פרגית ערבייה חמודה הבעייה היא שכל התרנגולות שנימצאות בלול הם מכסכות אותה וזה נורא מצער אותי לא יודע מה לעשות בנדון. שאלה4 : קיבלתי תרנגולת ישראלית מטילה אבל קיבלתי אותה צולעת אינני יודע מה הסיבה לדבר הבעייה היא שהתרנגולות הערביות מכסכות גם אותה ולכן אני מעוניין לימסור אותה או להחליף אותה בערבייה .שוב תודה ואשמח להישתתף בפורום אני מאוד נהנה לילה טוב לכולם ובהצלחה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

1. לא גורמים היא דוגרת כאשר מתאים לה. 2. אני נותן להם כקופסה של שאריות בבוקר, ולפעמים קערה של תערובת מטילות, השאר הם משלימים בחצר. 3. צריך לתת לתרנגולת החדשה להסתגל לשאר ולהן להסתגל אליה, לכן צריך לשים אותה בכלוב סגור לתקופה של כמה ימים עד שבוע, ולפעמים גם זה לא עוזר וקרה לנו שתרנגולת טריה פשוט מתה. ושוב ברוך הבא ו

yishi

New member
רונן תודה ועוד בקשה קטנה

לגבי התרנגולת הישראלית הפצועה ברגל אשמח אים תעזור לי לימצוא לה בית חדש וכמו כן אני מעוניין לירכוש עוד תרנגולות ערבייות מטילות כמובן האים יש לך המלצות מהיכן ליקנות? שוב תודה על הכל והמשך ערב נעים

בקשר לתרנגולת הפצועה

אפשר לפרסם את זה כאן ובפורומים אחרים, וכמובן באתר 'אגורה' וכו', לקנית תרנגולות נוספות אפשר למצוא באתר 'יד2' וכו' אם תגיד מאיפה אתה אולי מישהו בפורום יוכל להמליץ איפה אפשר לקנות.

למעלה