שאלה וכו....

gali1984

New member
שאלה וכו....

מאיפה הציור של "חי על פי מוסר טבעוני ומאושר"? ( יש את זה גם בחולצה? ) טוב ועכשיו אני רוצה להתנצל על כך שבמפגש פורום לא הייתי כל כך ידידותית ולא כל כך דיברתי וכו וכו וכו... (הייתי בתקופה קשה שנמשכה כמה חודשים- זה ההסבר שיש לי לזה....) ורק אתמול סידרו לי את האינטרנט אז רק עכשיו יכולתי לכתוב את זה. עוד שאלה (קצת דפוקה אבל בכל זאת)- אתם חוגגים את היום שבו הפכתם לצמחונים/טבעונים? טוב זהו נראה לי. יום טוב וביי ביי גלי

tali_le

New member
תשובה וכו...

הנה התשובה שלי מהפעם הקודמת ששאלו מאיפה הציור הזה ולא, זה לא יצא בסוף על חולצות (אבל אני בעד יוזמה כזו) ואני אישית זוכרת את התאריך של הפיכתי לצמחונית אך לא חוגגת טלי

Neta558

New member
סולחים, סולחים... ../images/Emo13.gif

והנה, קבלי
הערכה מכולנו! הציור, כמו שבטח כתוב בהודעה של טלי-למי שאין לו כח ללכת עד לקישור... הוא ציור של זוהר, שאינו מקוון לכאן לצערנו. הוא צויר בשביל חולצות לטבעונים, אבל לא הודפס מעולם. מצאתי אותו כשחזרתי למחשב המקורי שלי (סוף סוף) והחלטתי להעלות אותו. אני לא ממש חוגגת, אבל מציינת את היום צמחונות וטבעונות. לחפות נדמה לי שאני זוכרת את התאריכים המדויקים... נדמה לי שצמחונות אני אחגוג ביום השנה לפורום, 19/11, אז אפשר להגיד שזו תהיה החגיגה. (הנה, הכנסתי את זה בלי שתשימו לב
)

gali1984

New member
../images/Emo51.gif

בקשר לתאריך שאלתי כי אני חשבתי אולי לעשות מסיבה לחברות שלי (שכולן אגב אוכלות בשר...) כי זה יום נורא חשוב בעיני (21 בנובמבר אני שנה טבעונית!) אבל נראה לי שאני אוותר על זה. בכל אופן הציור מדליק ולדעתי צריך להדפיס אותו (טוב אולי להפוך את השלד לבן אדם נורמאלי כי אחרי הכל אנחנו לא צריכים לרדת על עצמנו...)

greenit

New member
ושוב פעם ../images/Emo51.gif

שיניתי את הנייק (סוף סוף!) ובקשר לזה מקודם- הכוונה שלי היתה שאם מעבירים את זה לחולצה אז צריך (לדעתי לפחות) לשנות.

למעלה