שאלה ומבקש תשובה:

DORONUSH2

New member
שאלה ומבקש תשובה:

הזמנתי מוצר מאנגליה בתאריך 16.12. המוצר נשלח מס ימים אחר כך ועדיין לא הגיע. אני יודע שהיו חגים באמצע כמו קריסמס . האם יש סיבה לדאגה או שיש תקווה שיגיע ? לתשובתכם אודה.
דורון

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא מעט זמן, אבל עדיין יכול להגיע

כבר קרו לי מקרים שחבילות מבריטניה הגיעו אחרי יותר מחודש.
&nbsp
למעשה אני עדיין מחכה לחבילה מארה"ב בערך מאותו זמן כמוך... לא יודעת היכן נתקעה (נשלחה ללא מעקב).

DORONUSH2

New member
עדכון להיום: עדיין לא הגיעה, האתר של ROYAL MAIL

אפילו לא מזהה מספר המעקב.

trilliane

Well-known member
מנהל
בשלב הזה לגמרי בשלה השעה להתריע שלא הגיע בפני המוכר/חנות

ואגב, במקרה שלי מתברר שהחבילה שחיכיתי לה מארה"ב דווקא כן נשלחה עם מעקב (לא זכרתי, כי זה אתר שהזמנתי ממנו הרבה בעבר והם תמיד שלחו בדואר רגיל בלי מעקב).
&nbsp
בדקתי את המספר, הוא הוביל אותי לאתר של DHL שקיבלו את המשלוח ב-19/12 (בקרוליינה הצפונית) והוחזר לשולח ב-2/1 במלרוז פארק, אילינוי...
. למי שמכיר קצת את הגאוגרפיה של ארה"ב, קרוליינה (שתיהן) נמצאת על החוף המזרחי ואילינוי פנימית, מערבית יותר. לשלוח חבילה מקרוליינה לישראל דרך אילינוי זה הגיוני כמו לשלוח חבילה מחיפה לת"א דרך ירושלים. האם ייתכן שהם לא שמו לב ש-IL זה לא אילינוי ופספסו את העובדה שמדובר במשלוח בינ"ל? (לכל מי שחושב שרק דואר ישראל דפוק או שבחברות בלדרות הכול מתקתק מושלם).
&nbsp
כעסתי על החנות שלא עדכנו אותי שהחבילה הוחזרה, והם טענו שהם לא ידעו כי היא לא חזרה אליהם... ממש היום שלחו לי שוב, מקווה שהפעם יגיע.

למעלה