שאלה ומחמאה

שאלה ומחמאה../images/Emo181.gif

כל הכבוד לאלה שפתחו את הפורום על מאיר אריאל וד"ש לכל החברה מנתניה... ידעתם שהשיר "תיכנסי כבר לאוטו" הוא מתוך מחזמר שמאיר כתב? למה המשפחה שלו לא לוקחת את המחזמר ועשה אותה פשוט עם שחקנים אחרים??? מחכה לתשובה,
טוק טוק טוק.

ilovelior

New member
באמת צריך שאחד מבוגרי מאיר

שהוא גם בוגר איזה אקדמיה למשהו יעשה את הפינאלה בשביל להעלות את המחזה...

נני55

New member
../images/Emo124.gifשירז

יפה מאוד אני רוצה להעניק לך מדליית טיטניום עם ויטמינצ'יק וביצת הפתעה במצח (בלי מלח)ברוכה הבאה נסיכת הפורום(למרות שחשוב לזכור לא להיסחף את צעירה הוא יתן לך רענא נא נננננננננננננע אונא לך ולבך הקטנטן........ מאחל את כל ההצלחה לפתיחת שנת הלימודים(בתלמה ילין אין שאה אללה) ואולי את דור שלישי למאיר ,אחרי שאתמול היינו בהופעה של אודי(דור שני) ביונתן אני מסיר את הכובע שירז -תראי תראי את הפרח הזה (מאיר מתהפך בגנים הקסומים של גן עדן) אודי-1.בהצלחה מחר אם ירצה ה' ובעזרתו אני אפרסם את האקורדים של שיר גנוב (או כמו שאתה אומר לפצח) מאמר סגור ומסוגר ניגר עוד ניגר על גבול הצהוב כמו סיפור חזק וטוב היום לפני מספר שעות צעקתי לאודי אולי 60 פעם את שיר גנוב. בסוף בברוטליות אמרתי לו.... אמרתי לו דרסתי בכוחניות את הרוחניות"-אודי -
-שיר גנוב -אי אפשר --------------------------------------- 2. אל תשכח הקבענו ג'ם (
WE JAMMING IN THE NAME OF THE LORD) 3.בהצלחה בדרך החדשה ישנה(תעזבנו יום ........חליעהלאללה) שירז-תדאגי זה יגיע לאודי העתקים: שבלול-יו"ר הברנז'ה (בחירות בקרוב דרך המירס-ועדיין לא נקבע כונן) אילובליאורויטלנקסנר-שמואל הנציב אחרי על הסלטים קובי שפריץ חרוזים-נתן פוש בהופעה של אודי שפרינגוט -יישר כוח על הערב יוססנט+דרור- בהקפאה לטיפולך אוהב כמוד תמיד: נני נג"ב צריכות להגיע תמונות ואפילו וידאו ראשונים

ידידי היקר

לבקשתך אעביר את המסר לאודי אך ברצוני להסביר לך שלפעמים לא ניתן לבצע שיר שמישהו מבקש כי...פשוט לא התאמנו עליו! יש רשימת שירים שעליה עושים חזרות, אם השיר לא ברשימה אז לא מתאמנים עליו ותאר לך את אודי שר שיר של מאיר ו...מפשל!! לא יהיה יפה ובטח שלא מכובד לזיכרו של אביו וגם בשבילו. אז בפעם הבאה שאתה נורא רוצה שיר פשוט תלך בשקט ותשאל אותו אם יש מצב. הוא מיד יגיד לך אם כן או לא. לפעמים יש שירים שאודי כבר יודע מספיק טוב כדי לשלוף אותם אבל שיר גנוב...צריך להתאמן עליו. חוץ מזה אני גם דור שני למאיר, כאחותו של אודי. לעומת זה שני נכדיו כבשו בסערה את כיתה א' וכיתה ה'...אכן בהצלחה להם. רק טוב, שירז

ובקשר לשיר המדובר

הכנסי כבר לאוטו שלטענתך נכתב במיוחד עבור מחזה, הנה האמת כפי שתוארה באוזני ע"י אימי, תרצה אריאל. השיר לא נכתב במיוחד למחזה אלא אחרי שנכתבו כל השירים, מאיר רצה לעשות מחזה מוזיקלי מכל השירים ולהכין עלילה שתחבר אותם. אבל הוא לא הספיק. מה שכן יש זה תאור חביב על כל שיר ושיר מהתקליט וזה נמצא אצלינו. בזמנו, כשהם חשבו על זה הם התחילו אפילו לחשוב מי יעשה את ברנרד ומי את לואיז אבל זה ירד עוד לפני שממש קרה משהו ואז הוא מת. עד כאן להפעם, שירז

droran

New member
הנה התמונות הראשונות

תמונות מההופעה של אודי אתמול במושב יונתן!

droran

New member
עוד אחת..

ד"א הייתה הופעה מצויינת ניראה לי.. כי טירטרו אותי כל הזמן.. כן ליאור!!! אז רק בשם קהילת צעירי יונתן- לאודי תודה תודה תודה!

droran

New member
ואחרונה..

בקשר לוידאו.. אני ידשדש בנושא וינסה להעלות את זה מאצלי, אם לא.. אני יעביר לברנז'ה הנתנייתית את הקבצים.

למעלה