שאלה... ומילה טובה על סלקום

שאלה... ומילה טובה על סלקום

בוקר טוב
מול ביתי הפריחו הבוקר תלמידי שלום כיתה א' , בלונים צבעוניים , כל שנה אני עומדת בחלון וצופה בהם נרגשת , כמעט יכולה לראות להם את הפרפרים...שתחל להם וליתר התלמידים במדינה ללא הבדל צבע עור ודת, שנה טובה ומוצלחת!
ולענין שלשמו התכנסנו.... מי יכול לתת לי טיפים לקנייה באינטרנט ? אני מתענינת במכשור חשמלי למטבח ...האם יש לכם חברות שאתם ממליצים מנסיונכם? ומילה טובה
לפני יציאתי האחרונה לחו"ל, רכשתי חבילת שיחות יוצאות/נכנסות מחברת סלקום. יחד עם הרכישה קבלתי ממוקדנית החברה הנחיות איך לתפעל את השרות בחו"ל. להפתעתי הרבה חוייבתי בסכום אסטרונומי של 1,500 ש"ח עבור בצוע השיחות מחו"ל. ברור קצר בסלקום הבהיר לי שלא פעלתי לפי הנחיותיהם , ולפיכך עלי לשלם על פי תעריף מלא לכל שיחה, משו בסדר גודל של 7 ש"ח לדקה. צלצלתי לכל דרג אפשרי בחברה ודרשתי מהם לזכות אותי בסכום הנ"ל , הרי לא יתכן שארכוש חבילת שיחות מוזלת ואחייג כרגיל נכון?.......הילדודס העובדים כמוקדנים נפנפו אותי ב"גיברת אנחנו מצטערים" , התעקשתי לדבר עם מנהלי שרות הלקוחות , ואף איימתי שאפנה לבית הדין לתביעות קטנות.........מקץ יומיים חזרו אלי , שוב הבהרתי את טענותי , הם מצידם בדקו ולאחר מספר ימים בישרו לי שהם בדקו את תמליל השיחות המוקלטות טרם יציאתי את הארץ , והסתבר להם שניתנו לי הנחיות לא מדוייקות ועל כן אני אזוכה בסכום הנ"ל. מסקנה, לא לוותר גם לתאגידים גדולים וכשאתם מדברים בטלפון תזכרו שמקליטים אתכם יאללה לרבותא
המשך יום נעים

w o m a n 10

New member
מצטרפת לברכותייך לדרדקי ישראל ../images/Emo140.gif

ואני תוהה האם כניסתם של בניזרי והירשזון לכלא דווקא היום בא לסמל משהו. יפה מאוד שהצליח לך עם סלקום אבל היה טוב יותר אם הברור המקיף בעניינך היה נעשה ישר בהתחלה
ד.א. בתחילת השיחה יש תקליט האומר שחלק מהשיחות מוקלטות.

w o m a n 10

New member
ולי יש מילה רעה על חנות/רשת בשם "עמודי שלמה"

אני משפצת את חדר האמבטיה בביתי. קניתי קרמיקה וארון אמבט מ"עמודי שלמה" כיון שהייתי לחוצה על הקרמיקה בעלי הלך ולקח אותה מחנות האם. וחתם על כך שלקח אותה. כשהגיע הבייתה 2 חבילות היו שבורות. המרצפת למעלה הייתה שלמה בעוד המרצפות בפנים היו שבורות. עוד באותו היום התקשרתי לחנות ונאמר לי שהעניין יסודר ובעוד יומיים אבוא להחליף. שבוע ימים שיחקתי איתם בטלפונים.. נאמר לי שהכל בסדר המשלוח לא הגיע לחנות... עוד יומיים... בינתיים ריצפתי , מחבילה אחת שבורה הרצף הוציא חיתוכים נשארתי עם חבילה אחת שבורה ... בלי מרצפות שלמות ספייר... אתמול הבחור איתו דיברתי כל הזמן משנה כיוון ומתחיל להאשים שהקרמיקה נשברה אצלנו... ובכלל חתמנו שלקחנו סחורה שלמה. [היינו צריכים לפתוח כל חבילה בחנות?] הם טיפשים... הם מקלקלים את שמם בגלל כסף קטן. בנוסף התחיל סיפור הארון... קבעו תור להביא את הארון+כיור+מראה ביום בו היו צריכים להביא הגיע צלצול בו הודיעו שאין את הכיור שהזמנתי , כל מה שהיה במלאי שבור אם אני מוכנה לבחור כיור אחר.... הייתי טובה... בחרתי... לאחר כמה ימים הביאו את הארון המתקין פתח את הקרטון והתברר שרגל הארון שבורה.... הכל חזר למפעל.. היום הביאו שוב... מתברר שהמראה שבורה... ומסילות המגרות בארון מקולפות... לא הסכמתי לקבל... מזל שאני בכל מקרה בבית ושיש לנו שני חדרי אמבט.... האמת היא שהארון הזה כבר יצא לי מהעיניים. נראה מה יהיה בהמשך. יום נפלאלכם אנשושים

../images/Emo24.gif מצטער על החוויה המפוקפקת

כדאי אולי גם להעתיק את ההודעה הנ"ל לפורום צרכנות. יכול לסייע למי שעומדים לפני רכישה. מקווה שסיפור הארון יסתיים במהרה - גידי

w o m a n 10

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

עדיין לא נגמר [נאנחת] להיפך מסתבך. באמת אכתוב בפורום צרכנות.. אולי גם ייעצו לי מה לעשות הלאה.

תשאלי כל אחד ששפץ

את דירתו איך עברה ה"חוויה" ותקבלי ספורים העשויים למלא כרכים. אז קודמכול תתנחמי בזה שנכנסת לסטטיסטיקה
אבל עכשף ברצינות , פרסום שם החנות בכל אתר רלוונטי יעשה "נפלאות" למוניטין שלה חזקי ואמצי , נחזיק לך אצבעות שהסיוט יגמר במהרה!

w o m a n 10

New member
נכון לעכשיו

אני כל כך כועסת עליהם... נראה לי שהם הגזימו ברמות. מסתבר שאין להם את הארון שהזמנתי רק דגם ישן שלו... בחנות ראיתי את הדגם החדש ועל פיו בחרתי. מנהל החנות לוחץ שאקח ארון אחר או בצבע אחר ואני לא רוצה. אני רוצה לבטל את ההזמנה והם לא מסכימים. ההצגה נמשכת

פייטוש

New member
שאלה מדוע עזב אולמרט את רחוב כט בנובמבר בירוש

שאלה מדוע עזב אולמרט את רחוב כט בנובמבר בירושלים ? אגדה אורבנית ,ליד ביתו של אולמרט שוכן בית הספר הצייר ברחוב כט בנובמבר 15 ממול נמצא בית הספר למחוננים לשעבר והוא כיום חלק מבית הספר הצייר,חצר בית הספר נושקת לקיר ביתו של ראש הממשלה לשעבר אולמרט. בית הספר בית הצייר הוקם בשנת תשנ"ט בלב שכונת קטמון הישנה ,בין הפעילויות המתקיימות בבית הספר הוקמה פינת חיי, גינה וחממה,שתי פינות עם צמחי מים ובריכה לברווזים על מנת לסייע לתלמידים . פינת חי זאת הכוללת תרנגולות,טווסים,יונים,ברווזים שבקעו להם אפרוחים בני פחות משבוע ואווזים,תרנגולי הודו וזוג עיזים שנתקבלו במתנה מגן החיות התנכי ולהם שני גדיים שנולדו לפני כעשרה ימים. תרנגול ההודו צווח בכל היום וכמובן שהתנגול משיב לו ,אחר האווזה רץ כל הזמן זכר של פנינית ופעיות העיזים בקיצור מהומה לא קטנה ורעשנית,פינת החיי מוקפת גדר ולשמחת תושבי השכונה המביאים את ילידיהם לצפות בחיות ולפעמים אף ניתן ללטפם בתוך המתחם. ובכן קריאות התרנגולים והמחלוקות בבעיה מתי פורים שתרנגול ההודי סרב להסכים לדעתו של ראש הממשלה גרמו לו לעזוב את ביתו ושלא יספרו לכם שהסיבה היא אחרת. הביקור חופשי וחמוד במיוחד בשעות אחר הצהרים.

../images/Emo6.gif

הטמבל הזה לא יודע עדיין , שבבית הסוהר שאליו אני מקווה ישלחו אותו כפי ששלחו את 2 השרים הבכירים יש רעש ומסריח הרבה יותר.
ופייטוש שלך מתוק

למעלה