שאלה ומי שיכול יענה לצופים

שאלה ומי שיכול יענה לצופים../images/Emo13.gif

תגידו גם לכם שאתם יוצאים מהתחנה שלכם והולכים הביתה או סתם הולכים משם קורה לכם גם שאיך שאתם יוצאים מהתחנה יש פתאום אירוע? כי לי זה תמיד קורה וזה מעצבן אותי כבר

טל פורן

New member
הסיפור מאחורי ההודעה של חימקו

חיים היה צריך לספר לכם מה עומד מאחורי השאלה היום ב10 שהסיעו אותנו הביתה אחרי שכל שכל היום היינו בתחנה ולא היה כלום יצא רכב לשריפת רכב זה כבר ביאוס אבל משם הוא המשיך לתאונת דרכים של שלושה רכבים הפוכים בצומת חולון שאחד מה עולה באש למקום יצאו עוד רכב סער רכב חילוץ ורכב עם קצין המשמרת ואנחנו יושבים ברכב ומבואסים אבל בסופו של דבר היה מדובר בטרנזיט שהתהפכה ולא היו לכודים והיו רכבים אחרים שהתנגשו בו בכל מקרה איזה באסה נכון? ואני בטוח שלכולם יש כאלה סיפורים אז בואו נשמע אותם

טל

אל תתבעס לא היו בתאונה ניפגעים וחוץ מזה זה מה שקורה שהמוקדן מגיע ואתם הולכים ........ חומר למחשבה .

TAFD

New member
מה היה שם בדיוק ?

כי קראתי ביומן שלנו שחולות הזמינו תגבורת מאיתנו לאירוע הזה בצומת חולון, יצא גם צוות וקצין מתחנת יפו. אבל הם חזרו מהר לתחנה אז כנראה שלא היה מה לעשות שם.

fireman

New member
אחי, נגמרו לי האצבעות לספור

כמה פעמים זה קרה לי....והיו לי פספוסים הרבה יותר גדולים מתאונת דרכים (שזה ד"א האירוע הכי משעמם שיש) פעם אחת הגעתי הביתה ובדיוק קראו להם בקשר להגיע לבית שעולה באש.... את השריפה באופקים במפעל הנייר פספסתי בחצי שעה ביום ראשון פספסתי שריפה של 2 חנויות בשעתיים אחרי שבכל היום היו 3 מכולות אשפה (מיעוט אירועים נדיר) פעם אחת בדרך הביתה הרווחתי שריפה בקניון אביה בבאר שבע
ככה שזה עניין של מזל...יום אסל יום בסל

למעלה