שאלה ומסקנהההה!!##%^#@#7

דנה612345

New member
שאלה ומסקנהההה!!##%^#@#7

אוקיי ככה דבר ראשון אתם בטח יודעים אבל רק חשבתי על זה אתמול שראיתי (שוב)את ההופעה של קולדפליי מלייב 2006... קיצררר נכון הקעקוע שיש לכריס על יד שמאל של שתי פסים = אז זה אותו לוגו שיש גם על הפסנתר שלו שמתחת רשום MTF לא ממש הבנתי מה זה אבל נראלי זה קשור לא? והדבר השני זה שאני ראיתי תהופעה ואז הם שרו את אחד השירים היפים שלהם טיל דה קינדום כום... ואז הם אמרו משהו על ג'וני כאש ולא הבנתי אז אם מישו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד תודה ענקית !:]

Coldplayist

New member
תשובות

זה לא קעקוע, מה קשה להבין. אומרים שני פסים. זה הסימן של Make Trade Fair, וכן זה אותו סימן אבל בגדול על הפסנתר. איזה קטע. זה שיר של ג'וני קאש, ה-Til Kingdom Come, והם מקדישים לו אותו.

politik59

New member
* תיקון בקשר לשיר til kingdom come >

השיר til kingdom come נכתב ע"י קולדפליי עבור ג'וני קאש, אבל הוא נפטר לפני שהספיק להקליט את השיר, ולכן קולדפליי מקדישים לו את השיר. זה לפי מה שכתוב על x&y
קולדפליי בויקיפדיה קולדפליי ביצעו קאבר לשיר ring of fire שהוא שיר של ג'וני קאש.

דנה612345

New member
כןן חחח מצאתי תתשובות בוויקיפדיה

אבל ממש תודההה ואם זה לא קעקוע אז מה זה?:S:S

politik59

New member
הוא או מישהו אחר מצייר את הסימן בכל פעם >>

הסימן הזה מייצג קמפיין של ארגון אוקספאם oxfam , הקמפיין נועד לעודד את שיטת סחר הוגן, כאמצעי נוסף למלחמה בעוני והסימן הזה מייצג שוויון, האתר של make trade fair אוקספאם פנו אל קולדפליי כדי שיפרסמו את הקמפיין הזה, וקולדפליי הסכימו, כריס: "החלטתי שאם כבר מצלמים אותנו כ"כ הרבה, אז אנחנו יכולים לנצל את זה לפרסם נושאים חשובים"

politik59

New member
לכריס יש קעקוע של האות A והאות M >

על פרקי כף היד, זה מייצג את שמות הילדים שלו Apple ו-Moses אלה הקעקועים היחידים שיש לו (לפי מה שקראתי) הנה תמונה עם האות M

דנה612345

New member
תודהה

ודרך אגב למדתי לנגן TROUBLE על הפסנתרD: וממש תודה על כל האינפורמציה!

MushrooMush

New member
יווו לא ידעתי שלכריס יש קעקועים.... :O

חחחחע מרגניב... אבל בטוח שזה אמיתי?! ><

דנה612345

New member
לא נראלי..

יענו בהתחלה חשבתי שהשני פסים זה קעקוע אבל זה לא.. חח וגם כל פעם אפשר לראות בראיונות שלפעמים כתוב לו דברים אחריםעל היד אבל עכשיו שהראו שיש לו את השני אותיות M A אבל אני לא בטוחה אם זה אמיתי או לא....

דנה612345

New member
אהה באמת? חח אופסס../images/Emo3.gif

אבל לפי המילים של השיר זה היה ממש נראה.. חחח בכל זאת גם אם זה לגווין הוא פשוט מושללםם!!!:]

politik59

New member
יש קשר למוזס ../images/Emo26.gif

השיר moses נכתב לגווינת' כשהיא הייתה בתחילת ההריון הראשון שלה. גווינת' סיפרה באחד הראיונות, שהיא וכריס תמיד חשבו על השם מוזס לתינוק הראשון שלהם, ושאם היה נולד להם קודם בן, הוא היה נקרא מוזס והשם מוזס זה השם העברי של אבא שלה. מתוך הכתבה: Gwyneth exclusively told a reporter that her baby boy was always destined to be named Moses: "I think he's the man to live up to it! When we were pregnant with Apple, if she was a boy, she would have been Moses. He was born on the holiest Sabbath of the year and he was born at Mount Sinai Hospital in New York - and it was my father's Hebrew name. We just always had the name. Moses is just to me such an amazing name." She added that Moses has all kinds of nicknames, appearently including the cherished appellation "Moishe". Seems like Chris and Gwyneth talked about baby names right from the beginning of their relationship and always mentioning 'Moses', giving Chris the reason to call his love song dedicated to Gwyneth 'Moses' as well

דנה612345

New member
נצלש... דעה שלכם

אני מכינה משו של כולדפליי ורציתי לרשום מתחת איזשהי שורה שלהם.. ואני לא יודעת איזה=\ יש כל כך הרבה יפות! עם ככ הרבה משמעות ואני לא יודעת איזה לבחור.. מה אתם אומרים?:) תודה- דנה

למעלה