שאלה ומשהו על עונה 2 (לא ספוילר)

שאלה ומשהו על עונה 2 (לא ספוילר)

האם כל סצינה הם מצלמים פעמיים אבל מזויות שונות? אני רק מזכיר לאנשים שלא ראיתי את כל העונה השניה (אני רק בפרק 9): משהו מעצבן בעונה השניה - כמעט בכל פרק יש להקה שמנגנת! די נמאס! בעונה הראשונה בקושי הופיע להקה אחת ועכשיו כמעט (או בכל) פרק! למה דוחפים אותם? לא מספיק שיש שירים ברקע?

סרינה99

New member
בקשר ללהקות...

כשעשו את הספיישל בסוף העונה הראשונה נדמה לי שהם אמרו שהם ישימו להקות לא מוכרות כדי לקדם אותם...משהו כזה

איימיס

New member
לדעתי זה בכלל לא רע...

חלק מהלהקות שמופיעות שם דווקא ממש טובות [לדעתי לפחות...
]

Tinty

New member
אני ממש אובססיבי בעניין

יש לי כמה ג'יגהבייטים (על המחשב והאייפוד
) של דיסקים מלאים של הלהקות הצעירות והמאגניבות שמופיעות בסדרה (בין אם בהופעות או בפסקול). פתאום גיליתי עולם חדש לגמרי של להקות המנגנות מוזיקה מעולה, שלא הכרתי עד היום. חוצמזה, אני חושב שהשילוב של הלהקות בסדרה ממש מוצלח - המפיקים מקדמים להקות לא מוכרות ואת המוזיקה שלהן, באמצעות הופעות במועדון החדש (שמתרחשים בו אירועים שונים וקריטיים לעלילה, או שלא...), ומספקים להן את התמיכה שחברות התקליטים לא מספקות להן בעניין.

TheCharm

New member
לא

קודם כל, כל סצינה כעיקרון מצלמים מאות פעמים. עכשיו, יש דבר כזה, שקיים בכל סדרה, שקוראים לו כמה מצלמות ותוכנות עריכה מיוחדות.

שאותו אתה לא יכול להסביר...

כי.....? מצלמים מאות פעמים? אז השחקנים חוזרים על הסצינה עוד פעם ועוד פעם גם אם בפעמים הראשונות היא יצאה מצוין?

TheCharm

New member
ודאי שלא.

אם יש סצינה מוצלחת, לא מצלמים את זה מאות פעמים. אבל נדיר שיש סצינה מוצלחה כבר בהתחלה. לעיתים רבות גם משתמשים בחיבור סצינות. עם למשל מצלמים את הסצינה, הכל הולך טוב, ואז מתפוצצים מצחוק - הם חותכים את הקטע הטוב ועושים מחדש את הקטע שלא יצא.

aviGODFATHER

New member
נסחפנו קצת לא../images/Emo35.gif

מאות פעמים
כל סצינה לוקחת גג 10 פעמים וגם זאת הגזמה. וכמובן יש גם פיק אפים, ככה למשל אם יש סצנה של 4 דקות ואחרי 3 דקות ו45 שניות מישהו שוכח את השורה שלו אז אפשר לעשות פיק אפ ולצלם רק את מה שעוד לא צולם. וסצינות לא מצולמות יותר מפעם אחת בשביל כמה מצלמות שונות - מס' מצלמות מצלמות את הסצינה בו זמנית.

TheCharm

New member
נו, זה מה שאמרתי

קודם כל, כן יש סצינות שלוקחות 100 פעמים. אולי לא בסדרה הספציפית הזאת וכאלה. וכל השאר זה מה שאמרתי....

aviGODFATHER

New member
לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

100 פעמים??????? אתה יודע מה היו העלויות אם היו מצלמים 100 פעמים את אותה הסצינה??? תחשוב על זה... למה שסצינה לא תצולם כמו שצריך 100 פעמים? וגם בסרטים עם הכי הרבה פעלולים לא מצלמים 100 פעמים. מצטער לבאס אותך.

למעלה