שאלה, ונא לענות בכנות או לא לענות!

שאלה, ונא לענות בכנות או לא לענות!

כיצד הייתם מגיבים לו הייתם פוגשים ברוח רפאים, למשל- בבית נטוש? אני מניחה שהייתי קופאת במקום ולא מצליחה לזוז. ואתם?

IC4

New member
הייתי נדהם ומדבר איתה

מנהל שיחה על דא ועל הא ועל חיי הרוחיות רפאיות שלה/ו. חבר חדש מיוחד

"נדהם"?!

נדהם בצורה של "וואו, אחי, הבהלת אותי" או נדהם בצורה של "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"? אני חושבת שבאופן כללי כל אחד היה נבהל אם הוא היה פוגש מישהו זר בבית חשוך ונטוש, אפילו אם הוא לא זוהר ומרחף. Don´t you think?

Ami15il

New member
בכנות...

קודם תלוי איך היתה נראית הרוח... אם הייתי רואה אותה בצורה של אדם מת שהעור שלו יבש מדם כזה, אז זה היה דיי מפחיד, הייתי קופא מפחד. אם לא הייתי רוא5ה את הרוח, יענו היא רואה ולא נראית, אז הייתי הופך לפרנואיד כזה, נבהל מכל רחש קטן... אם היא הייתה מופיעה בצורה כלשהי שלא ממש מפחידה, הייתי מנסה לפתח איתה שיחה.. עמי

In Limbo

New member
../images/Emo6.gif יש לי חברה שמאוד מפחדת מרוחות,

ותמיד אמרתי לה שכשאני אחזור בתור רוח, אני אהפוך את זה לתפקיד רשמי שלי להפחיד אותה כל הזמן... נראה לי שאם הייתי פוגשת רוח, קודם כל, זה נכון מאוד שזה משנה איך היא ניראית, כי אם היא ניראית כמו סדין לבן עם חורים לעינים אני בטח לא אפחד, אבל אם היא ניראית כמו הרוחות בחוש השישי...... אז
! אני בטח אשאל אותה מליון שאלות (אחרי שאני ארגע קצת..) כמו מה את עושה פה? למה דווקא אני? יש משהו שאת רוצה שאני אעשה בשבילך? וכו´ וכו´. תגידו זה נכון שרוחות באות לעולם שלנו רק כדי לנסות לסיים ענינים לא סגורים שהם השאירו בעודם חיים בעזרתנו? רעות.

הייתי שואל אותו

"מה קורה אח\ות שלי הכל טוב?" הייתי תופס את הרגליים ומסתלק משם.מזתומרת מה הייתי עושה? נשאר ומחכה עד שהייתי משתין במכנסיים
?!

green lantern

New member
בכנות

מתאלף.. כל עוד אני יודע שזו רוח... אחר כך אני כבר לא אחראי למעשים שלי... אבל אם לא תהיה לי ברירה.. והיא נחמדה.. ולא מפחידה.. אז שואל שאלות על העולם הבא.. ומתיידד... או בורח דרך הקירות

צורחת את אחת מהצרחות המפורסמות שלי.

הצרחות שלי ידועות בכל הביצפר... ואז הייתי מתעלפת (בפעם הראשונה בחיי) ואז היתה לי טרואמה... אם לא הבנתם אני פחדנית בריבוע.

HoNeY14

New member
תלוי איך הרוח ניראת...../images/Emo118.gif

אבל אני חושבת שקודם הייתי נבהלת קצת ואחר כך שואלת אותה שאלות על המוות
אם זה כואב, אם יש באמת גן עדן וגיהנום וכל זה
אם רוחות באות לעולם האנושי כדי לחסל עניינים בעזרתנו אז מה עשה פה קספר?

Idan91

New member
הייתי קופאת במקום ו... בררר... לא

רוצה לחשוב על זה..

scooby4

New member
הייתי רץ ממש הרבה אם היא הייתה...

מפחידה!, אם היא הייתה מן כזה קספר, הייתי הולך 3 צעדים אחורה וטיפ טיפה בהלם...

Die † dIE

New member
אמממ.......

ת´אמת הייתי אולי קופאת לשנייה במקום מרוב פחד ואז הייתי רצה במהירות. אני גם נורא הייתי מקוורה שאני לא יהיה לבד.

ואני הייתי...

בעצם אני לא יכול לענות על השאלה כי ידוע לכל כי רוחות ושדים ומפלצות מתחת למיטה לא קיימות. לא! מצטערים!

קודם כל

הייתי ממש נבהלת לפחות 20 שניות ככה הייתי קפואה במקום מסתכלת עליה ואחר כך הייתי מתחברת איתה ומנצלת אותה לטובתי

yael**

New member
פעם חשבתי ששמעתי רוח מדברת

השעה הייתה שלוש בלילה, לפתע החלתי לשמוע קול נמוך מאוד מדבר בעוצמה חזקה. צרחתי כמו מטורפת במשך שתי דקות שלמות. בסוף התברר שזה היה בארי וייט, בטיימר של הסטריאו שלי...

למעלה