בין ההורים לגבי גידול הילדים? ככל שהילד גדל יש יותר נושאים שיכולים להיות שנויים במחלקות. לא רק טיפול פיזי בילד אלא גם חינוך. איך זה אצלכם? איך אתם פותרים חילוקי דעות עם בן/בת הזוג בנושא זה? ואתם מוזמנים להיכנס לסקר החדש ולהצביע..
בבית ואפילו יותר כמעט 100 אחוז אני מחליטה את הרוב. הבעל שותף מלא להחלטות וכמעט כמעט שאינו משנה לי כלום בחינוך. וזה ממש למזלי. הפעם היחידה שהוא ניסה יצא סלט ומאז הוא לא מנסה יותר וסומך עלי.
אני לא יודעת אם צריך לקרוא לזה דוקא "חילוקי דעות", אלא שאני יותר עוסקת בנושאים האלה, מקדישה להם יותר מחשבה, נחשפת ליותר דעות, ולכן הדעה שלי מתפתחת עם הזמן. אני אמא מאד שונה לאורי מאשר הייתי לעומר. בן זוגי, מאידך, הרבה פחות עסוק בזה - לא כי זה לא מעניין אותו, אלא כי מצד אחד הוא סומך עלי ומצד שני הוא מאד מאמין באינסטינקטים טבעיים. הרבה פעמים הוא אומר או עושה דברים שאני חושבת שהם מוטעים, ואחר כך אנחנו משוחחים על זה ובדרך כלל הוא משתכנע (אינסטינקטים טבעיים, כבר אמרתי...
אבל בגדול זה הולך כך: ברוב הדברים הסמכות נתונה לי כרגע, מעצם היותי איתה רוב הזמן בזמן שבעלי בעבודה. אבל אם הוא חושב אחרת ממני- הוא מוזמן לנסות, אם אני לא מסכימה, אני משאירה את שניהם לבד בעניין. וכך גם ההפך.