שאלה ועזרה בבקשה

שאלה ועזרה בבקשה ../images/Emo13.gif

אנחנו זוג בגיל 33 מקצועי הוא חשמלאי מוסמך מתמחה ביניין ותעשיה ואישתי בהנהלת חשבונות כיום אני בעל עסק זה מספר שנים לעבודות חשמל וחשבנו בזמן האחרון לנסות את מזלנו בקנדה הייתי רוצה לדעת אם מקצועי נידרש ואיך אני ממיר את תעודת המקצוע שלי ואת רישיון החשמל לרשיון קנדי האם תוכלו לעזור לי להגיע למאגר של ישראלים קנדים שמחפשים עובדים בתחום הזה ויכולים לנסות לדרוש אותי משם... האם יש לי בכלל סיכוי המון תודה וערב טוב

vhkv7

New member
רקוגניציה כחשמלאי באלברטה

יש לי 2 חדשות עבורך: הטובה- יש למקצוע החשמל דרישה עצומה באלברטה. הרעה- צריך לעבור תהליך רקוגניציה קשה מאוד. ובנוסף- תחום החשמל כאן שונה מזה שבארץ (מבחינת ההגדרות המקצועיות ותחומי העיסוק). נתחיל בכך שבכדי לעסוק במקצועך באלברטה- עליך לעבור תהליך רקוגניציה. התהליך מתבצע דרך SAIT, שהוא ה"טכניון" של קלגרי. הדרך המומלצת ביותר היא דרך Apprenticeship - כלומר- אתה עובד בחברה בתחום החשמל במשך 10 חודשים בשנה, ובחודשיים הנותרים אתה לומד ב SAIT. אתה מקבל תשלום על תקופת העבודה- אולם על הלימודים אתה משלם בעצמך (בד"כ. אלא אם המעסיק מוכן לממן אותם עבורך). בסוף 4 שנים כאלה- אתה ניגש למבחן המקצועי- ומקבל תעודת חשמלאי בתחום שבחרת. יחד עם זאת, תוכל לפנות ל SAIT, להגיש להם את סילבוס הקורסים שלמדת+ציונים+נסיון תעסוקתי, וייתכן שיכירו לך בחלק מהם- כך שתצטרך לעבור את המסלול במשך זמן קצר יותר (נניח שנה), או תוכל ישר לגשת למבחן (מה שכן- תהיה מחוייב לקחת לפחות קורס אחד בנושא Electrical Codes - היות והקודים שלהם שונים מאלה הנהוגים בישראל). אגב- תחום החשמל מחולק פה ל 3 קטגוריות עיקריות (Electric Motor Systems Technician, Electrician, Power System Electrician). קרא על כל אחת מהן (ברשימה בעמוד של ה Apprenticeship ) - ותחליט מה מתאים לך. בהצלחה, גאלה

EB2

New member
חשמלאי באונטריו

שאלות ותשובות באתר זה: http://www.ecao.org/contractor.html

ruth1983

New member
מניטובה- השלמות של מהנדס חשמל ואלקט'

יש למישהו מידע איך עושים השלמות במניטובה כדי שיהיה אפשר לעבוד כמהנדס חשמל ואלקט'?

למעלה