שאלה ורעיון לכולם...

רז89

New member
שאלה ורעיון לכולם...

מעניין אותי לדעת: מי מכם קראו את כל הסדרה? מי מכם מנסה בכל כוחו לחיות על פי המסר? מה דעתם להקים מעין קבוצה תמיכה כזו, אע"פ שהשם קבוצת תמיכה לא כל כך מתאים, אבל לא מצאתי שם אחר, שבקבוצה הזו ננסה יחד ולחוד לחיות עפ"י המסר. נדרבן אחד את השני, נייעץ אחד לשני, נעזור אחד לשני כי ככה, כל אחד מאיתנו נורא לבד וביחד נוכל לעשות יותר, למען עצמנו. אפשר גם לעשות תחרות בריאה (תרתי משמע) תחרות שבה ניפגש פה מדי ערב או שני ערבים וכל אחד ידווח מה הוא ברא באותו יום. כל יום נברא משהו חדש. אפשר אפילו להחליט שיום אחד יהיה יום שבו כולנו ננסה לחוות את הסליחה ונזמן לעצמנו מצבים שבהם נתנסה בסליחה. (או משהו אחר) נדווח מה חווינו, כיצד הרגשנו וכיצד אנחנו מתמודדים עם זה. והכי חשוב מה למדנו. זה יכול להפוך את העולם הזה לקסום מאוד עבור המשתתפים. חוויה אחת גדולה. לדעתי זה רעיון מדהים. מחכה לשמוע את דעתכם.

גריני

New member
רז יקרה

אני קראתי כמעט את כל הסדרה ומנסה בכל כוחי לחיות עפ"י המסר. כמובן שבנוסף ל"שיחות עם אלוהים" קראתי ספרים נוספים בנושא) - וכל אחד מהם תרם עוד משהו. הרעיון של קבוצת תמיכה הוא נפלא בעיני, והלוא לשם כך בדיוק נפתח הפורום הזה! כך שהיוזמה שלך מבורכת בהחלט! את מוזמנת להתחיל במה שמעסיק אותך כרגע, אני מאמינה שתקבלי תגובות ובכל מקרה - אני אצור את הכותרת/הפינה המתאימה לכך. בואי ונתחיל ונראה לאן זה זורם. תודה לך

אז איך נתחיל?

זרקי גם את רעיון...
נתחיל עם תחרות הבריאה? מה אתם מציעים לברוא? איזה אפשרויות יש לנו? 1) עזרה - יום אחד בראתי לעצמי 3 פעמים ברצף הזדמנויות לעזור לאנשים ברחוב. איזה כיף זה היה... (תלוי באיזה גישה באים) לא עולה לי עוד כלום... למישהו יש רעיון?

למעלה