שאלה (ושוב- זו עמית בשם של האח)

Jessie

New member
שאלה (ושוב- זו עמית בשם של האח)

שמשום מה מסרב להימחק מהמחשב. הייתי היום בבדיקה לקראת השאיבה (יום ראשון כנראה..) הזקיקים עדיין קטנים (סביב 14) אבל הרירית כבר 8 (יפהיפיה בפי פרופ´ עמי עמית) הוא אמר לי להמשיך עם 2 אמפולות ליום אבל עכשיו (אחרי שהזרקתי) שמעתי הודעה בטלפון שהאחות אומרת לרדת לאמפולה אחת (כנראה משום שהבדיקת דם הורתה אחרת) כבר אין שם אף אחד ומחר חג. אז מה כדאי לעשות? לרדת לאחת, לא? חג שמח

עמיתי

אם זה מה שהאחות אמרה אז זה מה שאת עושה, לא? במיוחד אחרי התגובה הפראית של הטיפול הקודם... JMHO

מרב.

New member
אני הייתי הולכת על אמפולה וחצי ../images/Emo8.gif

זה הכי בטוח. יום ראשון
??? וואוו, כמה זה רץ. עוד לא הספקתי להתרגש איתך, ואוטוטו סופרת איתך ת´ימים (בלתי נסבל, ימי הספירה לאחור הזו
)
מרב

Jessie

New member
זה באמת לא ייאמן איך שזה רץ...

אני אפור לבטא, ואת לשאיבה (נו באמת, הבדל של שבועיים בין הילדים זה לא כל כך נורא.
.)

Jessie

New member
נסע לשחק כדורגל ולבקר חברות

עוד מעט ישוב וישדוד ממני א המחשב ללילה לבן מול האיסיקיו. החיים הקשים של ג´ובניקי צה"ל...
*מתחמקת מנחת זרועו של הילד*

אולה *

New member
השם של אחיך יפה מאוד ../images/Emo3.gif

מה הוא אומר על חברות בפורום פוריות? כ"כ שמחתי סוף סוף לפגוש מישהו מוכר בבית חולים. שיהיה לך המון בהצלחה! ואני הולכת "להנות" בפעם הראשונה עם גונאל.
אולה

Jessie

New member
הוא נאלץ להסתגל לסטטוס החדש

גם אני שמחתי. גונל זה כמו מטרודין נכון? (רק FSH)

מרב.

New member
כן, רק FSH, אבל מזוקק

חיכיתי להלטר סקלטר בסייבר ספייס... בכולופן, אני תייכף מתנתקת, האם הסכתת להודעה אשר ב
ך ??

אפרת**

New member
עמית, המון הצלחה

ומין הסתם גם אם תרדי לאחת אפשר אחרי החג (ביום שישי) לברר ולעלות שוב אם צריך. שוב המון הצלחה
אפרת.

אפרת**

New member
התבלבלו הכוונות...

למה כתבתי יום שישי.. לא יודעת. הכוונה היתה ליום רביעי.... זה החגים האלו ביחד עם השבתות באמצע שמבלבלים כל כך...

למעלה