שאלה ותהייה לגבי ירקות צלויים
אז פשושיק החליט שהוא רוצה להפסיק לאכול גבינות בבוקר. הוא הפסיק בערך איתי לאכול בשר.
ייאמר לזכותו שהוא ניסה לשתות מסוגי החלב החלופיים מהצומח כדי לראות אם הוא מסוגל להחליף את החלב של הקפה והקורנפלקס, והוא טוען שפשוט לא טעים לו. אני טוענת שהוא פשוט צריך להתרגל לטעם.
אבל אני לא לוחצת. הנה, אני לא אומרת כלום והשינוי והבקשות מגיעים ממנו. היום הכנתי מוקפץ עם טופו ובניגוד לפעם קודמת הפעם הוא מאוד אהב.
הוא שואל אותי מה הוא יכול סתם לזרוק על הלחם כשהוא אוכל בבוקר.
הבוקר הכנתי לו סלט מ-שומר, פלפל, עגבניה, זרעי דלעת,
צלוחית של חומוס עם שמן זית,
סלט פירות קטן.
אבל אני רוצה שיהיה לו משהו לשים על הלחם.
הוא לא מת על ממרחי אגוזים (בוטנים, שקדים וכאלה), אבל הצעתי לו למרוח חמאת בוטנים ולפרוס בננה, או להוסיף ריבה.
חומוס כמובן, אבל כמה אפשר,
אין לי כירת גז, אלא חשמלית,
איך אני משיגה את התוצאה בשביל להכין ירקות בסגנון שמכינים כאנטיפסטי? סתם לקלות אותם בתנור אחד על השני?
אז פשושיק החליט שהוא רוצה להפסיק לאכול גבינות בבוקר. הוא הפסיק בערך איתי לאכול בשר.
ייאמר לזכותו שהוא ניסה לשתות מסוגי החלב החלופיים מהצומח כדי לראות אם הוא מסוגל להחליף את החלב של הקפה והקורנפלקס, והוא טוען שפשוט לא טעים לו. אני טוענת שהוא פשוט צריך להתרגל לטעם.
אבל אני לא לוחצת. הנה, אני לא אומרת כלום והשינוי והבקשות מגיעים ממנו. היום הכנתי מוקפץ עם טופו ובניגוד לפעם קודמת הפעם הוא מאוד אהב.
הוא שואל אותי מה הוא יכול סתם לזרוק על הלחם כשהוא אוכל בבוקר.
הבוקר הכנתי לו סלט מ-שומר, פלפל, עגבניה, זרעי דלעת,
צלוחית של חומוס עם שמן זית,
סלט פירות קטן.
אבל אני רוצה שיהיה לו משהו לשים על הלחם.
הוא לא מת על ממרחי אגוזים (בוטנים, שקדים וכאלה), אבל הצעתי לו למרוח חמאת בוטנים ולפרוס בננה, או להוסיף ריבה.
חומוס כמובן, אבל כמה אפשר,
אין לי כירת גז, אלא חשמלית,
איך אני משיגה את התוצאה בשביל להכין ירקות בסגנון שמכינים כאנטיפסטי? סתם לקלות אותם בתנור אחד על השני?