שאלה ותהייה

שאלה ותהייה

יש משהו שאני שואלת את עצמי זה זמן רב: אם הייתי אוהבת את הביטלס לפני כשנתיים בערך, כיצד הייתי מגיבה למותו של ג'ורג' הריסון????!!!!!!! וכעת אני פונה אליכם, חברי פורום יקרים, בשאלה הנ"ל בהנחה שלא כולכם *חדשים* בעסקי המופלאים.... אז ככה: איפה הייתם? איך שמעתם על זה? איך הגבתם? מה עשיתם? זאת ועוד, ב..... תגובות שלכם!

מאור 87

New member
האמת היא..

שאם היית אוהבת את הביטלס כבר הרבה זמן, יותר משנתיים, אז בטח היית עוקבת אחרי העיתונות כי לפני שהוא נפטר תמיד היו מלא כתבות עליו: "גילוי סרטן אצל הביטל", "מצבו של הביטל מדרדר" וכן הלאה.. ואז כשהוא היה נפטר אז בטח לא ממש היית בשוק אבל היית עצובה..
אני אישית דאגתי לראות CNN מלא זמן אחרי שהודיעו שהוא מת כי רק שם באמת דיברו על זה.. לא כמו בערוצים ישראלים
.. ואני זוכר שב-CNN הראו שם כל מיני סלבריטאים ומעריצים שהתאספו בסנטרל פארק או בליברפול (לא זוכר איפה.. מצטער
) וביצעו שירים של הביטלס, ושסינדי לאופר ביצעה שם את Strawberry fields forever וזאת בעצם הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה..

הממ אני אוהבת את הביטלס

כבר בערך חמש שנים..
בכל מקרה, כששמעתי שהוא חולה ומאוחר יותר כשהוא מת בכיתי
והרבה

ואללה?

אויש זה נורא.... תארו לכם מה יהיה עוד 50 שנה לא נעים לי לומר אבל אז שום מוסיקה טובה לא תהיה בנמצא.... סליחה על האווירה הדכאונית......

את לא יודעת...

את לא יכולה לחזות מה יהיה בעתיד. אולי יהיה רטרו שכזה דווקא לשנות השישים?

כן, חשבתי על זה

שבסופו של דבר רינגו ופול ימותו גם.. והכנסתי את עצמי לכזה דיכאון!

נקים קבוצת תמיכה עוד כמה שנים

מה את אומרת יוסטשי? (אפשר לקרוא לך יוסטשי? :-*)

רעיון מצוין! ../images/Emo12.gif

ובנימה אירונית זו, אני מוסיפה: "למה כל הצרות קורות דווקא לי?!?!" (לי, לנו..)

Another Girl

New member
אני מניחה שהיה לי קשה...

מכיוון שרק לפני שנה בערך התחלתי לאהוב אותם,אני עדיין מצטערת על זה שלא התחלתי לפני שהוא מת...זוכרת שקראתי על זה בעיתון ודווקא כן הייתי עצובה קצת,סתם בגלל שכוכב נפל.

למעלה