שאלה ותענו בכנות

שאלה ותענו בכנות

האם זה הגיוני לחשוב שאפשר להשתקם? אפשר לחיות חיים יציבים ודי מאושרים? אפשר לחיות בלי כדורים?
אני לא מאובחנת בהפרעת אישיות גבולית אבל יש לי תסמינים דומים כבר שנה וחצי. פעם הייתי דיכאונית אבל יציבה, עם הזמן המצב הידרדר ואני מפחדת שאני לא אוכל להתאזן בחזרה. אני מנסה מידי פעם להחליף כדורים ואני מקווה שאמצא כדור טוב כי לא מצאתי כזה עדיין.

אני חייבת לציין שגם פסיכולוג טוב לא מצאתי עדיין. אני מאוד מודעת למצב שלי כך שאין לפסיכולוגים מה לחדש לי וזה מאוד מתסכל. בשורה התחתונה אני לא אוהבת את עצמי ולא מאמינה בעצמי מספיק וביכולת שלי לחוות טוב. אני כל הזמן חושבת שאם לא היו לי הורים הייתי כבר מתאבדת.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אפשר ואפשר ...

היי
קודם כל את מודעת וזה טוב ..טוב מאוד...ומאוד סביר שתתאזני ..יש תקופות ..לפעמים יורדים קצת ועולים חזרה..כדורים לפעמים לוקח זמן למצוא אתה איזון והנכון...זה עיניין של פסיכיאטרים...אני לא בטוח לגבי לחיות בלי ..אם מוצאים משהו שעובד..אבל זו שאלה מול המטפל .

תראי ..כדורים ופסיכולוג...זה כלים להתמודד...השאלה מה את שמה על השולחן אצלם ואם את עושה צעדים לחזק את הטיפול ...פעילות כלשהיא לימודים עבודה חוג ..כל מה שעם השקעה שלך ישפר את הביטחון שלך הדימוי שלך של עצמך...

מזל שיש לך הורים וזה טוב מאוד...יחד עם זאת אני מאמין באמת שאת יכולה לעשות צעדים...לשפר את האני שלך עם עצמך וזה ישפר כלפי חוץ..אים מי שאין לה כישורים ..זה רק לתת להם לצאת..

בנתיים אני מניח החג קצת מדכא..הכל מתעצם נסי לעשות פעילות להעסיק את עצמך יש באשכול הנעוץ לאן ולמי לפנות גם אם צריך מיידית...

למצוא פעילות אפשר ...מכל מצב מהניסיון שלי...דרך עו"ס או לשכת תעסוקה או אם יש לך נכות יש מסגרות..
החשוב לעשות צעד..ופשוט לעשות..ואת יכולה :)

למעלה