שאלה ו

יעלי2

New member
שאלה ו

דבר ראשון אני שמחה לבשר שסוף סוף לאחר לבטים אין ספור ותלבטויות שלוו בגרירת עצמנו וההורים (גם, מה יש שיעשו גיבוש). סגרנו על מקום בטראסק. תאמינו לי, משא כומתה כזה לא עשיתי גם בטירונות! במשך חמישה שבועות חיפשנו בקדחתנות מקום סגור ויפה לחגוג בו באמצע החורף. ביקרנו בשלושה מקומות 2-3 פעמים כי היה לנו קשה להחליט והיום נפל דבר. 14/2 הוא היום. לגבי שימלה (עכשיו אפשר להתחיל לחפש)! האם התיקונים בשימלה עולים בנוסף, הוא שהם כלולים במחיר?

tamar111

New member
מזל טוב על שמצאתם אולם

לגבי השמלה, אני חושבת שלא... ואם כן, אז לא הזהירו אותי...

nikit1

New member
בשעה טובה ../images/Emo65.gif

הידעתם (בטח שכן) ש 14/2 זהו VALENTINE´S DAY ? אנחנו רצינו את התאריך הזה כי זה גם מסתדר טוב עם הבחינות אבל היה כבר תפוס, אז אנחנו שבוע אחריכם. לגבי השמלה- היתי בכמה מקומות והבנתי שהמחיר כולל גם תיקונים, אני מקווה שהבנתי נכון... בכל מקרה- בשעה טובה !!

יעלי2

New member
לגבי 14/2 ../images/Emo23.gif

לא, בהתחלה לא ידענו או קישרנו. אבל כשבדקנו את האופציות איתם הם ציינו שזה נחמד שזה נופל על וולנטיין. אני עקרונית לא מתה לשלב שמחה בשמחה אבל היות וזה התאריך שהתאים לנו (תכף ארחיב) וזה חג שמח ולועזי לא עברי, לקחנו את התאריך הזה. לגבי בחירת התאריך, ידענו שרצינו בחורף, והיו מספר אנשים חשובים וקרובים שלא יהיו בארץ בינואר ובמרץ יש אירועים אחרים, כך שפברואר התאים. עם או בלי קשר, בן זוגי ואני מאוד אוהבים חורף (אני נולדתי בחורף והוא באמצע אוגוסט ותמיד מעדיף כפור על חום). בין דברים שלמדנו כשהתחלנו לחפש זה שלא מומלץ לבחור ממש בסוף חודש (כי לאנשים לא נשאר כסף), או צמוד לתחילת שנ או חג, אז אם פורים לא נחשב זה מתאים. בכל מקרה, לאחר כל כך הרבה התלבטויות, זה כל כך כיף שיש תאריך שאפשר לגלגל על הלשון ובין שיניים ולהוציא חוצה בטבעיות במקום לומר, כן אנחנו מתכננים איפהשהו בחורף. מה שכן, הבטחתי לעצמי לא ל"התבחבש" עם נותני השירותים כמו עם המקום (בכל זאת זה הדבר הכי מרכזי ובסיסי). קייטרטינג כבר ראינו כמה וצריך להחליט, ואני מקווה ששאר הדברים יזרמו. נ.ב. בערך לפני כחודש, שבוע אחרי שתחלנו לחפש, בן זוגי הפנה את תשומת ליבי לפורום ומאז חיי אינם חיים (רגילים). במהלך היום אני נשאבת פנימה כדי לעשות "תרפיה" למווח ופשוט מתענגת לקרוא ולהתעדכן, ובלילה במקום לראות TV ולהירגע מהיום, אני טוחנת את המחשב. מעבר למידע ולטיפים החשובים שרצים פה, לא ראיתי כזו תקשורת מצויינת, ומעורבות כנה ואמיתית באף פורום חתונות. ותאמינו לי שבשביל הסקרנות אני נכנסת גם למתחתנים, לוואלה ולחתן כלה. פשוט אין מה להשוות. כאן זו ליגה אחרת.

יעלי2

New member
לגבי פרחים בוולנטיין

כשאני חושבת על זה, בתאריך כזה רומנטי, בטח צריך לדאוג הרבה זמן מראש לפרחים נכון?

אתי@

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif ../images/Emo49.gif

בקשר לשמלה, לדעתי עדיף ללכת למקום שבו תופרים לך את השמלה על פי מידותיך. זה גם הרבה יותר נעים וכיף, וגם מאפשר גמישות לגבי העיצוב של השמלה - ככה ניתן לבצע שינויים בכל מיני פרטים. למשל, אהבת שמלה מסוימת, אבל היית רוצה מחשוף שונה, או בד שונה, וכו´. בהצלחה

יעלי2

New member
ראיתי במתחתנים 2001 תמונה של שמלה

מסטודיו שנמצא בדיזינגוף סנטר, שמצאה חן בעיני. אם אני בוחרת להשכיר אותה, לא יתפרו לי שימלה חדשה לפי מידותי?

אתי@

New member
ברוב המקומות הם תופרים במיוחד. את

שאלת לגבי תשלום על תיקונים, וזה כמובן לא קיים בשמלה שתופרים עבורך. לכן המלצתי על תפירה במיוחד.

יעלי2

New member
השימלה בעמוד

494 של רזי ק. השמלה שתופסת את כל אורך העמוד מבין השלוש בעמוד ימני. שימל נוספת בסגנון של דוד חצבני, עימוד479 וגולת הכותרת השימלה החביבה עלי ביותר נמצאת באת מתחתנים אפריל 2001. שימלה עשירה אולי יותר מידי. אני יכולה לסרוק אותה אבל גם בן זוגי נכנס לפורום להתעדכן כך שזה עלול להיות "מסוכן". זה הסגנון בגדול, בשאיפה לבד יותר "קל" ונופל. לא מראה נוקשה. נ.ב. מבנה הגוף שלי רזה למעלה ומלא למטה (לא לדמיין בקיצוניות לשני הצדדים בבקשה).

אתי@

New member
אני יותר אהבתי את השמלה של לימור

רוזנברג (אם אני לא מתבלבלת בשם...).

למעלה