שאלה>>> זוגיות

rasha911

New member
שאלה>>> זוגיות

שלום, שמי רשא יאסין, הבת של הודא, תאריך לידה שלי 21-06-1980 אני גרושה +ילד בן 6 (אודי) רוצה לשאול האם תהיה לי זוגיות או לא? ומתי ? ועם מי (אולי אם אפשר לתאר!!!) (האם אפשר לדעת אם יהיה קשר מסויים ביני לבן בחור בשם לואי או לא?) ומה צפוי לי מבחינת קריירה?, אני אדריכלית בניין ומעצבת פנים, עצמאית. והאם אקבל סכום כסף (סכום מאוד מכובד) מגרושי שהוא חייב לי ? שמו - נואף אבו מעמר 26-03-1973 ותודה.

rasha911

New member
המשך שאלה....

אם זה אפשרי לשאול על קטינים.... אז רוצה לשאול על הבן שלי ,אודי, 08-08-2003 מרגישה שיש לו כוחות על - טבעיות, אומרים לי שיש לו הילה אנרגטית אין סופית! אמרו לי גם שהסיבה היחידה מאחורי החתונה שלי עם אבא שלו זה רק כדי להביא אותו לעולם!!! ואז אין יותר צורך בהמשך הנישואין ולכן התגרשנו!!! כאילו שהוא בא בגלל ייעוד משמעותי בעולם!!!!! איך אפשר להתייחס אליו כדי לפתיח יכולת רוחנית אצלו???? והאם צדקו במה שאמרו או לא?

ראשית

לגבי הילד - נראה באמת ילד מיוחד אבל לא הייתי עושה דברים מאולצים. רוצה לאפשר לו להיות מי שהוא, לממש את הפוטנציאל שאיתו הוא בא לעולם - תני לו סביבה תומכת, אהבה, הבנה, בטחון. זה הכל. הקשר עם האבא אגב משמעותי וחשוב לכן חשוב לשים לב שזה מתקיים בצורה משמעותית.

זה המון שאלות

ולא ממש ברור לי מה העיקר...אבל המסר הוא כזה, טוב כשהגירושין יצאו לתוקפם המשפטי..ו'התיק יסגר', תקבלי סכום נאה .. את תכירי אדם אחר אך זה יהיה רק בעוד שנה וחצי..שנתיים, שתמסדו זאת ובנתיים זו תהיה מערכת יחסים יותר מרוחקת בקרירה...תבני לך שוק לקוחות פרטיים לצד עבודה במשרד..שבשלב עתידי יציע לך שותפות..את טובה במה שאת עושה..ומתכננת בתים מאוד מעניינים אם היה שלום עם ארצות ערב..יכולת להצליח בגדול (ב"ה..עוד תזכי להנות מקצת שלום בחייך)

rasha911

New member
>>>>> מידע נוסף שאולי יתן מסר !!!

תודה על ההסבר :) אבל אני גרושה משנה וחצי, פרודה מ 6 שנים! וההליכים המשפטיים גמורים מאז שנה וחצי!!! במדוייק מפברואר 2008!!!! והתיק סגור מזמן כי עשינו את זה דרך הסכם חתום בשלום! ובקשר לקשר של הבן שלי עם אבא שלו.... הוא בכלל לא מכיר את אבא שלו! (מכיר רק בשם) מאז שהיה בן חודש יצאנו (בני ואני) מהבית שאבא בדרום אנחנו בשרון ומאז עד היום עברו 6 שנים ראב אותו 3 פעמים, האחרונה הייתה לפני יותר משנתיים וחצי! לידיעתך גם.... אבא שלו מאורס לבחורה בשם "אבתיהאל" בכלל שכח שיש לו בן! ואני כן חושבת שבשילה לזוגיות כי לחוצה לספק "אבא" -גם אם היה חורג- לבן שלי , משפחה,בטחון ויציבות. האם המידע החדש הזה משנה משהו במסר????

נדמה לי שהכוונה ב'תוקפם של הגרושין'..

כולל הצד של חלוקת הרכוש.... יכולתי לאראות שאתם לא ביחד כבר כעת אך ידייך קשורות..משום שיש עינים וזנבות מאחוריכם, את תכירי את בן זוגך העתידי בחצי שנה הקרובה אך מנסיבות חייכם..גם שלך וגם שלו..תעדיפו לחכות שנתיים אבל אולי את, שאת אישה חכמה, יכולה להסביר לי למה כולם פה מבקשים לדעת את עתידם?..אני מנסה להעביר את המסר המרגיע בלי להגיד באוןפן מפורש מה יהיו הצעדים הבאים..והרבה אנשים (גם את אבל לא רק..) רוצים לדעת מה בדיוק יקרה.. אני מרגישה שאם אדע בדיוק מה יקרה במפת חיי זה יהיה כמו לשחק את הסרט של חיי ולא לחיות..את לא חושבת כמוני.. ???
יום של אור
ועוד משהו: יש לי הרבה ידע על מי הוא בנך..אני לא מספיק מכירה את דעותייך ומחשבותייך כדי לרשום הכל פתוח כעת..(מבלי לשמוע את קולך ו/או לראות את הבעת פנייך) ועוד בפורום שפתוח לקהל הרחב אבל הוא אישיות מפתח חשובה ולמעשה החלק החמישי בפזל של פיצול נשמתי שמצוי ברישומי ובכתבי.... של ישות מאוד אבל מ-א-ו-ד חשובה בהבאת שלום לעולם ובין הדתות..בעיקר בין שלוש הדתות המונטאיסתיות הגדולות (יהדות נצרות ואיסלם) תשמרי על האוצר
שלך..לא בידי כל אחד מפקידים נשמה כה חשובה ואגב: אתם מוגנים בהגנות מיוחדות של השגחה אלוהית !!!!

rasha911

New member
>>>>>

אלוהים! את יודעת שאני בוכה כרגע שאני קוראת את מה שכתבת לי על הבן שלי.... כל הזמן ידעתי שיש עליו הגנה עליוניה.... מאז שהייתי בהריון.... היו לי כמה חלומות שניבאו לי עליו כאישיות בעלת תפקיד חשוב וקשור לרוחניות ודתות מאז אני רגועה לגביו לא פוחדת ומאמינה שיש עליו עין של אלוהים ששומרת עליו. בקשר לקולי ומראה שלי... תני לי דרך אחרת לתקשר איתך... או דרך מייל כדי לשלוח תמונה או טלפון אם אפשר! אני כן מעוניינת לדעת על הבן שלי יותר המייל שלי :[email protected] ובקשר לתשוקה לדעת על העתיד.... את האמת בשבלי זה רק סקרנות לא יותר... אני בכלל מאמינה שמה שאני רוצה שיקרה לי בחיים אכן קורה... ונדמה לי שכל חיי התנהלו כך... לפי רצון אישי שלי ולא לפי הנבואות של המתקשרים למיניהם (והלכתי להרבה כאלה בגלל כל הכישופים שעברו על מערכת הזוגיות הקודמת שלי) ובקשר לפורום... ידוע לי שזה פתוח לקהל הרחב ולכל העולם, אין לי מה להסתיר אין סודות ואין לי פחדים! כל עוד הכל "כשר" :)

זוגיות

תגיע אבל את עדיין לא לגמרי בשלה לקשר חדש ועמוק. לגבי הבחור ששאלת זה לא נראה משמעותי - כאילו מישהו מיכם - את או הוא - חושב על זה כאופציה, אבל זה לא משמעותי.

למעלה