שאלה - זימון לחיל האוויר

Nofarch

New member
שאלה - זימון לחיל האוויר

קיבלתי שאלון העדפות לפני כמה ימים ומילאתי, אבל רציתי לשאול - אם סימנתי (בתפקידים שדורשים מיון) את האשכול של התפקידים המודיעיניים של חיל האוויר ראשון, רוב הסיכויים שכן אקבל זימון לזה? או שממש לא בטוח וצריך לבקש והכל? (יש לי קב"א 56 אבל לא יודעת אם זה בכלל משנה כבר משהו חח)
אני פשוט די דואגת בקשר לזה, אני ממש רוצה אחד מהתפקידים שהיו לי שם (במיוחד חוקרת מודיעין אוויר או מפענחת תצלומי אוויר), מקום שני דירגתי מאבחנת פסיכוטכנית שהבנתי שזה מעולה אבל לא יודעת עד כמה מתאים לי... אני ממש מקווה לא להשאר עם תפקיד בלי מיון בסוף כי לא הלך לי הכי טוב בעולם ביום המא"ה ואין לי שם דברים מעניינים כל כך (סימנתי ראשון חיל התקשוב בחלק הזה למרות שבכלל אין שם הסבר על זה).

Nofarch

New member
אה ועוד שאלה

בחלק בלי מיונים - מה עדיף לדרג קודם, תקשוב או מערך הקורסים בחיל האוויר? כי לפי מה שהבנתי זה התפקידים הפחות טובים בחיל האוויר לא?

bluegreyeyes

New member
תשובות

לא חייבים לתת לך את הזימון לאשכול הראשון שבחרת. אני סימנתי ראשון את אשכול מבצעים ופקוח של חייל האוויר ואני מתגייס בכלל לאשכול השלישי שסימנתי.

לגבי תפקיד מאבלנת פסיכוטכנית את יכולה לפנות אליי בפרטי לא חסר לי מידע :)

מבחינת תפקידים ללא מיון, הם בעקרון אמורים להיות תפקידים "נחותים" יותר מתפקידים שדורשים מיון ולכן לא תמצאי תפקידים מאוד איכותיים/תורמים לאזרחות שם,למרות שיש ויש. במערך הקורסים של חיל האוויר יש מגוון רחב של תפקידים,חלקם יותר טובים וחלקם פחות, ואין הבטחה שתקבלי דווקא את התפקיד הטוב, אז זה כן משהו לקלת בחשבון.

מבחינת תפקידי תקשוב, אין לי מושג מהם בדיוק התפקידים שם שקשורים לתקשוב (מנהלת רשת מחשוב אולי?) אבל בכללי התפקידים שקשורים למחשבים לרוב מומלצים בגלל תנאי השירות הנוחים והתרומה לאזרחות, בזמן שגם יכולים להיות תפקידים אחרים בתקשוב שגם איכותיים. (בתחום אלקטרוניקה ותקשורת)

Nofarch

New member
תודה על התשובות!!!

איזה באסה, חח אני ממש ממש מקווה לקבל זימונים לאשכול הראשון. מאבחנת פסיכוטכנית דווקא חקרתי על זה ואני פשוט לא חושבת שכזה מתאים לי אישית אבל נשמע טוב, ואמרו לי ש90% שאקבל זימונים לזה קודם ><
ואוקיי חח.. אז עדיף לסמן תקשוב לפני מערך הקורסים אה? גם יש "מחשוב" אבל לא יודעת, את זה סימנתי רביעי בכלל.. אני קצת מפחדת למצוא את עצמי יושבת נטו מול מחשב כל יום שנתיים...

מאבחנת פסיכוטכנית

על כמה שידוע לי הצבא מחפש מאבחנות פסיכוטכניות כי הביקוש לתפקיד ירד.. לדעתי אם את לא רוצה את התפקיד כדאי לך לדרג אותו בעדיפות נמוכה או לא לדרג אותו בכלל כי הצבא מחפש למי לשלוח מיונים ועדיפות שניה זה מספיק גבוה.

בהצלחה

Nofarch

New member
אוף איזה מסובך

כי תאכלס מכל האשכולות שם זה באמת האשכול שאני מעדיפה עדיפות שנייה...חבל שזה לא נותן לבחור 2 קבוצות מכל אשכול =\ אי אפשר לסמן גם חיל האוויר וגם חיל הים ככה.. אז בגלל זה סימנתי הראשון חיל אוויר שיש שם את התפקידים שרציתי, אחר כך מאבחנת פסיכוטכנית ואז מקום שלישי שמתי את ה"אשכול תיאום וסיוע בצה"ל ובמשרד הביטחון" פשוט כי חוץ מזה מה שהיה לי לסמן זה התפקידי מחשוב ותפקידי מנהלה..

Nofarch

New member
בעצם תפקידי מחשוב שמתי שלישי

ואחרי זה תיאום וסיוע ואחרון מנהלה

bluegreyeyes

New member
קצת מידע

מבחינת האם לקחת "מחשוב" או "תקשוב", אם הם מופיעים בנפרד, כלל הנראה תפקידי ה"צחשוב" עדיפים היות והעבודה שם מול מחשב ויכולה להיות בתנאים טובים יותר/מועיל לאזרחות בזמן שתפקידי "תקשוב" יכולים להיות קשורים לאלקטרוניקה,או בכלל לתפקידים פקידותיים בחיל התקשוב,תלוי מה כתבו לך שם.

מבחינת תיאום וסייוע, דווקא יכולים שם להיות תפקידים גבוהים ומעניינים מאוד, והרבה מהאנשים שהולכים לשרת במשרד הבטחון בצבא נשארים לשרת שם בתור עבודה. יש סיכון מובהק בזה שיש סיכוי שבתוך "תיאום וסייוע" תזומני לתפקיד פקידותי,לכן זה סיכון שאותו את צריכה לחשוב אם כדאי לך לקחת, למרות שלהיות פקידה במקום גבוה ואיכותי יכול להיות מתאים לאנשים מסויימים.

יש סיכוי שטיפה ילחצו עליך,ואפילו ילחצו עלייך לבחור במאבחנת, לכן תסמני בשאלון ההעדפות רק אם בא לך (ךידידה שלי פתחו מחדש מנילה בגלל זה וביקשו שתסמן תתפקיד)

Nofarch

New member
המון תודה על כל העזרה!!

באמת? האמת שלגבי "חיילת בחיל התקשוב" בכלל אין מידע שם באתר... בגלל זה לא הכי הבנתי, אני רק זוכרת שפעם הרצו לנו בבית ספר על זה, זה לא כזה תקשורת?
אני לא יודעת למה זה פשוט נשמע לי יותר מעניין ממחשוב, אבל באמת יש מצב שסתם עשיתי כאן טעות וסימנתי סתם לפי מה שנשמע ולא לפי מה שנכון.
אני בכלל מאוווד דואגת לגבי זה שאשאר עם תפקיד מהתפקידים ללא מיון האלה =\ אין שם שום דבר שנראה לי מעניין לעשות שנתיים...
ואזזז.. יש מצב שגם פקידה יכול כן לעניין אם זה במקום טוב ואיכותי? חח אוף, אני מרגישה שלא מבינה בזה.. אבל זה לא לשבת עם עצמך ולענות לטלפונים כל היום?
בגלל זה אני רוצה לדרג טוב את אלה עם המיונים כדי לקבל משהו טוב, עכשיו ראיתי שאת התפקידים ללא מיון אפשר לדרג עוד כמה חודשים, אז אלה עם המיון יותר דחוף עכשיו... אני ממש מבולבלת חח (והכי לא בקטע של לחוש או משהו, אבל זה די יבאס אחרי ששמחתי מקב"א 56 דפ"ר 90 לקבל תפקיד מאכזב)

זאת הרשימת אשכולות אצלי (בחלק עם המיון):

תחום תפקידי מקצועות המחשב - תחום חובה:

אשכול תפקידי מקצועות המחשב

בודקת תכנה

כותבת לומדה

תכניתנית

מנהלת תשתיות מערכות מחשוב

תחום תפקידי טיפול באדם - תחום חובה:
אשכול ניהול ואבחון כח אדם:
מאבחנת פסיכוטכנית

תחום תפקידי מבצעים ומודיעין - תחום חובה:
אשכול בטחון שדה:
בקרית איסוף
אשכול תפקידי חיל הים:
חוקרת מודיעין ימי
ימאית
אשכול תפקידי מבצעים ח"א:
רכזת שליטה קרקעית
מפעילת קשב טקטי
פקחית טיסה
עובדת מבצעים אוויר (פקמ"צית)
רכזת בקרה אווירית
מפעילת לוחמה אלקטרונית
מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס
חוקרת מודיעין אוויר
אוגדן מקצועות התצ"א
רכזת התרעה
מש"קית מודיעין וניווט

תחום תפקידי תיאום וסיוע - תחום חובה:
אשכול דוברות ומידע:
מש"קית תקשורת בינלאומית
מש"קית דוברות

אשכול תיאום וסיוע בצה"ל ובמשרד הביטחון:
חיילת שירות בטחון כללי (שב"כ)
חיילת מוסד
מש"קית מטה יועכ"ל
פקידה ביחידת מפא"ת
חיילת סגלים מיוחדים

תחום תפקידי מנהלה וטכניים / טכנולוגיים - תחום חובה:
אשכול מקצועות טכניים/טכנולוגיים:
מיזם אלקטרוניקה

אשכול תפקידי מנהלה:
מש"ק תכנון
פקידת לשכה מטה כללי
בודקת בטחונית

אני סימנתי:
1) אשכול מבצעים בחיל אוויר
2) מאבחנת פסיכוטכנית (כנראה כדאי לשנות?)
3) מחשוב
4) תיאום וסיוע (חושבת להעלות את זה ל2 או 3)
5) מנהלה

Nofarch

New member
אני חושבת לשנות ל:

1) תפקידי מבצעים בחיל האוויר
2) תיאום וסיוע
3) מאבחנת פסיכוטכנית
4) מחשוב
5) מנהלה

זה יותר טוב?
ואז אני ממש ממשש אקווה לקבל זימון לאשכול הראשון.

bluegreyeyes

New member
אז ככה

תפקידי מחשוב זה טוב אם את מעוניינת בתפקידים שקשורים למחשבים (לא רק תכנות), או מעוניינת בתפקיד יחסית מעניין בתנאים נוחים ותרומה לאזרחות. אני אישית התקבלתי לאשכול הזה לתפקיד מנהל תשתיות מערכות מחשוב, והתפקיד נחשב איכותי ומעניין מאוד.

תפקידי מבצעים בחיל האוויר לרוב זה תמיד כמעט טוב,אך יש לאשכול פופולאריות רבה לכן לא תמיד בטוח שתזומני אליו (אני אישית לא זומנתי למרות ששמתי מקום ראשון)

התפקידים של מאבחנת פסיכו או תפקידים במשרד הבטחון יכולים לקבל עדיפות בעיקר שיש מחסור במאבחנות והם ינסו להשיג כמה שיותר מאבחנות שאפשר,ובמשרד הבטחון לתפקידים איכותיים לרוב "איתרו" את הנתונים שלך מראש ולכן ישמחו לזמן אותך אם את מעוניינת (ולפעמי גם אם את לא)

התפקידים בתחום משרד הבטחון בתיאום וסייוע נשמעים פקידותיים (למשל מש"קית מטה זה תפקיד פקידותי הדומה לתפקידו שך קצין באופי שלו)

תפקידי מנהלה הם בשמם,תפקידים פקידותיים שלרוב לא מושכים ממש אנשים חוץ מאלה שיש להם אהבה לתחום, ובודקת בטחונית נשמע כמו סוג של מאבט אז עדיף להשאיר אותו ב5 או לא לסמן כלל (נדמה לי עדיף לא לסמן כלל כדי שלא יקרה מצב שגם יזמנו אותך)

האם להזיז תיאום וסייוע ל3 או 2 זה כבר בחירה שלך, היות וזה סיכון ואת עלולה לסיים בתור פקידה במקום יוקרתי וגבוה עם סיווג פלצני, אבל אולי בעתיד להתפתח לדברים מעניינים במשהב"ט או אולי לעבוד בתעשייות הבטחוניות לאחר סייום התואר (במקרה והידע יהיה רלוונטי)

לשים מאבחנת פסיכוטכנית 2 כמעט בטוח (99%) שתקבלי זימון לזה, אז אם את לא מעוניינת כדאי להעביר ל3 או 4 אך תתחשבי בעובדה שיש סיכוי שג יזמנו אותך לתפקידי מחשב ואת צריכה לעשות את ההחלטה אם את מעוניינת בזה בכלל (אני סימנתי מחשבים 3 ועכשיו מתגייס לתפקיד כזה, ואי אפשר להגיד שאני מאוכזב ברמה גבוהה, אבל זה ייחודי למקרה שלי ולאישיות שלי אז זה לא דוגמא)

מקווה מאוד בשבילך שתצליחי להשיג זמון למבצעים ופיקוח של חיל האוויר, ותעברי את המיונים בהצלחה, יש לך נתונים נהדרים ויהיה מאוד חבל אם תיפלי בין הכסאות.

לאחר שליחת המנילה את יכולה לבקש זימון מסויים בפקס (עם המלצות אם אפשר) והם יכולים לקבוע לך זימון מראש אפילו חודשיים/שלוש לפני תחילת המיונים.

Nofarch

New member
ת

ממש ממששש תודה על התשובה המפורטת!!! :)
אוף, זה מתסכל כי אני ממש לא יודעת מה לעשות. זה כאילו יש מיליון תפקידים, אבל תאכלס אין תפקידים בכלל חח ואני מבולבלת עם עצמי כבר לא יודעת מה אני רוצה. אני גם בכלל דואגת כזה כי אני רוצה תפקיד שמכירים אנשים ולא משהו שיושבים מול מחשב נטו, אבל מצד שני - אני כן יודעת שאעדיף בסיס פתוח על סגור אז איזה תפקידים כבר יש?... גם מה שאני הכי מקווה לו (החוקרת מודיעין אוויר או מפענחת תצ"א) זה בטח בתאכלס לשבת במשרד..
עכשיו אני ממש מתלבטת לגבי הדירוג... קשה לי לשים מאבחנת פסיכוטכנית גם אחרי התיאום וסיוע וגם אחרי מחשבים כשאני יודעת שמאבחנת זה כן תפקיד מעניין ונחשב ואולי כן הייתי מעדיפה אותו מלהיות פקידה או לתכנת... ומצד שני שמעתי שזה מיונים קשים וקורס ארוך ולא יודעת אם לבדוק קב"א לאחרים זה מה שהייתי רוצה לעשות...
ועכשיו גרמת לי להתלבט אם להעלות את מחשבים גבוה יותר..
טוב, כנראה פשוט צריך להמשיך לחשוב :S
חבל שאי אפשר לדרג את זה לפי עוצמות חח. אולי הם יתחשבו בזה שבחרתי חוקרת מודיעין אוויר בתפקיד הבודד שאפשר לבחור מכולם?

אגב, מקבלים זימון אחד בדרך כלל לאחד מהאשכולות? או שיש מצב ליותר? איך זה עובד?

Nofarch

New member
טוב קראתי על התפקידי מחשב

ולא נראה לי שבא לי להעלות את זה דרגה חח למרות שנשמעים תפקידים כן איכותיים...
נראה לי שאשאיר חיל אוויר, תיאום וסיוע, מאבחנת...

bluegreyeyes

New member
קצת קשה לעקוב אחרי כל זה

לכן אשמח אם תכתבי לי בפרטי, ואוכל לייעץ לך בצורה הכי טובה שאני יכול :)

Nofarch

New member
חחח מצטערת

זה בסדר, כבר חפרתי מספיק :)
תודה רבה על הכל !!!

bluegreyeyes

New member
כמה דברים לסיום.

אין צורך לראות בתפקיד במשרד כ"סוף העולם" כי תופתעי שתפקיד בשטח יכול להיות מאוד שוחק ולא כיף. תפקידי המודיעין של חיל האוויר אולי במשרד, ובימים מסויימים תרגישי שחיקה, אבל כן אלו יהיו תפקידים מעניינים וייתנו לך הרגשה של השפעה ומשמעות שאין בכל תפקיד בצבא!

התפקיד של מאבחנת הוא לא לכולם אני אודה, יש כאלה שלא מתחברות אליו אפילו אם הן התקבלו, לא כולן זוכות לראיין היות ועדיין יש פיקוח וסטאז' לאחר הקורס ואם את לא מספיק טובה (או לא מעוניינת) את לא תראייני וזה תחושה של פספוס (במיוחד מאחר ש 3/4 קורס זה על הראיון נטו). הראיון עצמו הוא ראיון מובנה לכל דבר, וכולל שינון של נוסחים שונים של שאלות ועלול להרגיש מכני טיפה למי שחשבה שתהיה לה שיחה פתוחה לגמרי בראיון, והתפקיד לרוב מאוד עמוס במיוחד שיש מחסור במאבחנות.

אין מה להתייאש, התפקיד עדיין נחשב איכותי, ומי שהתחברו אליו כן ראו בו תפקיד חוויתי ומדהים כי נפגשים עםכל סוגי האנשים ושומעים סיפורים שונים של אנשים, יש התעסקות בהרבה פרוייקטים שונים בנוסף לראיונות והאימותים, בלי לדבר על קידומים שאפשר להשיג, מה שהופכים את התפקיד למגוון ומעניין. הקורס נחשב אחד הקורסים הכי אכותיים ומעניינים בצבא, ועוד לא שמעתי מאבחנת שאמרה שלא אהבה את הקורס (גם אם לא אהבה את הסדיר), ועם קורס ארוך יחסית (4 חודשים וגם חודש טירונות) גם אם לא תהני מהשירות לא "תסבלי" הרבה.

הרבה בנות אמרו שהתפקיד כן השפיע על הדרך שבה התייחסו לאנשים, והתפקיד עצמו מספק רקע טוב למקצוע הפסיכולוגיה וגם מאפשר לך לעבוד כמאבחנת מחוץ לצבא (מקצוע שדורש לרוב תואר ראשון!) אז יש לא מעט יתרונות בתפקיד.

תפקידי המחשבים הם איכותיים, והם לא ממש התפקיד הסטראוטיפי של "9 שעות מחשב והביתה" אלא כוללים עבודה בצוות (לרוב קטן ומגובש) ובחלק מהתפקידים גם עוסק בעבודה מול אנשים במקרה ויש להם בעייה מסויימת במחשב/שרתים/תכנה אז המרכיב האנושי לא חסר, ובתפקידים האלו (חלקם) גם יש שימוש בהרבה חשיבה ולפעמים גם יצירתיות כדי להתמודד עםמצבים שונים שקורים בתפקיד (בניית תכנה, טיפול בבעיות תשתיות, הגנת סייבר וכו) אז האתגר השכלי קיים בהחלט.

התרומה של התפקידים לאזרחות, ותנאי השירות הנוחים, כבר חפרתי עליהם מספיק.

את אדם מגוון, לא חייב להתפס למשהו ולהרגיש נעולה עליו, אני ניסיתי ולא הלך לי, ולמדתי לשחרר ולתפוס הזדמנויות וזה רק עזר לי (בגדול). כן תברחי אשכול שמעניין אותך הכי הרבה ותבקשי מיון אליו, אך תלכי לכל מיון שיציעו לך ותתני את ההכי טוב שלך כדי להתקבל, כי בעקרון נראה שאת מתחברת (גם אם חלקית) כמעט לכל תפקידי המיון שהראו לך.

כן, ניתן להתמיין למספר מקומות, ולפעמים גם במקביל. אני אישית התמיינתי ל4 מקומות לפני שהתקבלתי לתפקיד שלי. יש גם מקומות שיכולים לזמן אותך בעצמם כמו מודיעין, ועם נתונים כמו שלך אני מניח שתשמעי מהם בקרוב, ואם לא את תמיד יכולה לשלוח להם בקשה למיון ויש להם המון מסלולים מעניינים (חלקם מקבילים למסלולים של חיל האוויר)

Nofarch

New member
חחח אוקיי שוב גרמת לי לשנות את דעתי (ותודה!)

לפי מה שהסברת, כנראה שמראיינת פסיכוטכני באמת לא מתאים לי, כמו שחשבתי. הקורס נשמע מעניין מאוווד כשזה כזה עיסוק בפסיכולוגיה, אבל אם מסתבר שגם לא כולן מוסמכות לראיין אני כל כך רואה את עצמי אחת מהמתבאסות חח.. את האמת, באופן כללי נראה לי אני מתבטאת יותר טוב בכתב מאשר בעל פה (כשאני בלחץ), וכל המאבחנת פסיכוטכנית הזה זה ראיונות ראיונות וכשזה עם פיקוח מעליך אני בטח אלחץ בטירוף.

חח אני ממש לא מתייאשת ודווקא אני התווכחתי עם מלא שבסיס פתוח זה בטוח לא כזה גרוע כמו שאנשים עושים מזה (חברות שלי או סתם בנות שפגשתי בצו ראשון ויום המא"ה ישר אמרו שברור שרוצות סגור, שפתוח זה בטח כמו בית ספר או עבודה ולא מתבגרים ואין את החוויה ולא כלום אבל מצד שני, אני יודעת שאני מתאים לי יותר פתוח)
התפקידים היחידים שכשאני קוראת את ההסבר שלהם אני באמת רוצה לשרת שם אלה התפקידי חיל אוויר, כל השאר אני פשוט מתאמצת לעצמי שיהיה בסדר... ;) כי אני מתארת לעצמי שהרוב בוחרות את האשכול הזה ראשון ושזה פופולרי ועובדה שאתה לא קיבלת מיונים לזה.. אז למה שאני אקבל? (מצד שני, נקווה לטוב חח)

אני מתחברת חלקית כמעט לכל תפקידי המיון כי אני מאלצת את עצמי להתחבר אליהם חח, סה"כ בטוח שאף אחד מהם לא גרוע (ברור שלא כשאני משווה לתפקידי יום המא"ה שנתנו לי חחחח), על מחשוב למשל אני חושבת שלא מתאים לי כי אני ממשש לא אוהבת את כל השפות וענייני תכנות וכשאני קוראת את ההסבר על התפקידים זה לא נשמע לי מעניין ומתאים לי, אבל מצד שני חושבת על זה שסה"כ אני אוהבת טכנולוגיה כזה ויחסית לחברות אין לי בעיה לשבת מול מסך (שוב, אבל ממש חשוב לי להתחבר לאנשים בצבא אבל לפי ההסברים שלך זה לא כזה בעייתי גם במחשוב) ואלו תפקידים איכותיים ומאתגרים אז למה אני שוללת....
תיאום וסיוע אני לא סגורה ב100% אם אני בכלל מבינה מה זה, לפי מה שהבנתי ממך פקידה שעוסקת במידע מסווג אז יכול להיות שכן יהיה בסדר...

אזזז... אחרי כל זה, עדיין אין לי שמץ איך לדרג.
כנראה שמאבחנת אני כבר אשים רביעי, אבל עדיין לא יודעת אם לשים קודם תיאום וסיוע או מחשוב, איזה מתסכל. אבל אני כבר אחשוב על זה, אני מרגישה מציקה חח

אה ובקשר למודיעין, הם שלחו לי למסלול אופ"ק, לימודי פרסית אז לא הלכתי, ולפני שלושה חודשים (!) קיבלתי למלא טופס אינטרנטי למיונים לשחקים שזה לפי מה שהבנתי מסלול אחד הטובים אבל מצד שני זה נשמע כזה אינטנסיבי ודורש לחתום קבע ולא נראה לי שאני גם אתקבל לזה, בכלל עד עכשיו אין תשובה לטופס שמילאתי באינטרנט אפילו אז אני כנראה מוותרת על זה וזהו.

Nofarch

New member
קיצר אני מרגישה חופרת בצורה נוראית

עכשיו אני כבר חושבת על זה שמשום מה אני חושבת לעצמי שאפשר להתפשר על הצדדים שאני לא אוהבת בתפקידי מחשוב או תיאום סיוע למשל, אבל את המאבחנת פסיכוטכנית פוסלת לגמרי ואולי זאת טעות.. כי בעצם כמו שהתפקידי מחשוב לא נשמעים לי 100% מתאימים לי, ככה המאבחנת לא 100% מתאים לי, לכל תפקיד יש צדדים שנשמעים לי טובים וצדדים שלא, בקיצור, אני יכולה להמשיך לחפור מגילות של התלבטויות, אני אראה כבר מה יהיה, סה"כ בסוף יהיה בסדר ואני מתארת לעצמי שמלחיצה את עצמי סתם :) מצטערת על המגילות.

bluegreyeyes

New member
מידע

יותא שהייתי במיון של תיאום וסייוע, ולי דווקא זה לא היה תפקיד פקידותי אלא באמת תפקיד יותר מבצעי, אבל העובדה שאת בוחרת את האשכול לא אומרת שתקבלי תפקיד מבצעי, ויש סיכוי שישלחו לך מיון לתפקיד פקידותי (יש שם מגוון של תפקידים)

התפקיד שאני התקבלתי אליו, דווקא מתעסק הרבה פחות בתכנות (אבל גם כן) אלא יותר מתעסק בשרתים שתיות הטיפול בהם, ותפקידים אחרים חוץ מתוכניתן וכותבת לומדה גם כוללים עבודה בתחום המחשבים שהם פחות תכנותיים אלא קשורים לתחומים אחרים.

זה בסדר להיות מבולבלים , ואני בטוח שיהיה לך שירות מעניין גם אם התפקיד לא מתאים לך ב100% (תכלס, למי כן מתאים?)

Nofarch

New member
חח אוקיי, עכשיו שיניתי כיוון לגמרי

קראתי על משק"ית דוברות וזה נשמע לי ממש מעניין... אני גם במגמת תקשורת וממש אוהבת את זה, רק חבל שלפי מה שהבנתי לא הרבה עוברים את המיונים, בכל מקרה, סימנתי עכשיו את זה במקום התיאום וסיוע שני (זה באותו אשכול של תיאום סיוע אז אי אפשר גם וגם הרי).. ואז מחשוב... נראה אם לא אשנה את דעתי שוב XD

הרי גם לתפקידי משרד הביטחון האלה יש מלא מיונים מסתבר וכל מיני תחקירים ובדיקות פוליגרף, וזה כביכול מה שכנראה יהיה סתם תפקיד פקידותי, אז נראה לי כבר עדיף לי לסמן את הדוברות במקום זה ולקחת סיכון

אז בינתיים הדירוג שלי חיל אוויר, דוברות, ואז מחשוב. אני אעזוב כבר את הפסיכוטכנית וזהו חח

למעלה