שאלה חביבה לפורום השומם

שאלה חביבה לפורום השומם

סתם נו
בכל מקרה, מאיפה השם נובה הגיע? מה הוא אומר?

ועוד משהו,

איפה אני אמורה להשיג את הדיסקים שלהם? "\ בדקתי בדיסק קלאב, בצליל ובטאוור רקורדס. רק בצליל הם ידעו מי זה נובה, והם אמרו לי שהדיסק שלהם בכלל לא יצא לחנויות... איך אני אמורה לשמוע אותם?

שלום, ../images/Emo9.gif

את לא אמורה להשיג את הדיסק, כי אין דיסק.
אבל אם תחפשי מספיק טוב את יכולה למצוא כמה סינגלים. לשמוע אותם את יכולה באתר הרשמי[שלא עובד
] או בבלוגים[כל יום רביעי ב21:30 בBlog TV בתפוז או בארכיון בלוגים- לינק בצד ימין
]. בקשר לשם - עמי[הסולן] בראיון למומה - "בשעתו לא היתה לזה הרבה משמעות, פשוט בחרנו את השם. אבל "נובה" בספרדית ובפורטוגזית פירושו "חדש", וזוהי המהות שלנו. אנחנו באים לעשות משהו חדש ושונה". [נכנסתי לפה והייתי בטוחה שאני בפורום של עברי
]

אני בהחלט אחפש

סינגלים... ובאתר הרשמי יש כולה 3 שירים, ולא היה בלוג כבר הרבה זמן.
האממ איפה אני יכולה למצוא רשימה של שירים שלהם? שלפחות אני אדע איך קוראים לסינגלים שהם הוציאו...

dsol

New member
טעות קטנה_../images/Emo189.gif

בגרייס יש גם את קוולינג סאנדאי יצא סינגל לבד וקלוק לבד
ואם אני לא טועה אפשר למצוא את הסינגלים ב"חור שחור" ו"האוזן השלישית" בתל אביב 15 שקל לסינגל בערך....

D i s o r d e r

New member
שועלית,

אם את ממש רוצה סינגל, אני אשמח לשלוח לך, בשני תנאים
הראשון זה שתתני לי סיבה מצחיקה למה שאני אשלח לך, והשני הוא שלשידור הבלוג הבא את מצטרפת לצפיה עם כמה שיותר חברים שאוהבים להינות ממוזיקה איכותית ומעולה
מה את אומרת? (כתובת וכו' במסר כמובן...) לילה טוב לך שועלה.

dsol

New member
ואם כבר לשלוח..._../images/Emo189.gif

מה עם מה שאמרת שתשלחי לי ?

dsol

New member
לא הגיע ~_~_../images/Emo189.gif

אולי הפעם תביאי לי אותם במקום לשלוח ? את יודעת איפה אני לומד
זה בערך בדרך לעבודה שלך תקפצי ותביאי לי
כי כנראה שאת אני ודואר זה שילוב לא ממש מוצלח

רק שתדעי,

שגרמתי כבר ל3 חברות שלי להתמכר לבלוגים של נובה [= אז בפעם הבאה שיהיה בלוג, הן ייכנסו [: ממממממממממ סיבה מצחיקה, טוב האממ אני לומדת במגמת אומנות בתיכון בלי תקציב והדבר הכי טוב שייצא לי מזה הוא שאני אעצב משאיות זבל כשאני אהיה גדולה.
סתם נוו, אני לא מצחיקה...

dsol

New member
חס וחלילה הגר !_../images/Emo189.gif

אל תעליבי את הפורום שלנו
אנחנו בכלל לא דומים לפורום של עברי

למעלה