שאלה חברים..

ShpigelmaN

New member
שאלה חברים..

אני גולש רוח כבר חצי שנה בערך ושמעתי מהרבה גולשים שדרך מאוד טובה לשפר את הסגנון היא לנסוע על סקייט! אז רציתי פשוט לשאול מה שחר הדברים *-8 ואם יש למישהו כאן יותר פרטים בעניין... דרך אגב קניתי לפני שבוע ציוד רוח דנדש ואני מת לנסות אותו כבר, נסראללה לא נותן לי
אשמח לקבל תגובות ותשובות, עמית

hagitoz

New member
ROLLER SURF !!! הדבר הבא

הלהיט שכובש עכשיו את כל העולם והגיע לישראל לפני מספר שבועות, את ה-ROLLER SURF ניתן לראות ולנסות בחנות של H2O (ירקון 75 צמוד לשגרירות האמריקאית) החדשה והמדליקה עד שלא תנסו לא תבינו....בשיא הרצינות, אם אין רוח, בין לבין העבודה אני כל היום נוסעת על זה וכל חבריי הגולשים כבר בטרוף על הרולר סרף. כנסו לאתר הרולר סרף וליחצו על הקליפ וידאו מצד ימין,

ShpigelmaN

New member
חגית זה עם שתי גלגלים????

אין ספק שזה נראה מטורף ספרי איך זה עובד...

hagitoz

New member
הסבר לגבי ה- ROLLER SURF

היי, הרולר מורכב משתי גלגלים בלבד, אין ספק שזה מטורף, התנועה נעשת בדיוק כמו גלישת גלים או כמו סנובורד, גם כשמסתכלים על מישהו שגולש על הרולר סרף מבינים שזוהי אותה התנועה בדיוק. לא רק זה, הרולר משפר מאוד את הכושר גופני - התנועה מתבצעת מתנועת סיבוב המותניים וביצוע שמיניות עם הרגליים. כל מי שרוצה לנסות מוזמן להגיע או לחנות H2O בירקון 74 או עדיף להגיע לחוף הים גורדון (משטח החלקה איפה שרוקדים ריקודי עם בצמוד לציץ' ביץ' ואח שלי במקרה (שמו תמיר) כל יום החל משעות אחר הצהריים (17:00-21:00) נוכח שם ונותן לאנשים להתנסות. אין מישהו שלא ראיתי שמתלהב מזה, מתאים לכל חתך הגילאים, חגית עוז

ROLARS

New member
מה זה אומר רולר אם 2 גלגלים אולי

את מתכוונת לאגרסיב

למעלה