שאלה חברתית

שאלה חברתית

חברה שלי, פנויה באמצע שנות השלושים, נלחמת כבר שנה בסרטן, ומעבר לקשיים האיומים של ההתמודדות הגופנית שאתם ודאי מכירים, נמנעת ממנה האפשרות להכיר חברים שיוכלו קצת להקל, לשמח, ולעניין, ודוקא בתקופה שדורשת המון תמיכה. האם נכון בתקופה כזאת לנסות להכיר? איפה הכי הגיוני לעשות זאת ובאיזה שלב אמורים לספר על המחלה? אשמח לעצות.

אחשל

New member
../images/Emo24.gif מחברים

טוב שיש לה חברה כמוך, שדואגת לה...זה כבר חצי הדרך
... אם את שואלת על הכרת בן-זוג - אין לי תשובה...זה מאוד סובייקטיבי, והשאלה היא איך היא מרגישה עם זה... לעומת זאת, אם מדובר בחברים לעידוד, סיוע, ותמיכה - עמותת ח.ס.ן מפעילה קבוצות תמיכה בהן נפגשים אנשים שהסרטן נגע בחייהם - חולים, מבריאים, בני מפשחה של..., חברים של....הקבוצות פועלות ברחבי הארץ. פרטים אפשר לקבל בקו התמיכה והמידע 600-506-700-1, וגם באתר האינטרנט של העמותה. חוץ מזה - יש גם אותנו, כאן בפורום, חבורה עליזה (טוב, בד"כ...) שמקבלת בחיבוק אוהב כל מצטרף... ניר

היי לחברה הנאמנה ../images/Emo45.gif

אני בעצמי הצטרפתי לקהילת חולי הסרטן לפני שלושה חודשים ולפורום הנהדר הזה לפני כשבוע ואחת השאלות שהצגתי בפני הפורום היתה שאלתך: "באיזה שלב לספר לאדם חדש בחיי, בעיקר בתחום הרומנטי, על מחלתי?" והתשובה שקבלתי היתה, לסמוך על האינסטינקט שלי ועל התחושה והכימיה עם כל אדם לגופו, אין חוקים וכללים בנושא. אהבתי את התשובה ואני משתדלת להתנהג לפיה. החלטתי שגם אם אכיר מישהו שיברח, אבין זאת וזהו....החיים זורמים.... אם חברתך מחפשת מקום לשוחח, לשפוך את הלב אבל "על אמת" כמו שאי אפשר בכל מקום, אז שתצטרף אלינו לפורום. פה מותר לומר הכל ולקבל חיבוק ואהבה. ביי ביי איילת האביב

rubber duck

New member
חברים

אין צורך בהרבה חברים יש צורך בחברים קרובים , כאלו שיהיו לצידה את חברה טובה ואם יש לה עוד שניים שלושה כמוך הרי שהיא מסודרת קחו בחשבון שיש גם רגעים של לבד ויש רגעים שרוצים עם כל העולם מעבר לכך מבחינת זוגיות תני לה ללכת עם ליבה שרון

למעלה