שאלה חדשה (אם אפשר)

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
שאלה חדשה (אם אפשר)

כולן כאן בוגרות פורום חתונות? אני זוכרת שהפורום הוקם על ידי בוגרות פורום חתונות אבל אולי יש כאלו שהצטרפו ישר לפורום נשואים טריים?!

יש כמה שלא מפורום חתונות

נראה לי שהיידי אור, אביבית, בייבי, שירי וגיל, האופה, ארנון הרשקוביץ, ובטח עוד ששכחתי. למה?

gmgy

New member
תהיתי לעצמי

בגלל שאני עושה עכשיו את המעבר אם ככה זה קורה אצל כולן. אני זוכרת גם כאלו שהיו בפורום חתונות ולא נמצאות כאן עכשיו, אבל פורום החתונות כל כך ממכר שהמעבר לפורום נשואים טריים נראה רק טבעי. אולי השאלה הגיע לפורום הזה אחרי שהיה מכור לפורומים אחרים...

זאת בעיה עם המעבר הטבעי

חשבתי שאולי ההתמכרות תפסק אחרי החתונה, אבל עכשיו זה נראה לי "אך טבעי" לעבור ל"נשואים טריים" ואח"כ "הריון ולידה"... ממש בעיה! מה יהיה על העבודה שלי? הריון ולידה זה בכלל נראה לי חשוב שיש עם מי להתייעץ בכל הדברים המלחיצים האלה, וזה אפילו יהיה עם חלק מהבנות המוכרות מ"חתונות" ומכאן.

רחלילי

New member
מעניין באמת ../images/Emo168.gif

שהמון בנות נעלמות אחרי פורום חתונות. ב"תקופה שלנו" (אני הייתי שם בערך מאפריל-מאי 2001 ועד המון אחרי החתונה שלי שהיתה באוקטובר 2001) היו המון בנות שהיו מאד מאד מאד פעילות ומאד מוכרות בפורום ופתאום הן נעלמו. חלקן אני מוצאת בפורום הריון ולידה אבל המון פשוט נעלמו. אז אולי הן שינו ניקניים, קשה לי להאמין. חבל לי כי היו בנות אחלה ממש וזהו. לא רואים אותן יותר.

רחלילי

New member
גמני מימי IOL

אני חושבת שמגיע לנו הנחת גימלאי. וגם אות המלחמה.

דפי26

New member
גם אני מחתונות..

בוגרת מחזור הקיץ האחרון
ועוד כמה חודשים מקווה להיות בפורום הריון ולידה

Ronnie*

New member
גם אני עוד מ- IOL

(הייתי קוראת פאסיבית הרבה לפני שהצטרפתי רשמית).

אני הצטרפתי ככה פתאום

לפני 3 חודשים פחות או יותר... ולפורום חתונות (שאהבתי להציץ בו) אני אפילו לא נכנסת יותר עקב השנאה והבלאגן שיש שם....

danonit

New member
אני גם מ"חתונות"

ראיתי כי טוב כל עניין הפורומים והחלטתי להשאר

bagal

New member
../images/Emo23.gif וגם אני מ"חתונות" ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

fila

New member
.........

אני הייתי ב"חתונות" תקופה קצרה ואז כשנפתח הפורום הזה הגעתי לפה.

למעלה