שאלה חדשה בכללי, GARDIENT EDITOR

ב י ש ו ף

New member
שאלה חדשה בכללי, GARDIENT EDITOR

איך אני מגיע אליו בעצם? ניסיתי דרך הקלקה על הLAYER וזה פתח אפשרות אבל לא ראיתי למעלה את הכותרת GARDIENT בהתחלה חשבתי שזה בגלל הגרסא שלי יש CS2 וזה לא תואם לגרסאת המדריך שאני קיבלתי. מי להסביר לך רק איך אני מגיע לחלון זה יהיה מעולה.

ב י ש ו ף

New member
מס' 2 , עידכונים לפוטושופ

באפקטים של ה GARDIENT OVERLAY לא מופיע לי כל האופציות שקיימות בתוכנות אחרות (מבחינת האפקטים שנמצאים בריבועים) הגרסא שלי זה CS2 אנלא יודע אם יש קשר אבל מישהו אולי מכיר מקורות שאני יכול להוריד מהם , ושהם יזינו את העדכון הספציפי לאופציות הפוטשופ? ומס' שלוש היא שאלה שני ממשיך למחזר זה העם ניתן לשמר מרקם וצבע ולא רק צורה ולציין עימם , (כמו אדיט בראש טול שעושים לחלק מתמונה, היא שומרת צורה וקצת פחות מרקם ממה שזכור לי, גם כשהבראש נשמר, רואים שזה בעצם שחור ולבן וזה אולי מוביל לתולדה של הבעיה

אתה יודע איך מגיעים לכלי הגרדיאנט?

1. אם כן, בתפריט הגרדיאנט למעלה (מתחת לתפריט הראשי של התוכנה) יש מלבן עם צבעים. הברירת מחדל זה שחור/לבן. פשוט תלחץ על זה וזהו. 2. באותו מלבן יש חץ בצד, פשוט תלחץ עליו. אח"כ תלחץ על העיגול עם החץ בקטן, בצד ימין. ואז: Present mananger, ומשם- Load. פשוט תתחיל מלמעלה למטה לעלות את כל הקבצים המופיעים שם, פעם אחר פעם. יש אפשרות גם להוריד מהאינטרנט, חפש בגוגל ותעלה לתוכנה באותה צורה שהסברתי. 3. לא הבנתי.

ב י ש ו ף

New member
מואה על החיים שלך (זה תודה לפי קוד הערסים)

אגב קצת רקע תאורטי , גארדיינט זה בעצם המרקם של הצבע שישנו? לגבי שלוש , אם אני למשל נכנס לסוני VIAO אהבת חיי בלפטופים (יש לי דל ווסטרו שהוא גם אחלה) ומנסה לקחת מרקם וצבע של של המראה ה"קרמי" (קרמיקה, מראה שמזכיר את גרורת הפיירפוקס בצבעים הקרמיים שלה) מסדרת CR אפילו עם הצבע והכל , איך אני יכול? הרי בסימון ואדיט בראש טול זה הופך להיות בצבע, אבל אמנלא טועה המרקם נעלם, הצבע בדוק נעלם זאת אומרת אם נניח זה היה בנוי משלושה צבעים נניח, אז זה בטוח נעלם. אותו דבר למשל לגבי מתכות שאתה רוצה לשמר את הברק שלהם למברשת או כמו שקורה עם שערות שבנויים בעצם מהרבה גוונים ומרקמים והבראש לא זוכר את המדרג הזה של צבעים, איך אפשר להגיע לתוצאה דומה? יהיה נחמד עם ת'עני לי ... היית מקסימה ברגיל.... מעריץ ומעריך את העבודה שלך על אמת

למעלה