שאלה חדשה בנושא המשיח

yevgeny94

New member
שאלה חדשה בנושא המשיח

שלום לכולם, לפני כמה ימים מצאתי הרבה אתרים שטוענים שהם יודעים על הנושא או אתרים שבהם משהו אומר שהוא המשיח,הם דבריהם נכונים או באים להטעות בכוונה? כי נזכרתי שגלשתי פעם באתר בשם פאר מלך המשיח בכותרת: GoopSites - פאר מלך המשיח האם אכן האתר שאני מדבר עליו אכן הוא המשיח כי הרי דבריו משכנעים והאם לדעתכם דבריו נכונים? האם קיים סיכוי שאולי פאר הוא המשיח או שמדובר באמת או שאולי בשקר? אשמח לקבל ממכם דעה בנושא והסבר אם זה נכון או שלא? והאם קיים סיכוי שלפי דבריו הוא משיח בן דוד מהיחוס של דוד המלך וישוע הוא נביא ומשיח בן יוסף מזרע דוד ולא כפי שמתארים אותו אחרת? אני מקווה שתענו לי על השאלה ואם אתם מכירים את האתר ויודעים את דבריו לעומק וביקרתם בו ולמדתם את דבריו אשמח לדעת אם כתוצאה מכך דבריו נכונים או שלא? כי אכן דבריו נשמעים נכונים משום מה,אני לא יודע אבל הוא מזכיר בדברי האתר שלו תורה חדשה בספר אור-שלם. האם יש לכם תשובה לשאלתי? האם יתכן שקיימת סתירה בדבריו או משהו לא נכון? מה דעתכם על הנושא הזה? אני מחכה לתשובתכם לגבי הנושא על מנת שאבין אם אכן דבריו באתר באו להטעות אותי או שלא.

yevgeny94

New member
התכוונתי להגיד

האם האדם שאני מדבר עליו הוא המשיח ולא כוונתי לאתר,סליחה שהתבלבלתי בין המושגים. בטעות רשמתי שגיאות כתיב בהודעה שלי. אני מקווה שתענו לי ותסבירו לי האם אכן דבריו של פאר באתרו נכונים או שלא? כי מתואר באתרו ומסופר על דת חדשה שתהיה תובנה חדשה לעולם שתהיה ממשיכת היהדות,האם אכן זה נכון והאם מדובר באמת או בשקר? סליחה שאני בטעות הגבתי לעצמי,פשוט הייתה לי טעות בהודעה ששלחתי. אני מקווה שתענו לי על השאלות על מנת שאדע אם אכן קיימת סתירה בדבריו או שלא,כי משהו נשמע לי בדברי אתרו ובכלל בדבריו מוזר. אני מחכה לתשובתכם על הנושא. דרך אגב יש לי שאלה נוספת ששכחתי לשאול האם קיים סיכוי שאכן בואו של המשיח יתאחר עד האלף השישי ואולי אף יותר? והאם הדברים על המכתב מהעתיד משנת ו' אלפים תרפ"ז נכונים? הנה הלינק לשרשור שבו המכתב פורסם: http://www.hydepark.co.il/topic.asp?topic_id=793429&forum_id=1364 זה אומנם לא בפורום תפוז אבל אשמח אם תענו לי על זה קיים סיכוי שבעתיד יהיה רק עולם של לימודי תורה? האם המכתב הוא מכתב אמת והאם המשיח שמוזכר שם הוא בכלל משיח אחר שבכלל לא ישוע,קיים סיכוי כזה שיהיה משיח אחר או שמדובר בשקר נוסף? אני מקווה שתענו לי על הנושא והאם הנבואה שאומרת שכולם יעבדו את ה' הכוונה לפי הנצרות או הכוונה לפי היהדות על פי המושגים הרבניים עם מידע על שני משיחים ששמם אינו ידוע ורק בהתגלות ברגע שהמשיח הרוחני יבוא שמו יתגלה ולפני כן הוא לא התגלה,האם קיים סיכוי כזה או שלא?

אתה נכנס לפורום של מאמינים באמת

בדרך ובחיים במשיח ישוע בן האלוהים, האלוהים אז לא אותו פאר או לנצח או מילובביטש או ירון לונדון הם לא המשיח

yevgeny94

New member
הבנתי תודה על ההסבר

אני מצטער שהגזמתי קצת פשוט נסיתי להבין יותר את הנושא לעומק תוך כדי קבלת תשובות על שאלותי והבנת האמונה. בקשר לרבי מלובביץ' ז"ל זה ברור שהוא לא. בקשר לירון לונדון אני יודע שהוא לא משיח. אבל בקשר לפאר כן התלבטתי כי דבריו לפעמים מטעים אותי בגלל הפסוק באתרו: "כחתן יכהן פאר וככלה תעדה כליה" ואז זה גורם לי לחשוב שהכוונה למשהו בשם פאר שיכהן בתפקיד המשיח כחתן כמו בחתונה לפי דבריו. אני מבין שהכוונה היא לתפילין אך עדיין הפסוק הזה מטעה אותי כל פעם שאני חושב על זה. אולי לאחד מחברי הפורום יש אולי פתרון לבעיה? האם יש דרך לפרש את הפסוק בצורה שאבין אותו יותר ברור מבלי לחשוב בטעות על מחשבה מטעת שעלולה לגרום לי לחשוב על נושא אחר ואז להגיע למסקנה לא נכונה?

למעלה