שאלה חדשה לבוקר שבת...

blue flower

New member
שאלה חדשה לבוקר שבת...

צהריים טובים, קצת רקע - אני עובדת כרגע במשרד ממשלתי, אין לי תקן וגם לא יהיה בקרוב, השמועה אומרת שבאוגוסט מפטרים את כל אלו שאין להם תקן (או את הרוב לפחות) ובכל מקרה אני רוצה לעזוב את העבודה, כי היא עוצרת אותי ופשוט רע לי בה... (אבל רציתי לעזור גם בשנה שעברה
) שאלתי - מה יעזור לי למצוא עבודה בחצי השנה הקרובה? פרסתי באתר של אורי רז: קוסם, כוח, נער הגביעים, תשעה גביעים, גלגל המזל ולסיכום - מלך החרבות האם יש משמעות לכך שיש 3 קלפים מהארקנה הגדולה? האם השאלה נכונה, או שהייתי צריכה לשאול על תווך זמן גדול יותר? (החוזה נגמר בעוד חצי שנה...) האם כדאי לסוע לטייל במקום לחפש עבודה (עדיין לא עשיתי את הטיול הגדול של אחרי הצבא...) תודה על עזרתכן בפירוש, יום נעים

blackcat2

New member
הי../images/Emo140.gif

לטעמי השאלה אינה מתאימה מאחר ואת מנסה לבחון מה יעזור לך ואת לא בוחנת את הצעדים שעליך לנקוט כדי להשיג את מבוקשך. עליך לשאול: מה עלי לעשות כדי למצוא עבודה בחצי שנה הקרובה? סה"כ 6 קלפים- 5+ 1 קלף מסכם. נא לדייק במספר קלפי הפריסה. בי

blue flower

New member
תודה, פרסתי מחדש:

מה עלי לעשות כדי למצוא עבודה חדשה בחצי שנה הקרובה? שוטה, אס חרבות, אס מטבעות, 8 מטבעות, 4 גביעים סיכום - נער המטות. תודה על העזרה,

יגאלרון

New member
יציאה לטיול,נכון המעשה.../images/Emo24.gif

שבת שלום חברים נתחיל מהסוף שמראה על הצורך החזק ביותר בחייך ברגע זה,והוא: השקעה ראשונית לצורך התפתחות טובה בעתיד [וכנראה שזה קשור גם לטיול בעולם ] כי השוטה יוצא לעולם החדש ונוגע בלא מודע הפנימי שבך שגורם לתהפוכות וחוסר שקט בחיי האדם שבך. החלק המודע שבך מנסה להבין את התהפוכות בחייך וברצונך להשתמש בזה לקידום שלך,זאת התחלת דרך בתוך מהפך להבנת הקורה לך. את בתחילתו של דרך ויציאה ראשונית לחיים חדשים. [רצוי לצאת לח'ול ] ולכן אס החרבות מסמל עבורך כוח ועוצמה לרעיונות חדשים ופריצת דרך בתחום הבנתך לאחר שתחזרי מטיולך .[רק זהירות עם דברייך הנאמרים והנעשים קבל עם ועדה ] כי האס מסמל את שורש כוח האוויר שהוא כוח חזק ושולט. וכאן מגיע אס המטבעות שמציין עבורך התחלה חומרית חדשה ואת יכולה לנצל את הפוטנציאל הזה,כי הוא קיים כפוטנציאל ורצוי "להדליקו". את נמצאת ברגע זה בתוך תהליך שמדרבן ולכן את צריכה להיות שותפה בפועל. כי "האומנות" שבך והמקצועיות שלך נותנים לך ליצור הערכה והצלחה בכל מעשייך. את יוצאת[באם תלכי על זה] לבחינת כישורך דרך מחשבות וסדרי עדיפויות. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על ירח במזל סרטן: ירח-כוב שליט של מזל סרטן והוא שורש המזל. סרטן-שורשו ,רגש משפחה ובית. ז'א: ירח משפיע על הסרטן להיות מופנם יותר כלפי המחשבות והרגשות ולכן הוא הופך אותו לחסר מעשה מבחינה רגשית למקום העבודה ובכלל. בהצלחה. יגאל רון.

blue flower

New member
תודה על הפירוש

רק שאלה קטנה נוספת, תחמתי את הזמן בחצי שנה, אבל אם אצא לטיול - זה יהיה אחרי חצי שנה (החוזה שלי עד אוגוסט, אז מתישהו אחר כך...) אז, עדיין בתוקף? אני בתהליך של עבודה עצמית להזכיר לעצמי שיש באופק מקומות טובים יותר עבורי תודה על פירושך,

blackcat2

New member
הי פרח כחול../images/Emo29.gif

מה עלי לעשות כדי למצוא עבודה חדשה בחצי שנה הקרובה? שוטה, אס חרבות, אס מטבעות, 8 מטבעות, 4 גביעים סיכום - נער המטות. על מנת למצוא עבודה חדשה עליך לצאת לחיפוש. אל תסמכי על המזל אלא על יוזמה מצידך ואל תשכחי להיות אופטימית. (שוטה) את יודעת היטב כי אין מנוס אלא למצוא עבודה חדשה וכי את חייבת לכלכל את צעדיך כדי להצליח במציאת עבודה. אבל בינתיים נראה כי מרבית הפעילות שלך היא בראש ופחות במעשה. (אס החרבות+ אס המטבעות) את צריכה להיות יותר פרקטית ולחשוב כיצד עליך לפעול על מנת למצוא עבודה בטווח הזמן שהקצבת. את צריכה להתחיל לפתוח עיתונים, להתעניין אצל חברים ומשפחה, להגיע לריאיונות, לשלוח קורות חיים וכד'. (אס המטבעות) קחי בחשבון כי עבודה לא תימצא תיק תק. את נדרשת להמון סבלנות.(8 מטבעות) כפי הנראה במהלך התקופה שהקצבת יגיעו הצעות אולם עליך להימנע מבררנות. נסי להיות פרקטית. (4 גביעים) נער המטות כמסכם הפריסה מעיד כי בטווח של חצי שנה יש לך סיכוי לפתוח פרק חדש בחייך בתחום העבודה אם רק תקחי את המלצת הקלפים ותתחילי לפעול ביתר נחישות. דבר נוסף- מאחר ופרסת על נושא העבודה לא ניתן להכריע כי טיול עדיף על פני חיפוש עבודה. עבור בחינה זו יש צורך בפריסה שונה. בי

blue flower

New member
היי חתולה שחורה,

האמת שעוד לא התחלתי לחפש עבודה חדשה, בגלל ההתלבטות אם בכלל לחפש או לטייל קצת לפני... או להישאר במקום בו אני נמצאת... בכל מקרה אני רוצה לעזוב את העבודה הקיימת... איזו שאלה לשאול על מנת לדעת אם כדאי לטייל או להמתין וקודם לחפש עבודה חדשה? תודה על עזרתך,

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifהי

תפרסי 7 קלפים בדיוק. תבחרי טווח זמן רצוי עבורך. בואי נחליט שקבוצה א' תהיה להישאר בארץ ולעבוד וקבוצה ב' לנסוע לחו"ל לאחר שתציגי את 7 הקלפים נחלק אותם ל- 2 קבוצות כאשר הקלף ה- 7 יתאר את מצבך הנוכחי. צייני את הקלפים עפ"י סדר ההופעה. בי

blue flower

New member
איך לנסח בדיוק את השאלה?

לפרוס בפריסת שאלה של 6 קלפים + קלף סיכום?

blackcat2

New member
לא לנסח פשוט לחשוב על

האופציות העומדות לפניך ולפרוס 7 קלפים.

blue flower

New member
חשבתי על האופציות, עצמתי עיניים

ולחצתי על פרוס (אין לי עדיין קלפים, פרסתי באתר של אורי רז) מיזוג, מלכת המטבעות, אס הגביעים, אביר החרבות, שמש, תשע חרבות סיכום: שמונה מטבעות תודה על העזרה!

blackcat2

New member
הי פרח כחול../images/Emo143.gif

הי פרח כחול את מצויה בתקופה בה את נדרשת להתאזר בהמון סבלנות. דברים לא יסתדרו לך במהירות אבל הם יסתדרו. על כן קחי נשימה עמוקה כי הכל יהיה בסדר עם הזמן. ולענייננו. להישאר בארץ ולעבוד- אס הגביעים, מיזוג, שמש קלפים נהדרים המעידים על תקופה רגשית ואופטימית והצלחה בהתמודדות עם כוחות מנוגדים בתוכך. נראה לי שתהיי מאושרת אם תישארי בארץ. נסיעה לחו"ל אביר החרבות, מלכת המטבעות, 9 חרבות יכול להיות שאם תתכנני נסיעה לחו"ל תעסקי בזה במלוא המרץ ותהיי שקועה בהכנות עד הצוואר. כשתימצאי שם את עשויה לחוש אכזבה גדולה ובאיזה שהוא שלב חוסר אונים ואפילו חרדה. (אגב אם את מתכננת נסיעה לבד יש לי תחושה שזה מה שעלול לקרות לך בתקופה הקרובה באם תבקשי לנסוע). נסיעה לחו"ל בוודאי תתאים מתי שהוא אבל לא כרגע. מה את אומרת?

blue flower

New member
נראה לי שאת צודקת...

אני לא מאושרת בארץ, בחיים בכלל, בעבודה, אז אני רוצה לטוס לטייל קצת... לסגור תקופה ולחזור ולהתחיל מחדש, חשבתי לסוע לבד, למרות שבפנים בעומק הלב, אני חושבת שאני לא אהנה לבד... חוסר אונים וחרדה... ייתכנו... טוב, אז נחזור לעצה הראשונה, להתחיל לחפש עבודה חדשה... תודה על עצותייך!

יגאלרון

New member
הכל בתוקף../images/Emo42.gif

הכל בתוקף כמו השמש בצהרי היום. תני לעצמך את חרות הנפש לבחור את מה שאת חשה,בבקשה! בתוכך קיימת האמת המוחלטת לגבייך. שתהא לך שנה מוצלחת.
יגאל רון

blue flower

New member
אהבתי את המשפט -

"בתוך תוכך קיימת האמת המוחלטת לגבייך" תהליך ארוך ארוך עובר עלי על מנת להכיר את האמת הפנימית שבתוכי...
תודה,

למעלה