שאלה חדשה...

lula

New member
שאלה חדשה...

כמה אני אמורה לתת לאחותי בחתונה???

אתי@

New member
כמה שאת רוצה ומרגישה, בהתאם

ליכולת שלך... אני מבטיחה לך שהיא תקבל כל מתנה באהבה ובהערה

שמופית

New member
אני מניחה שזה אינדיבידואלי

ואישי וכל אחד נותן בהתאם לכמה שהוא יכול לתת. אם את חיילת או סטודנטית בטח תתני פחות מאשר אם את עצמאית... אחותי, למשל, מתכננת לתת לנו 500 $, אבל לי זה נראה יותר מדי. אגב, היא לא רוצה לתת את זה בכסף אלא במשהו מיוחד שיוסיף לחתונה, כך שכנראה מעגל המתופפים יהיה מתנה ממנה
אולי תנסי לברר מה אחותך ובעלה לעתיד מתכננים לחתונה או ליום החתונה ותתני להם את זה במתנה.

*שיר

New member
זה מאוד אישי אבל אני יכולה לתת לך

דוגמה מאצלנו. אחותי הגדולה שמצבה נתנה לנו מתנה לחתונה 2 זוגות אופניים! (זו מתנה ששוויה 1000שקל) לדעתנו זו המתנה הכי מוצלחת שקיבלנו, לא בגלל הסכום אלא בגלל המהות. זו מתנה שאנחנו משתמשים בה המון ובשמחה - יוצאים לטיולי אופניים ומבסוטים מהחיים. לעומתה, אחות של בעלי שהיא סטודנטית תפרנית ולומדת בפריז הביאה לנו מתנות אישיות מקסימות ובקבוק יין צרפתי איכותי לחגוג את הארוע
. על אף שהן לא עלו לה הרבה (אני מקווה) זה מאוד שימח אותנו שהיא הביאה לכל אחד מאיתנו דברים שהוא אוהב (לי היא הביאה שרשרת פריזאית מקסימה). בקיצור, מה שאני אומרת זה שאם תחשבי עליה קצת אני בטוחה שתדעי להביא לה מתנה יפה, וממש אין צורך שהיא תהיה יקרה. העיקר זה תשומת הלב

אתי@

New member
נכון מאוד ../images/Emo45.gif אנחנו קיבלנו מאח

של רונן כסף ולילה במלון דיויד אינטר קונטיננטל, ומבחינתנו הכסף היה ממש מיותר. כ"כ נהננו מהמחשבה, תשומת הלב, ובכלל מהרעיון של ליל כלולות במלון, שהכסף היה ממש שולי בכל העניין... זאת המתנה הכי מוצלחת שקיבלנו לחתונה

למעלה