שאלה - חווה באיזור ירושלים

piglet1

New member
שאלה - חווה באיזור ירושלים

שלום לכולם
נכנסתי לכאן לשאול שאלה. אני מתארת לעצמי שאתם לא אוהבים שפותחים הודעות סתם, אז ממש לא אכפת לי אם תמחקו את ההודעה שלי מחר. אני רק ממש אשמח אם לפני זה תענו לי. אני מחפשת חוות סוסים כדי ללכת עם חברים לרכיבה חד פעמית. אין לנו שום נסיון, אנחנו רק מחפשים משהו כיפי לעשות. אתם מכירים חוות באיזור ירושלים? אם אני לא טועה יש חווה בכפר אדומים - מישהו שמע עליה? תודה רבה למי שיענה, ולילה טוב!

סוסים בירושלים-

טוב הממ, יש את חוות אמיר שממש שווה- עושים רכיבה של רבע שעה ככה על סוס וזה ממש נחמט ^_^.... יש את חוות עומרי בצומת אורה- ממש לא מומלץ!!! מה עוד מה עוד? טוב אני לא מכירה פה עוד חוות אבל תהנו במה שתבחרו.

animals lover

New member
אני מכירה כמה...../images/Emo107.gif

אני לא ממש ממליצה על חוות מסוג זה כי בד"כ הסוסים מוחזקים בתנאים פחות טובים מאשר בחוות רגילות והם עובדים יותר קשה...אבל בכל זאת-הנה כמה כתובות וטלפונים: חוות המעיין: רמת רזיאל טלפון:055-6668600 חוות עומרי: מושב אורה טלפון:02-6412408 מועדון רכיבה-הסוס הערבי: ירושלים-ליד מאפיית אנג'ל טלפון:02-6513585 יש גם את החווה במעלה אדומים- חווה בשם מדבר יהודה-אני לא יודעת עוד פרטים עליה..., מקווה שעזרתי!!!

piglet1

New member
תודה רבה לשניכם!!! ותגידי - בחוות

אמיר הסוסים כן מוחזקים בתנאים טובים?

piglet1

New member
את מכירה אותם?

כי הדאגת אותי עם הסיפור שלא מתנהגים יפה לסוסים. בחוות מדבר יהודה מטפלים בהם יפה?

animals lover

New member
אני לא יודעת...../images/Emo107.gif

לא ממש ביקרתי בחוות האלה אבל בד"כ בחוות טיולים-בגלל שהם חוות טיולים אז מעבידים את הסוסים כל היום-ויש חוות שיש גם שיעורים בשבת והסוסים לא מקבלים מנוחה פעם בשבוע....והם עובדים קשה....חוות אמיר לפי מה שאני יודעת היא חווה מעולה! אבל היא לא ממש חוות טיולים....זה יותר לשיעורי רכיבה.....

היי!!../images/Emo121.gif

היי! אני גרה באזור ירושלים ואני מכירה עוד חווה אחת שקוראים לה "חוות הרי יהודה" אבל אין לי מושג מה הטלפון שלהם....

../images/Emo11.gifיש בכלל חוות בירושלים????

את בטוחה שיש חוות בירושלים כי נרא לי שאין

כאילו דה??!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

כמו שיערה אמרה אני גרה שם!!!!!!
חוץ מזה למה שלא יהיו חוות בירושלים

חוות:

חוות אמיר= לא מתעללים בסוסים! באמת שלא! הסוסים חיים טוב מאוד! צומת שד' גולדה מאיר- 02 5824769.
חוות עומרי- כל כך לא ממולץ!!! כמעט כל שני וחמישי הם מגיעים לבית משפט, יש להם מגרש רכיבה זוועתי וזהו- אקיצר החווה לא מומלצת. צומת אורה 10= 6412408.
רמת רזיאל 64- אין לי מושג בגרוש- 050997711
חוות מעין- לא ידוע- 052977798
חוות מדבר יהודה- כפר אדומים= 5354769
חוות הרי יהודה- ת.ד 72 צור הדסה 5330144
חוות נוף המדבר- ממש בתחילת הישוב ענתות.

piglet1

New member
תודה לכולם! בסוף נלך כנראה למדבר

יהודה. אני מאוד מקווה שמתייחסים שם לסוסים בסדר. העניין הוא שהרבה יותר מעניין לטייל בטבע, מאשר בתוך החווה כמו בחוות אמיר. וזה גם הרבה יותר זול מחוות אמיר. או שאתם חושבים שזה ממש לא מוסרי?

למה לא מוסרי?

חוות אמיר לא מוציאה כרגע לטיולים בגלל שיש עבודות כבישים בוואדי של ליפתא... חבל. תהנו לכם בכל זאת.

למעלה