שאלה חוזרת על משפחה

ilovemyself79

New member

הי רחליקה,

הקישור הוא שרשור לפריסה שפרשת לי טרם הלידה.
בקצרה אכתוב שאבי לא מקבל את בעלי וזה יצר הפרדה ורגשות קשים, נאלצתי בהרבה פעמים להגיע למפגשים ללא בעלי בגלל היחס הזה ובנוסף לזה היתי זןכה לקיטונות של הערות ועוינות והיתי שותקת על זה ותמיד בחרתי לכבד את המשפחה שלי.זה היה מצב נוראי בו הרגשתי שאני בין הפטיש לסדן ונאלצת לבחור.

הפרשנות המליצה לקחת הפוגה בכל ההתנגדות שמצב זה מעורר בי.
וכך עשיתי.גם בלידה וגם לאחר הלידה. אני ואבי התקרבנו מאוד! ואז נוצר מצב חדש ביום הלידה:

המצב הזה פוגע בי ובמשפחתי הטרייה. ואני מרגישה הכרח בלבחור החלטה חדשה.

בזמן הלידה אבי גירש את חמותי, טרם כניסתי לחדר הניתוח, היא לא עשתה לו כלום! למעשה הוא בכלל לא ראה אותה מאז יום החתונה שזה היה היום היחידי שראה אותה.(כלומר החששות שלי מיום זה התבררו כנכונים)
ואני בכלל לא ידעתי אם אצא בחיים מהניתוח כי היתה מורכבות וגם קיבלתי בשורה מאוד קשה על חברה שלי באותו יום, זה היה יום מאוד טעון והרגשתי שיש לי המון כוחות והרבה שמירה.
בלעתי את העלבון הצורב וגם בעלי בלע. לאחר אירוע זה בעלי נמנע להגיע להורי ואני הלכתי עם הקטנה.

בעיני ההתנהגות הזו לא נסלחת וזה לא משהו שאני יכולה לתת לו יד .

עד הלידה המשפחה שליי כביכול באה בטענות כלפינו ועקצו אותנו למה בעלי חא מגיע שזה לא זוגיות אם לא מגיעים יחד לאירועים משפחתיים, כמובן שלא נגיע יחד אם אין אוירה של קבלה. והתגובה של אבא שלי כלפי תמותי טרפה את הקלפים מחדש ושמה אותם על השולחן. ופתאום שקט.אין אף דיבור על בעלי...לא לטובה ולא לרעה.

פסח מגיע ואמורה להיות ארוחה משפחתית, ואין לי מושג איך להתמודד עם זה. לא מוכנה שהמשפחה שלי תפלג בינינו יותר.

בשביל שזה יקרה אבא שלי צריך להתנצל באופן כנה והוא לא רואה צורך בזה.

זו גם אחת הסיבות שלא חגגנו את הולדתה, למרות שאני חושבת שזו מצווה לשחרר שפע לעולם פשוט לא בא לי טראומה כדוגמת החתונה שלנו שוב.

מה גם שזו תקופה קסומה ביותר ואין בכוונתי לתת כוח לגורמים שיש להם כוונות אחרות.

תודה מראש

למעלה