שאלה חוזרת

giyora

New member
שאלה חוזרת

טראו עמוס.. ברשותי פאלם טראו...כן. כשאני בודק אינפו של מצב הזכרון, יש 600KB חופשיים בלבד, ואני מניח שזה הגורם לבעיות לאחרונה. איך אני יודע מה אני יכול למחוק, ומה להעביר לכרטיס זכרון. ובכלל, כשניסיתי בעבר להעביר לכרטיס, לא הצלחתי למחוק מהפאלם את התוכנה שהעתקתי. כניראה שהייתה מוגנת ממחיקה. איך אני מבצע את הפעולות הללו? אין לי שום תוכנה בנושא. ובכלל, האם יש מרכז כלשהו שתומך במכשיר כזה? אני אשמח לתמיכה טכנית מגוף כלשהוא (אפילו בתשלום)

+++

תוכל להעביר לכרטיס רק תוכנות שאתה התקנת ולא תוכנות שמגיעות עם המכשיר, כמו Versamail וכו'. כדאי לא להעביר תוכנות ש"רצות ברקע" כמו תוכנות לניהול מקשים, צלילים, התראות וכו'. תוכל להעביר תוכנות לכרטיס עם Zlauncher או PowerRun או תוכנות אחרות שמיועדות לכך. או שתסיר את התוכנה מהזכרון ואז תתקין אותה מהמחשב ישירות לכרטיס. כדי לנקות את הזכרון, הייתי מתחיל בלהעביר תמונות, שירים, ומסמכים גדולים. ראה במסמך הטיפים איך להעביר בבת אחת את כל הפריטים פריטים מתוכנת ה Media. אם מותקנת לך DocumentsToGo, העבר את כל המסמכים שבה לכרטיס והעבר גם את התוכנה עצמה. הטראו שליח עמוס בתוכנות ואני משתדל מאוד שלא לרדת מתחת ל 7 מגה פנויים.

libal

New member
כדי למחוק תוכניות מהRAM שמסרבות

להמחק - עשה WARM RESET ואז תנסה למחוק את התוכנה . לאחר המחיקה עשה SOFT RESET . הסברים על הRESETים השונים - ראה כאן . למחיקת קבצי מידע ואחרים - השתמש בלאונצ'ר שלך אם יש לך ZLAUNCHER . אם לא - השתמש בFILEZ - תוכנת חינם . לאחרונה ראיתי תוכנה חדשה למחיקת תוכנות סרבניות ראה פה - ללא אחריות - בכל מקרה לפעול בזהירות ולמחוק רק תוכניות שהתקנת ולא תוכניות מערכת ...

Powerball

New member
נצל"ש - זכרון ב TREO650

באותו עניין, לצורך פינוי זכרון ב TREO650, איך אני מעביר מיילים ו SMS ים שאני שומר מזכרון המכשיר לכרטיס הזכרון? איך אני גורם למיילים ו SMS ים להישמר על כרטיס הזיכרון כברירת מחדל?

למעלה