שאלה: חוטים וצמר שאופסנו זמן רב

ליאתו

New member
שאלה: חוטים וצמר שאופסנו זמן רב

קרוב לשלוש שנים, וכבר העלו ריח: לכבס? רק לאוורר? לזרוק? חזרנו משהות ארוכה בחו"ל, ובאחד הארגזים חיכו לי שלוש שקיות חוטים ואני לא מגזימה - עשרות מסרגות. בגדים שיצאו מאפסון אני מכבסת. אבל מה לגבי החוטים והצמר?

את מגלגלת את הצמר על הרגלים של

כסא קושרת בארבע מקומות השרא במרכך כיסה ושטפי ובסוף עשי שטיפה במים מעולים חצי כוס חומץ זה מחזיר לא את הברק.או רק לאוורר או לסרוג ואחר לחבס באותה שיטה

smady a

New member
לא לכבסססססס לאוורררררררררררר

זה יהיה בסדר.

אורלי252

New member
היי ליאתו !!???

אני מציעה לך לקחת כסא להפוך אותו .ולגלגל את הצמר מסביב לרגי הכסא .ואז לקשור את הצמר בכמה זוויות ככה שיהיה לך קל יותר לגלגל לכדור ..וזה אחרי שאת מכבסת בכערה .עם טקסטיל שמפו או אבקת כביסה שהיא מים פושרים ולא חמים וככה לכול הצמר שנישאר לך ..בהצלחה לך ....

פרפרית 4

New member
לאחר שמגלגלים כמו שליאת אמרה

אפשר לכבס במכונה בכביסה מיוחדת לצמר, ולתלות לייבוש. כך עשיתי מספר פעמים ולא קרה כלום.

ליאתו

New member
תודה לכולן

מכיוון שמדובר בהמון כדורונים, לא נראה לי שאני אטרח לשטוף אותם. אני אאוורר אותם, ואם יהיה צורך - אשטוף את הסריג המוכן. נכון לעכשיו גם אין לי תוכניות לגביהם ולא ברור בכמה מהם ממש אשתמש. תודה תודה על התשובות המהירות! ליאת

אני חושבת שאוורור בהחלט מספיק

במיוחד שמדובר בהמון כדורים שאין לך תוכניות ספציפיות לגביהם. בכל מקרה, כשתחליטי לסרוג ותבחרי את הכורים המתאימים יתכן והריח יפריע לך בזמן הסריגה ואז שלל העצות ישמש אותך. דרך אגב, אני הייתי משרה את החוטים רק בנוזל כביסה עדין ולא בחומץ. שונאת את הריח של החומץ.

אורלי252

New member
היי ליאת שוב !!!

אני חושבת שכדאי לך כן לכבס קודם מיכוון שאת לא יודעת איך הצמר אחרי כביסה ..חבל לך על הסריגה שלך ..ככה אני חושבת חישבי על זה ......

ליאתו

New member
תודה אורלי

אני אשקול זאת אם אכן אשתמש בחוטים האלה (מדובר בשאריות בעיקר). אני כמעט לא סורגת בצמר, כי אני אלרגית. אני חושבת שחוטי כותנה וחוטים סינטטיים אחרים פחות מתעוותים בכביסה עדינה.

למעלה