שאלה חוקית...

שאלה חוקית...

היי כולם. לפני מספר שבועות במהלך טיול בצפון הפתיעו אותנו שוטרים ומצאו אצלי עשרה ג´ויינטים (שטרחתי על גילגולם במשך ערב שלם) וכמות קטנה מאוד של גראס בשקית. השוטרים הבטיחו לי שלמרות שאני נחקר הסיכויים שיפתח תיק הם קלושים ושישאר רק רישום משטרתי פנימי. למרות זאת העו"ד של עלה ירוק, איתו התייעצנו, אמר שלא נאמין להם ואכן עד היום (עברו כבר למעלה משבועיים) המשטרה טוענת שעוד לא הוחלט מה יעשה עם התיק. השאלה שלי, על סמך ניסיון אישי שלכם- האם יש מדיניות להחמיר עם משתמשים? (זו פעם ראשונה וכמות החומר היא לשימוש עצמי)... האם יש צעדים שכדאי לי לנקוט?

ZBlaster

New member
הכל תלוי על איזה מנייאק אתה נופל...

אבל בעיקרון המדיניות נהיית פחות ופחות קשוחה עם הזמן... בכלל נראה לי שכל העניין של מכירת מבחנות ריזלות ובאנגים בקיוסקים זה פרוייקט של המשטרה... הם עומדים בקיוסק רואים מי קונה והולכים עושים אחריו מעקב מורידים אותו ואת כל החברה... עזבו אתכם. תעשנו כמה שבא לכם
Z-Blaster

vegi force 1980

New member
יש לך טעות קטנה

ברגע החיפוש זה תלויח על איזה מנאייק אתה נופל.. אם לקחו אותך לחקירה אז המנאייק שחיפש עלייך כבר לא משחק שום תפקיד.... אני אישית לא יודע מה לומר לך מכיוון שעם השוטרים בארץ לא ממש היו לי בעיות חוץ מכמה חיפושים בגלל שמועות שהפיצו עליי לגביי התיאוריה על הפיצוציות והבאנגים.....וואללה אם זה היה ככה אז מזמן כבר הייתי בחקירות וכאלה.....

חחחחח

עשו עלי איזה מיליון חיפושים ואף פעם לא מצאו כלום אפילו שהיו עלי דברים חחחחח סתם רציתי לספר לכם את זה

0g30

New member
רוב הסיכויים במקרה כזה שאכן......

הם יפטרו אותך ברישום פלילי בלבד ללא העמדה לדין ..... אבל .......הבעיה שתפסו אותך בצפון ויש מגמה של משטרת מחוז הצפון בעיקר באזור הכינרת להחמיר עם משתמשים ,דבר נוסף לא הייתי פונה לעו"ד של עלה ירוק כי הוא בתור נציג אירגון אידיאולוגי פוליטי לא תמיד יראה את טובתך לנגד עיניו וגם הפרקליטות תאבק בו ביותר מרץ מאשר בעו"ד שלא מייצג את המטרה והאידיאולוגיה של לגליזציה, למען יראו וייראו, תמיד עדיף לפנות לעו"ד פרטי שכל מטרתו להוציא אותך בזול ולא לנהל על גבך מאבקים לא לך, מצד שני כל פניה לעו"ד יכולה לסבך את העניין מעבר לרצוי. לרוב הם סוגרים את התיק מחוסר עניין לציבור ונשאר רישום פלילי שנמחק לאחר תקופה של 5 שנים אם אני לא טועה , המלצתי לך תפנה לעו"ד בר חיים מירושלים הבחור אשף במקרים מסוג זה ולרוב יוכל להוציא אותך ללא רישום מה עוד שזה מקרה ראשון , תתיעץ איתו גם הוא יאמר לך שעדיף לחכות כי רוב הסיכויים שלא תהיה העמדה לדין במקרה כזה , לגבי עברו כבר למעלה משבועיים .......זה כלום זמן מבחינת ההליך המשטרתי ותצפה לעוד הרבה יותר זמן ........אנשים "מחכים" למשפטים שנים.......תתיעץ עם עו"ד והוא יכול לבדוק את הסטטוס של התיק ......בכל מקרה תהיה רגוע זו באמת תפיסה קטנה ולא משמעותית ולפי דברייך אני מבין שהיתה אמפטיה מצד השוטרים כך שאין חשש שהם ינסו לנפח את הדברים מעבר . להבא תהיה זהיר .....לכינרת לא לוקחים שאחטות!!!!!!!!!

ZBlaster

New member
אני שמעתי על מישהו שחיכה שנה...

אני מחכה כבר... 10 חודשים... ( תפיסה בבית ספר ) אבל אני בכלל זה היה במחוז ירושלים, שמה באמת אבל באמת לא חסר למשטרה מה לעשות... ככה שזה עוד יכול לקחת כמה חודשים טובים... Z-Blaster

לא נורא

בעלי נתפס עם 70גרם פתחו תיק וסגרו מחוסר עיניין לציבור בקיצור,דונט וורי דוק

למעלה