שאלה חורפית

שאלה חורפית ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מה אתן הכי אוהבות בחורף?? (כן תומר, גם לבנים מותר לענות..) לשתות שוקו מתחת לשמיכות? לרקוד בגשם? להריח את האדמה? לראות סרט עם קערת פופקורן? ולכל שונאי החורף באשר אתם... תמצאו משהו שאתם אוהבים בפקודה

odeliaremos

New member
לרקוד בגשם ../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

לרקוד בגשם אין כמו זה אחלה דבר לעשות, אתם לא מתארים לעצמכם תנסו את זה מידי פעם זה משחרר את כול כולך.

מוותק

New member
קשה לבחור דבר אחד...

חורף זה פשוט כיף (חוצמזה שמחשיך מוקדם) !!! זה מזג אויר שפשוט מרגיע אותי... לקום בבוקר הקר וללבוש בגדים חורפיים וכיפיים... לצאת מהבית ולהריח את הריח הנקי של החורף. לחזור הביתה לעשות מקלחת חמה, להכין מרק ולהתכרבל על הספה מתחת לפוך (האמת היא שזה לא קורה בגלל מחסור בשעות ביממה, צריכים להאריך אותה לדעתי) לשבת ללמוד כשעל השולחן מונחת כוס מרק חמימה... ללכת לשתות קפה ולשבת מתחת למחממים... סתם להסתובב בגשם (ואז לחזור לפוך) והכי כיף... להתכרבל עם מישהו שאוהבים. אבל זה כיף בכל עונה...
אני למשל חזרתי מהעבודה היום לפנות בוקר, התקלחתי, לבשתי טרנינג והלכתי לשתות עם חברים. עכשיו חזרתי הביתה וישבתי לי לבד בחוץ עם סיגריה... כל הדברים האלה כ"כ הרבה יותר מהנים עבורי בחורף... ועכשיו אני נכנסת לפוך החמים והכיפי שלי איזה כיף !!!!

chaimon

New member
אני איתך מוותק

אין על סיגריה על המרפסת בגשם - פשוט אין!!!

voguemaster

New member
הרבה

אני אוהב שפחות אנשים יוצאים החוצה בחורף, בטח בימי שבת (כמו זה
). הכל נראה יותר ריקני ושקט. אם אני מחוץ לבית אז אני הכי אוהב לטייל בגשם, אם אני בבית אז לעבוד/לשחק במחשב. בכל מקרה, לא מתחת לשמיכות בד"כ.. רק כשאני ישן

shirleyrozental

New member
הכי כיף בחורף :)

להתכרבל עם מישהו, לראות סרט בטלויזיה ולשתות שוקולטה מתחת לפוך :)

Vdrums

New member
אמממממ.....

שוקו מתחת לפוך (כמה מקורי...) ללכת בגשם להתנשק בגשם לא לצאת מהפוך בבוקר מרק עגבניות עשיר וסמיך וקיווי זה פרי פשוט מעולה!!! וגם מפוצץ בויטמין C.

shablulit20

New member
!!../images/Emo41.gif

נו כן ,אז אני מעט חדשה ,הייתי קצת פאסיבית והחלטתי שדיי
הייתי חייבת לומר משהו שנורא הזכיר לי בעקבות ההודעה שלך משהו שחבר לשעבר שלי פעם אמר לי ככשאלתי אותו מה הוא הכי אוהב בחורף הוא אמר שהוא הכי אוהב לשכב מתחת לפוך כש
,להפליץ ואז מהר מהר להיכנס מתחת לשמיכה ולהריח
לקבל בחילה ? ? לא יודעת ,אותי זה דווקא ממש קרע מצחוק :))

הנה עוד משהו שאני אוהבת בחורף

את הריח של הנענע, אנחנו מגדלים נענ בעדנית וכשיש רוחות הריח פשוט ניפלא!

ebony

New member
הריח של האדמה אחרי הגשם....

להתכרבל מתחת לפוך עם אהוב ליבי וכוס תה.. להתכרבל עם הכלבה שלי מתחת לפוך עם ספר טוב וכוס תה... גשם לעשות סקס בגשם עיסוי עם אבנים חמות זה ממש ממש אדיר בחורף כי מסביב קר וזה רותח על העור

למעלה