אתה רצייני? וואלה, מאיפה?????
טוב, אני זוכרת שאבא שלי היה מכין את זה פשוט צלוי עם עור פריך, כשהוא היה חותך חתכים בעור החזיר, שתי וערב, ומעסה לתוך החתכים מלח גס ופלפל שחור גרוס ומעט צ'ילי. כלום יותר, מניח את זה על רשת הצלייה, כשמתחתיה תבנית לקליטת השומנים. או-פשוט חזירון צלוי ממולא 2.5 כוסות שמן זית 5-10 שיני שום כתושות מלח ופלפל שחור חזיר מלית:כבד של חזיר 1/4 ק"ג כבד עוף 150 גרם האם לא מבושל מלח ופלפל שחור אגוז מוסקט 3 בצלים 100 גרם זיתים שחורים ללא חרצנים 3 ביצים קשות להכנה: גריל פחמים גדול שיכיל את החזירון בשלמות. לערבב יחד שום,,שמן זית,מלח ופלפל {אם רוצים גם צ'ילי}. מברישים על החזירון. למלית: מרסקים את הכבדים,וההאם, מתבלים, מוסיפים בצל קצוץ,ביצים קצוצות וזיתים קצוצים. ממלאים את פנים החזירון במלית.תופרים את הפתח בחוט. מברישים שוב את עור החזירון במשרה,, ומשפדים או מניחים את החזירון על רשת צלייה ,עדיף לשפד.צולים כ-3 שעות.תוך הברשת העור שוב ושוב.עד הזהבה. אם אין גריל, אז בתנור הביתי בחום בינוני 180 מעלות.