ערב טוב סמיילי ../images/Emo13.gif
אבישג צדקה כשאמרה שהשאלה עלולה לגרור תגובות מתלהמות, היא פשוט זוכרת מניסיון העבר מה היו התגובות בנושא זה ובנושאים קרובים אליו שהועלו בפורום...
והאייקונים המצורפים הם תיאור עדין למה שקרה בפועל. כמובן שכל האמור לעיל לא אמור להשפיע \ להרתיע או למנוע ממך, ממני או מכל מי שירצה להעלות שאלות ונושאים נפיצים לעשות זאת וגם לקבל תשובות, גם אם לא נאהב או נסכים עם כולן. בזמן הקצר שהספקת להכיר אותי אני משוכנע שגילית שאני מדבר או נכון יותר כותב בישירות ובגלויי את כל מה שאני חושב לטוב ולפחות טוב ללא כל התחמקות או מסכות ולא שוכח ליעץ, להדריך, לעודד, לתמוך, לשבח ולפרגן בלי גבולות. יותר מכל בטח הספקת להכיר את תשובותי הארוכות, המנומקות והמופרטות שאני אוהב ונוהג לענות לכותבים בפורום על מנת לתת להם את כל נקודות המבט האפשריות בכל נושא, קטן כגדול ובוודאי שבנושא חשוב כמו זה. הייתי מאוד רוצה לתת לך תשובה כזו עכשיו אלא שאני עסוק בעינייני המפגש מחר אגב, זהו נושא מצויין שהיית יכולה להעלות בחלק הראשון של המפגש אבל מבין לגמרי את הנסיבות שפרטת לי במסר ששלחת ותודה על התייחסותך
גם מחר לא נראה לי שאמצא את הזמן המתאים להשיב לך בסבלנות ולא בלחץ כך שלצערי אשאיר אותך ללא תשובה עד יום שישי לפחות ואני מקווה שאת מקבלת זאת בהבנה. שיהיה ערב נעים וטוב אני עוד אשוב דודי