שאלה חסרת מחוייבות - למה אתם אוהבים להקשיב בזמן שאתם כותבים?

ינשוFון

New member
שאלה חסרת מחוייבות - למה אתם אוהבים להקשיב בזמן שאתם כותבים?

ואם מדובר בפלייליסט, יש מצב שתשתפו אותו ?

Zoomf

New member
Arcana

האמת, רק ממש לאחרונה התחלתי להקשיב למוזיקה בשמן שאני כותב, וזה בעיקר ללהקת Arcana השוודית. זה ממש מוזר כי מצאתי אותם במקרה כשניקיתי מחשב יד שנייה שאמא שלי הביאה לבית. אלה מנגינות אינסטרומנטאליות שנשמעות די כמו פסקולים של סרטים או משחקי פנטזיה - שזה מתאים בול - וחלקן גם רגועות יחסית ולא משתלטות על המחשבה ככה שהן מצויינות כמנגינת רקע לכתיבה.
האהובים עליי?
Innocent child
Closure
Source of Light

g l o r y

New member
הממ למעשה

יש לי פלייליסט לכל דמות. זה פשוט קורה. אני מקשיבה לשיר ואומרת "וואו, זה מתאים לו\לה". ככל שאני מכירה את הדמויות שלי יותר טוב, הרשימה מתארכת. אני משתמשת בפלייליסטים כדי להיכנס לראש של הדמויות לפעמים.
מעבר לזה, לפעמים שיר נותן לי מוזה לכתוב. אבל הז'אנרים שלי במוסיקה משתנים. אין להקה אחת או סגנון אחד שאני נצמדת אליו.

ויימס

New member
אני לא, זה מסיח את דעתי.

אז אפשר לשים סתם שירים מגניבים?
Scarborough Fair
Bury my Body
Civil War Trilogy (איכות מעפנה, זה מה יש)
No diggity (כבר בילדותי הבנתי- אם יש שיר שאין לך שמץ של מושג על מה הוא מדבר ושלא מתיישב עם ההיגיון בשום צורה- זה על סקס)
Ain't No Rest for... whatever

אבל אני כן אוהבת להקשיב לשירים ולחשוב, "שיואו, דמייני לעצמך שהשיר הזה מנגן בעוד שזבדיאלה נכנסת לעיירה, מעילה הארוך מתנופף והדורבנות שעל מגפיה, תופפים תופפים על המרצפות המאובקות-" וכו' וכו'.

אלודאה

New member
סוף סוף יש לי תשובה בשבילך.

כשאני כותבת בבית, בשקט - מוסיקה מפריעה לי. אני משתמשת במוסיקה רק כדי לחצוץ בין העולם לבין המוח שלי. עכשיו, כשבמקרה אני בחוץ, הבנתי מה התשובה שלי - משהו רועש.
אני מעדיפה מטאל רועש ככל הניתן או שירי אייטיז - ניינטיז, מטופשים ככל הניתן, תלוי כמה רעש צריך לחסום, ומה אני כותבת באותו רגע.
יש לי כמה סצינות מאד ישנות שנכתבו בזמן שהגדול שלי ראה את "מדגסקר" בלופים, ורואים את זה בהתנהגות של הדמויות...

למעלה