שאלה חשובהההההההההה

מאי@

New member
שאלה חשובהההההההההה../images/Emo36.gif

אז ככה אני שוקלת 45 קילו ואני מטר 56 והיום שאלתי תמורה שלי מה כדאי לי להיות בצבא אז היא הודיעה לי שאם אני לא יעלה בעוד 5 קילו לפחות לא יגייסו אותי כי לא מגייסים מתחת ל50 קילו לצבא למישהי יש מושג באמת מתחת לכמה קילו לא מגייסים????????????? אוהבת Mאיה

אמממ....אמממ...אני חושבת ש...

50 קילו...כי דודה שלי הייתה כמוך ואמרו לה שלא מסכימם לשלוח אותה לצבא ובאמת לא קיבלו אותה והיא לא הייתה...

Black Cat15

New member
מההההההה??? ../images/Emo12.gif

לא רוצה!!!!!!!!!! אני שוקלת כרגע 47 והגובה שלי משהו כמו 1.66 ואני לא רוצה להעלות במשקל!!! למרות שיש לי עוד שנתיים בערך עד לגיוס שלי... ויכול להיות שעד אז אני אעלה את ה3 הקילו האלה... אבל מה זה צריך להיות? יש בנות ששוקלות מתחת ל50!! אז מה? זה אומר שהן בתת משקל???

מאי@

New member
יוווווווו אלוהיםםםםםםםםםםםםם../images/Emo5.gif

אחותי באמת??????? מתי זה היה??????????????????????

dominogrose

New member
בנות..בנות.. בלי להיכנס ללחץ, בבקשה

אני שוקלת 48 קילו ואני 1.65 ואני כן מתגייסת לצבא.... למה שלא תתגייסו.... ?
***סיון***

dominogrose

New member
UP AND DOWN AND UP AND DOWN . . . .

רק כדי להרגיע כמה בננות
תיקראו נא את ההודעה למעלה
***סיון***

lala182

New member
אנורקסיות!!!

ועוד אומרים עליי שאני רזה.... לעומתכן אני שמנה...... (50 קילו על 162 נראה לי שנים שלא נמדדתי) לדעתי כדאי שתשמינו 2 קילו זה לא כ"כ יפה להיות כאלו רזות.... :))) אבל זה גם תלוי בכל מיני דברים אחרים כמו מבנה גוף ועצמות טוב חפיף זה לא מענין ביי ביי לה-לה

Black Cat15

New member
עצה...

אל תגידי כאלה דברים לאנשים "אנורקסיות". אמנם אני בטוחה שזה נאמר בשיא הסתם והציניות, אבל בנות יכולות להתייחס לזה ברצינות.

מלמולה

New member
יש דבר בעולמנו שניקרא אוכל !!!

את רצינית 165 יקירתי זה מפחיד עד אנורקסיות

Black Cat15

New member
כרגע אמרת את המשפט הכי דפוק בעולם

מה זה "יש דבר שנקרא אוכל"?????? את חושבת שזה מרצון לא לאכול???? אני ממליצה לך להכנס לפורום "הפרעות אכילה" ולראות מה קורה שם... כי נראה לי שאת לא מבינה!!! וחוץ מזה... אפשר להיות רזה גם בלי להיות אנורקסית!!! "אנורקסית" זה לא כינוי , אפילו לא בצחוק!! זו מחלה!!

cookey-girl

New member
אני חושבת...

שלגובה שלך את צריכה לשקול לפחות 48 אבל לא בטוח... מתי את מתגייסת שאת שואלת את זה??

chill-chill

New member
מאיה, תירגעי...../images/Emo24.gif

נכון שלא מגייסים עם חוסר משקל או יתר משקל שסוטה מהנורמה, אבל לפעמים סתם מורידים פרופיל או סעיפי ליקוי (לי למשל יש סעיף כזה). כל עוד המשקל שלך מתאים למבנה הגוף שלך ולגובהך, לא אמורה להיות בעיה. אני למשל שוקלת 40 קילו בערך על 160 ס"מ, מגייסים אותי בלי בעיות והאזכור היחידי שיש לזה בתיק הרפואי שלי בצה"ל הוא סעיף ליקוי על חוסר משקל... זה הכל
שפשוף נעים (בת כמה את בכלל?) צ´ילי

inbal-d

New member
שטויות!!!

אני למשל שוקלת 47 או 48 והגובה שלי הוא 1.55 ומגייסים אותי , יש לי פרופיל 97 , לא ידוע לי על שום סעיף על המשקל שלי (ואגב כשהייתי בצו הראשון שקלתי פחות באיזה קילו או שתיים ) ואפילו שלחו לי זימון לקרבי ,אז אין לך בכלל מה לדאוג!!!! ועוד משהו , כמו שכבר אמרו כאן הכל זה יחסית לגובה שלך ולטבלה שיש לצבא... זהו, שיהיה לך בהצלחה!!!!! עינבל עוד 15 ימים לגיוס (אלא אם כן התקבלתי לקרבי ואז אני אתגייס באפריל)

Vilia©

New member
אהמ..רוצות אנורקסית?

אני בגובה 1.72 ושוקלת 48! מי מתחרה נגדי! חחח סתם... אבל ברצינות..יש לי קצת בעיות אכילה של חוסר תאבון.. אבל חפיף? מי שם לב.. טלי

hadarosh16

New member
שאני אבין...

אני שוקלת 40 כרגע... ודי נמוכה(מתחת ל-50).. זה אומר שאני לא אתגייס לצבא? אתן רציניות? אמאל´ההה תגידו לי שזה לא נכון!!!!! (הדרו´ש שהיא קצת חטפה לחץ כרגע)...

Marty McFly

New member
טלי? טלי פוטר האגדית??

חחח מה נשמע?? את בגובה שלי!! לא פייר!!!!!!!!

למעלה