שאלה חשובההה לגבי כסף

שאלה חשובההה לגבי כסף

אהלן, אני טסה עם חברות שלי בעוד כשבוע לשבוע באיי נאפה יש לנו ידיד שאמר שהוא לקח 1000 דולר ולא הספיק לו לכלום, הוא לא קנה שום דבר, חזר בידיים ריקות, עכשיו, התקציב שלנו לא גדול כזה בכלל. מי שהיה שם יודע כמה צריך לקחת? מה לעשות? תעזרו ליייי..

yossibalali

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זיין לך תשכל הידיד הזה 300 דולר יספיקו לך אם את לא עושה באנגי ולא משכירה אופנועים ודברים כאלה

P i n k D o l l

New member
הוא קנה שם אופנוע או משהו?../images/Emo6.gif

אני בזבזתי שם 700 שקל כן אני מוזרה לא עשיתי באנג'י ולא שכרתי אופנוע ולא חסכתי במה שרציתי לקנות ...על מה כבר יש לבזבז שם

moshe306

New member
תיראי אם את רוצה אופנוע ובאנג'י...

את צריכה לפחות 250 פאונד אם לא זה ולא זה אפילו 120 - 140 יספיק אני אומר כבר עכשיו שלא יהיה מבאס יש לחות מבאסת טילים אבל יש מזגן והכול יקר שם למשל בקבוק קולה 1.50 פאונד שזה 15 שקל חחחח מיצית מסריחה 10 שקל אחים שלי יקר יקר יקר אני אומר הרבה שלא יהיה קטע של באסה אבל סה"כ שווה אין על איה נאפה ולכו לא משנה מה לג'אסמין המקום הכי בן זונה יש שם גם שיר אחד בעיברת של שרית חדדד והצל (הסוד) בקיצור תהני נשמה אני באמת נהנתי....

jasmin inn bar????

אני גם מתה על המקום הזה! היינו שם כמעט כל לילה ואפילו כמה פעמים בבוקר אכלנו שם...המוזיקה שם ממש אחלה וגם יש את הכושי הכי חמוד בנאפה שכל מילה שניה שלו היא righttttttttt אבל במבטא בריטי כבד. כל מי שטס לנאפה, חובה לבקר שם! בלילה רוקדים שם על הבר ומדליקים את הבר באשש...שווה שווה!!!!

quaresma

New member
אחחחח הJASMIN INN מקום ענק!

הפאב שהכי אהבתי באיה נאפה! הכושי הזה באמת אחד האנשים הגדולים, צעק לנו כל הזמן "welcome Israel" ו"יאללה בלאגן"! זה גם היה הפאב שראינו בו את חברי התוכנית "אקזיט" שהיו שם באותו יום...

moshe306

New member
הכושי ב-jasmin כל שניה אמר....

i say aiya & you say spih (שפיך) הוא שרוט

לינור17

New member
הוא היה איתנו בהפלגה

התלהב מהמילה הזאת חח כל שניה התחיל לצרוח- שפיך! חח הזוי

....הג'סמין אין...

הג'סמין אין נימצא ליד האייס?!?! אנ'לא זוכרת..זוכרת שניכנסתי לפאבים לא זוכרת איזה חחחחחח ניכנסתי למלא..

לינור17

New member
$$$

אני בזבזתי 180 פאונד ועשיתי בנג'י .. תאמיני לי אין על מה לבזבז שם במיוחד שאת בת וכולם מביאים לך הכל ...~

kush kush

New member
השתיה זולה, כניסות למקומות חינם..

ושלא נדבר על הים.. יוצא שאת מוציאה רק על אוכל ושתיה.

bufka

New member
עוד שאלה מהותית בקשר לכסף..

למה לעזאזל כולם מדברים פה על פאונדים? הכוונה היא לפאונדים, כלומר לירה שטרלינג? או ללירות קפריסאיות? תודה.

למעלה