שאלה חשובההה

נ1עם

New member
שאלה חשובההה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

מאז ששמעתי על באסטד אהבתי אותם, וזאת בדיוק הבעיה, אהבתי אותם כששמעתי עליהם- ואף פעם לא שמעתי אותם. זה נשמע מטומטם אבל תמיד קראתי עליהם בעיתונים השונים וראיתי מלא תמונות וממש ממש ממש מצא חן בעייני הסטייל שלהם.. זה נראה ממש הכיוון שלי
לא יכולתי לשמוע שירים שלהם כי אין לי קאזה או תוכנות הורדה אחרות.. אבל עכשיו סופסוף הגיע שיר שלהם לרדיוס 100fm וסוף סוף שמעתי אותם.. ואהבתי
(את השיר thunderbirds) רק רציתי לדעת איך התפקידים בבאסטד- מי שר, מי מנגן, מה ככה ומה ככה.. אשמח גם אם תביאו לי עליהם קצת פרטים. תודה ענקית מראש

jonsegirl

New member
אני לא מאמינה!

thunderbirds הגיע לרדיו?! ולא ידעתי?! איפה אני חייה?! אני מתה! קודם עם העיתונים ועכשיו זה?! אני נמחקת מהעולם הזה!!!!! צ'רלי- גיטרה ג'יימס- גיטרה מאט- באס כולם שרים! אם את רוצה את יכולה להוסיף אותי לאייסי 214691644 ואני יכולה לשלוח לך שירים שלהם

Dark Amy

New member
וגם...

פסנתר ותופים - צ'ארלי המממממממממ זה מה שאני יודעת
ותאנדרבירדס ברדיו כבר מלא בוקר טוב!! גם ראנאוואי טריין

DawnR

New member
תיקון:

פסנתר = ג'יימס אבל הוא לא מנגן עליו באלבום. ז'תומרת - הוא יודע לנגן על פסנתר אבל הוא לא משתמש בו באלבום.

DesertRose7

New member
יאפ!

הוא ניגן בפסנתר באחד השירים באלבום של מקפליי.. סתם לידע כללי..

jonsegirl

New member
דיברתי על התפקידים שלהם בלהקה...

ג'יימס מנגן על גיטרה, פסנתר ותופים צ'רלי מנגן על גיטרה, פסנתר ותופים מאט מנגן על גיטרה, באס ותופים

Maya neporiaN

New member
בטטטח

כנפי הרעם הגיע לרדיו מלפני חודש בערך לרדיוס במקום 24...קודם הם היו ב20 הגדולים.

סתיוית

New member
אוקע הנה אתר עליהם שבניתי

ואני לא מעדכנת אותו כבר! אבל את יכולה להוריד שם את כל השירים שלהם, ולקרוא עליהם בכלליות ובמורחבות :]

למעלה