שאלה חשובה! אני נואשת!!!!

balcony

New member
שאלה חשובה! אני נואשת!!!!

אוקי אז כככה: דבר ראשון, מה זה התפקיד ``רמד קדצ``, ומה זה אומר בעל תפקיד כזה חתום על צו הגיוס החדש שקיבלתי היום למאי 2002 (!)? האם זה אומר שאני מיועדת לקד``צ? ואם כן, איך זה שאני לא יודעת על זה כלום? (עשיתי מבחנים לדו``צ אבל לא קיבלתי מהם תשובה מעולם...) אשמח לתשובות מהירות

E.K

New member
תשובה

רמד קדצ- ראש מדור קורסים קדם צבאיים. אם הוא חתום על הצו אז סביר מאוד שאת מיועדת לקד``צ.

balcony

New member
זה ממש ממש מוזר

עשיתי מיונים רק לגל``צ ולדו``צ. לראשון לא התקבלתי וחוצמזה הגיוס הוא ביולי. ומדו``צ לא קיבלתי תשובה, אבל על פי מה שהבנתי הקד``צ הוא במרץ... יש לך מושג על קורסים שנפתחים במאי?

מעין .א.

New member
ל - balcony !

רמד קדצ חתומה על כל צווי הגיוס, וחוץ מזה התפקיד שאליו את הולכת לווא דווקא מצריך קדצ אלא פשוט קיבלת את התקפיד אחרי מיון קדצ! לא קיבלת תשובה חיובית מאף מיון שהיית? אם אכן לא קיבלת תשובה, את יכולה להתקשר ללשכת גיוס ולברר! בכל אופן, בהצלחה! אין לי מושג למה הגיוס במאי אבל אני יודעת שבמאי מתגייסות מדריכות יח``ש. מעין.

balcony

New member
זה בכלל לא מדוייק

על צוי גיוס כליים לא חתום רמ``ד קד``ל- רק על כאלו המצריכים קד``צ.

balcony

New member
זה לא מדוייק בכלל

על צוי גיוס כליים לא חתום רמ``ד קד``ל- רק על כאלו המצריכים קד``צ.

balcony

New member
שזה כלל צה``לי, כך נראה לי לפחות

ואם לא כלל צה``לי אז תאריך כללי וזמני... אוף- למה הצבא לא יכול להיות ברור. בכל מקרה, יש לכןם מוזג מתי הקד``צ של דו``צ?

?!?!?!?!

New member
בקשר למדריכות יח``ש

נראה לי שאת מבינה עניין. יש לך מושג אם כל מדריכות היח``ש מתגייסות באפריל- מאי או שיש מוקדם יותר? את מכירה עוד בנות שהתקבלו להדרכת יח``ש?

למעלה