שאלה חשובה - אשמח לכמה שיותר תגובות

sunny lady

New member
שאלה חשובה - אשמח לכמה שיותר תגובות

שלום לכולם!
מה שלומכם? אני חוזרת לשאלה שבזכותה נכנסתי לפורום מלכתחילה. יוזמה להקים מרכז טיפולי חדש להפרעות אכילה, ובכדי להתחיל להקים אותו, אנחנו צריכים סטטיסטיקה התחלתית של הביקוש שלו. הוא הולך להיות (לדעתי) המרכז הטוב ביותר מסוגו בארץ. הוא ינוהל על ידי המטפלת שבעיניי היא באמת המדהימה ביותר בארץ בתחום, ויעבדו בו טובי המטפלים (כולל אותי
). זה יהיה מרכז פרטי, שהטיפול בו יתקיים כנראה (שום דבר עוד לא סגור, אלה הפרטים הראשוניים) פעמיים בשבוע, עם טיפול דיאטני, אישי, קבוצתי, פסיכולוגי, פסיכיאטרי, וגם טיפולים אלטרנטיביים (שיאצו וכדומה). זהו מרכז פרטי ולכן יהיה כרוך בתשלום, אך לא גבוה כנראה, וככל שיהיה לו יותר ביקוש - תהיה יותר השתתפות ממשלתית, אני מתארת לעצמי. אז מי מכם שמעוניין או שנראה לו שהיה מעוניין להיות מטופל במקום כזה או מכיר מישהו שמעוניין (או כמובן מי שמעוניין להיעזר במקום בשביל ילדיו) (אני אישית מאד אשמח לראותכם שם!) - אני אשמח אם תוכלו לכתוב לי פה. תודה ואהבה גדולה.

sunny lady

New member
שכחתי להוסיף...

שהמרכז מיועד לכל סוגי הפרעות האכילה ולכל הגילאים.

BellA עלמה

New member
דברים כמו

מי הצוות האם זה יהיה בסגנון קבוצות תמיכה או משהו בסגנון נופית וכו אה ואיפה זה יהיה בארץ?

sunny lady

New member
תשובות

היכן זה יהיה בארץ - עדיין לא הוחלט. בגלל זה חשוב לנו לראות את הביקוש, מכיוון שכל הדברים הללו יעזרו בשיקולים בעת הקמת המרכז. בקשר לסגנון הטיפול, הוא יהיה אישי וקבוצתי. הוא יהיה מורכב מטיפולים אישיים : פיסיכאטריים, דיאטניים, פסיכולוגיים ואלטרנטיביים, וכמו כן מקבוצות (שביניהן גם טיפול בתנועה, באמנות וכו'). הצוות עוד לא נקבע פרט למנהלת, שהיא רופאה בכירה ומומחית בתחום בעלת ניסיון עשיר ביותר, ומניסיוני האישי - היא המעולה ביותר בתחום!!! הצוות ייקבע על ידה, ולכן אני יכולה להבטיח שהוא יהיה הבכיר ביותר והמקצועי ביותר. פרטים נוספים אוכל לתת בהמשך. מכיוון שאני בעצמי מאד מנוסה בתחום, אני יכולה להבטיח לכם שהצוות, המנהלת, התכנית והמרכז כולו יהיו הטובים ביותר! התפללתי שיקום מרכז כזה בארץ מאז שחליתי, והנה זה קורה, ולי יש הזכות והכבוד להיות חלק בו. תודה שוב.

sunny lady

New member
יש מגוון סוגים של הפרעות אכילה

ואפשר יהיה לאבחן את ההפרעה/בעיה (הכול גם ככה הגדרות, ומה שמשנה זה מה שמרגישים) ולהתאים לך טיפול מתאים. כל הטיפולים שם יהיו תפורים אישית לכל מטופל, בהתאם לצרכיו. בהצלחה! אשמח לראותך שם

sunny lady

New member
חחח הגעתי למסקנה...

ביחד עם חברה שלי - שמופרע זה מישהו שמפריעים לו... אז שיפסיקו להפריע לנו עם הגדרות

rolan

New member
זה מעניין אותי מאוד

חשבתי על יוזמה כזו באיזור שלנו... אצלנו בצפון, חסר מרכז כזה... תבורכו

sunny lady

New member
תודה ../images/Emo24.gif

יש באמת גם כוונה כזאת, כי באמת הצפון דל במרכזים כאלה. תודה!!
בתור חולה לשעבר, אני יודעת כמה מרכז כזה חשוב, ומכיוון שאני מעורבת בהקמתו, אני גם לגמרי יודעת עד כמה המקום הזה יהיה נפלא, כי אני הייתי בהמון מרכזים טיפוליים כאלה ואחרים. וכל כך חשוב לי שיהיה מרכז שיעשה את הכול בצורה הטובה ביותר שאני יודעת שאני הייתי הכי נעזרת בה, ושמתוך הניסיון שלי אני יודעת מה עזר לי.

עדיר

New member
בהחלט חיובי

נשמע מאד מעניין ,הייתי בהחלט שוקלת בצורה חיובית להצטרף לסוג כזה של מרכז טיפולי עם הבת שלי , אשמח לדעת אם יוכל לקום מרכז כזה באזור הצפון . תודה מראש על עדכונים בעתיד .

למעלה