שאלה חשובה ביותר בקשר לכסף.

שאלה חשובה ביותר בקשר לכסף.

האם אפשר להמיר בשדה תעופה בלרנקה או בבנקים, מיורו ללירה קפריסאית, או שרק דולרים? כי יש לי בבית 500 יורו וחבל לי להחליף שקלים לדולרים עכשיו. ועוד שאלה, בקשר לקטנועים, זה באמת מאוד מסוכן ולא מומלץ? אנחנו באים שלוש חברות עם רישיון לאוטו. ומה האלטרנטיבות? כי הבנתי שמוניות ואוטובוסים זה עסק יקר. אה ובכלל כמה זמן עולה להשכיר את הקטנוע ליום? תודההההה שרון

sindarla

New member
הצעה שלי

בגלל שאתם בנות אל תשכירו אופנוע אתן תכירו מלא אנשים ומסתדרים לקחנו רק פעמיים מונית וזה די מפחיד אצלנו במלון היו כמה ישראלים ששילמו 850 שקל על שריטה מסכנה וגם קנסות וכאלה עדיף שלא

Wiiiip69

New member
ככה

קודם כל יורו דולרים אמריקאיים ולירות שטרלינג מתקבלים בברכה בקפריסין, שקלים לעומת זאת לא מועילים.. חוץ מזה חשוב לזכור לפני שחוזרים לארץ לבזבז את כל המטבעות או להמיר אותם לשטרות כי לא מקבלים אותם בצ'יינג'ים בארץ. עכשיו בקשר לאופנועים.. בעיקרון האופנוע היה אחד הדברים שסידרו אותי בטיול לכל מקום אפשר להגיע בשניות והכל זורם ולא נתקעים במקום זורמים איך שרוצים, העניין לא יקר יחסית, בסביבות ה400 שקל לשבוע וקצת פחות לפחות ימים. אבל הבעיה היא אנשים לא אמינים קודם כל בחיים אבל בחיים אל תשאירו את הדרכון שלכם ערבון לשום דבר. דבר שני, יש שם נוכלים שיגנבו אותכם בטענות של נזק לאופנוע במאות ואפילו יותר מאלף אלפיים שקל, אני למשל לא עשיתי אפילו תאונה קטנה ובגלל שהתעסקתי עם נוכלים נקנסתי ב200 דולר.. והוא עוד רצה יותר, אני ממליץ בחום לכולם להשכיר ממקום בשם SPEED BIKES שנמצא במרכז במרחק של כמה מטרים ממלון מגדליני ויש בו אנשים הגונים. אם תצרבו בבית דיסקים של עברית עם יוונית ותביאו שם לבחורה שאחראית... היא בכלל תאהב אותכם.. אם יש שאלות... בכיף.. הישראלים שהולכים עכשיו צריכים ללמוד מהטעויות של הישראלים שהיו שם.. וגם אם לא הספקתם ללמוד הרבה על המקום מהארץ לפחות כשאתם שם דברו עם הישראלים ששם כבר כמה זמן.. כי בקפריסין זה אורגינל -=> כל ישראל אחים

למעלה